Dermaroller behandling.

Dermaroller behandling

Hvad gør behandlingen
Dermaroller behandlingDermaroller® behandling – En effektiv hudforyngende behandling som provokerer hudens celler til at producere collagen ved at simulere en ”skade”. Ved at prikke mikroskopiske huller på hudens overflade med et rulle instrument, “narres” huden til at tro at den har fået en lille skade. Når huden tror, den er skadet vil den frigøre et antal væksthormoner således at collagenproduktionen sættes i højeste gear og huden fornyes.

Dermaroller behandling

 

 

 

Dermaroller behandlingen og resultaterne
Selve Dermaroller® behandlingen varer ca 30 min. men man må lægge yderligere 30 min til, for at give bedøvelsescremen tid til at virke. Behandlingen er smertefri, den kræver ingen hjemmetid, du kan gå på job samme dag eller dagen efter.

Huden vil være rosa, som en solbrændt hud i 1-2 dage og nogen ”ruhed” må påregnes mens den læges. Resultatene vil synes kort tid efter, og vil øges indtil 10 uger efter behandling.
Hudens overflade vil, pga den kraftige collagen produktion, øge i tykkelse og elasticitet samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen har særdeles gode resultater på acne ar.

Hvorfor bruge vores Dermaroller®?
Vidste du at langvarig brug af gode produkter og behandlinger mindsker hudens optagelse af skadelige virkestoffer? Det skyldes at hudens beskyttelsessystem øges i takt med at huden blir sund, elastisk og tyk. Ved at huden beskytter os mod ydre påvirkninger beskytter den os også imod de produkter vi påfører den.

En sund og frisk hud vil ikke absorbere mere end 0,5 % af dine produkters virkestoffer. Resten vaskes af eller ligger på puden.

Hvis du vil bestille tid eller vide mere, er du velkommen til at skrive en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Behandling Beskrivelse Pris
Dermaroller/e-Dermastamp
Ansigt pr. behandling 3.500 kr.
Ansigt v/køb af 3 behandlinger 9.000 kr.
kinder pr. behandling 1.300 kr.
1/2 ansigt (pande + tindinger) / (kinder + hage) pr. behandling 2.000 kr.
Hals + décolleté pr. behandling 2.000 kr.
Øjne pr. behandling 1.300 kr.
Øvrige behandlinger afhængigt af område/omfang pr. behandling 2.000 – 3.500 kr.
Hage + mund pr. behandling 1.300 kr.
Ansigt + hals 4.000 kr.
Ansigt + hals – v/køb af 3 behandlinger 10.500 kr.
Ansigt + hals + décolleté 4.500 kr.
Ansigt + hals + décolleté – v/køb af 3 behandlinger 12.000 kr.