Hårfjerning med sukker.

Hårfjerning med sukker

PANDHY’S™ sukkerpasta og Gel er en fornyet version af Cleopatra’s guld, sukker metoden som er kendt og brugt i århundreder. Produktet er blevet forfinet for at opnå nutidens krav om kvalitet og bedre slutresultat.

PANDHY’S™ sukker produkter til hårfjerning er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og indeholder kun vand og sukker, ingen kemi, farve eller tilsætningsstoffer og hverken citronsaft eller nogen former for syre. Det er hyperallergisk og forårsager derfor ingen hud irritation. Det er så naturligt, at det kan spises!

PANDHY’S™ Depilerings Sugar Paste fjerner hårene i deres naturlige groretning. Takket være den blide metode kan Sugar Paste gnides ind på hudoverfladen gentagne gange efter hinanden. PANDHY’S™ Depilerings Sugar Paste masseres ind i hårsækkens åbning, den gennemtrænger hårsækkens inderside, omgiver håret og indsmører det. Udtrækning udført i hårets naturlige groretning er perfekt og efterlader ingen knækkede hår i hårsækken eller rød, irriteret hud.

Hårfjerning med PANDHY’S™ Depilerings Sugar Paste kræver kun, at hårlængden er 2-4 mm. Desuden kan indgroet hår løsnes med vores hånd-teknik, da behandlingen udføres i vækstfasen. Derfor er fasen hvor håret gendannes betydeligt længere og håret der bliver fjernet i denne fase resulterer i traumatisering af hårsækken. Som et resultat deraf vil en imponerende forandring kunne ses i struktur og farve på det hår, der kommer igen.

Behandling Beskrivelse Pris
Hårfjerning med sukker
Overlæbe (ca 15 min) 150 kr.
Overlæbe + underlæbe (ca 15 min) 150 kr.
Overlæbe + hage (ca 30 min) 300 kr.
Hage (ca 15 min) fra 150 kr.
Kinder + Bakkenbarter (ca 30 min) 300 kr.
Bakkenbarter (ca 15 min) 150 kr.
Hele ansigtet (ca 45 min) 450 kr.
Fra knæ og ned (ca 45 min) 450 kr.
Armhule (ca 20 min) 200 kr.
Tanga (ca 30 min) 260 kr.
Brazilian cut (ca 30 min) 485 kr.
Brazilian + baller (ca 60 min) 600 kr.