fertilitetsbehandling

Laserterapi og fertilitet

Fertilitetsbehandling med laserterapi er noget forholdsvis nyt i Danmark, men flere behandlere har haft gode resultater med behandlingen af barnløse par.

Siden GigaLaseren blev lanceret i 2008, er vi begyndt at se flere og flere “laserbabyer” i Danmark og udlandet. Det drejer sig altså om børn født af en ellers in-fertil mor efter behandling med laserterapi.

Vi anbefaler laserbehandling til dig, der har symptomer på eller mistanke om:

  • Nedsat blodcirkulation til livmoder og æggestokke. Nedsat blodcirkulation kan skyldes alder/åreforkalkning, arvæv (f.eks. pga. tidligere operationer eller underlivsbetændelser), inaktivitet mm.
  • Muskelspændinger i de omkringliggende muskler, som kan blokere for både nerve- og karforsyning
  • Hyppigt tilbagevendende infektioner/inflammationer i underlivet som f.eks. herpes, candida (svamp), allergier eller klamydia. I disse tilfælde bør laserbehandlingen dog ikke stå alene, men kombineres med den almindelige medicinske behandling.
  • Hormonel ubalance f.eks. pga. PCO/PCOS
  • Nedsat æg-kvalitet f.eks. pga. høj alder
  • Nedsat sædkvalitet

Mange af ovennævnte problemstillinger kan være svære at diagnosticere. Derfor er laserbehandlingen i høj grad relevant, hvis du er ufrivilligt barnløs uden kendt årsag.
Der er ingen bivirkninger eller ubehag forbundet med behandlingen.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


Behandlingsforløb

Hver behandling varer 23 minutter. GigaLaserens lyspanel dækker 500 cm2 og er placeret over det (nøgne) abdominale område. Vi anbefaler, at du får 5-6 laserbehandlinger i ugerne op til ægløsning/ægoplægning (med start 2 uger før ægløsning/-oplægning). Behandlingen kan med fordel kombineres med andre behandlingstyper.

fertilitetsbehandling med laserterapi

Positivt resultat af laserbehandlingen indtræffer typisk inden for de første 3 måneder og meget ofte efter de første 2 uger. Kvinder over 40 år skal generelt altid forvente længere behandlingstid og lavere succesrate. De fleste mænd vil erfaringsmæssigt opleve forbedret sædkvalitet allerede efter 3 behandlinger.

Efter de 2 ugers behandling kan kvinden nu være gravid, og da laserterapi under graviditet siges at være kontraindiceret, skal laserterapien derfor stoppes. Hvis menstruationen indtræffer efter endt behandling, startes behandlingen forfra.

Hvordan?

GigaLaseren stimulerer mitokondrierne (cellernes ”kraftværk”) til at producere mere ATP (= energi) i cellerne og dette forbedrer cellens evne til at:

  1. formere sig
  2. bevæge sig
  3. sætte sig fast

hvilket er præcis, hvad et befrugtet æg har behov for.

I forlængelse af disse mekanismer, vil det øgede energiniveau i cellerne forbedre blodcirkulationen, formindske muskelspændinger og reducere inflammation. Disse faktorer er alle gavnlige for de kvindelige kønsorganer og æggestokkenes slimhindebelægning i særdeleshed.
Laserterapi er også kendt for sin evne til at normalisere og blødgøre arvæv. Arvæv er ofte en væsentlig medvirkende faktor ved fertilitetsproblemer.

Der er for nylig gennemført et studie for at afdække resultaterne af laserbehandlingen. Ud af 239 in-fertile kvinder i dette studie, er 66 % (158 kvinder) blevet gravide ved hjælp af laserterapi. (kilde: PowerMedic Lasers)

Vil i vide mere, er i velkomne til at sende en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H