e-Dermastamp.

e-Dermastamp behandling

Den elektriske e-Dermastamp® pen er vores nyeste skud på stammen i hudforyngende behandlinger. Pennen er en elektrisk anordning som er monteret med seks Micro nåle. Pennen ”stempler” huden 50 -100 gange i sekundet.

e-dermastamp behandling

Hvad gør behandlingen
Når e-Dermastamp® føres hen over huden, laver nålene mikroskopiske små huller i det hudområde som behandles. Samtidig indsluses et medicinsk præparat, Dermaroller® CIT Solution, der er en kombination af hyaluronsyre, mineraler, vitaminer og peptider, som alle booster huden.

Cellefornyelsen i huden stimuleres og cellerne ”provokeres” til at danne nye hornceller. Det underliggende hudlag stimuleres på samme måde så hudens tykkelse og struktur forbedres og gennemsigtighed mindskes.

Behandlingen og resultaterne
Før behandlingen afrenses huden grundigt og der påføres en bedøvende creme. Behandlingen er smertefri og den kræver ingen efterfølgende hjemmetid, du kan sagtens gå på job samme dag. Selve behandlingen varer 20-30 min., men hele forløbet varer ca. 1,5 time, da bedøvelsescremen skal virke optimalt og på grund af at behandlingen afsluttes med den cellestimulerende Gigalaser.

E-dermastamp behandling

For hudfornyelse skal der påregnes 4 – 6 behandlinger med 6 – 8 ugers mellemrum. For arfjernelse og dybere hudskader skal der påregnes +6 behandlinger med 6 – 8 uger mellemrum.

Bemærk at resultatet kan variere fra person til person. Behandlingsresultatet afhænger dels af hudens tilstand før behandlingen og af dens modtagelighed for behandlingen.

Resultaterne vil kunne ses allerede kort tid efter behandlingen, og den synlige effekt vil øges i indtil 10 uger efter behandling. Hudens overflade vil, pga. den kraftige collagen produktion, øge i tykkelse og elasticitet samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen har også særdeles gode resultater på acne ar og andre grimme hudskavanker.

Bestil en tid på tlf. 39 18 19 39, eller send en mail til info@hellerup-laserklinik.dk.

Behandling Beskrivelse Pris
Dermaroller/e-Dermastamp
Ansigt pr. behandling 3.500 kr.
Ansigt v/køb af 3 behandlinger 9.000 kr.
kinder pr. behandling 1.300 kr.
1/2 ansigt (pande + tindinger) / (kinder + hage) pr. behandling 2.000 kr.
Hals + décolleté pr. behandling 2.000 kr.
Øjne pr. behandling 1.300 kr.
Øvrige behandlinger afhængigt af område/omfang pr. behandling 2.000 – 3.500 kr.
Hage + mund pr. behandling 1.300 kr.
Ansigt + hals 4.000 kr.
Ansigt + hals – v/køb af 3 behandlinger 10.500 kr.
Ansigt + hals + décolleté 4.500 kr.
Ansigt + hals + décolleté – v/køb af 3 behandlinger 12.000 kr.