Permanent Hårfjerning

Permanent hårfjerning og hårreduktion

For rigtig mange er uønsket hårvækst et generende problem. Mange bruger rigtig meget tid på det, med det resultat, at det alligevel altid kommer igen. Hos Hellerup Laserklinik udfører vi permanent hårfjerning på alle slags hår – også lyse, grå og røde.

Giv os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller send en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så tager vi en snak om dine mulighed for permanent hårfjerning.

Hvordan fungerer permanent hårfjerning med laser?

I klinikken benytter vi os af Elos laserteknologi. Det fungerer ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF ) på samme tid, og derved nedbryde proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Det betyder, at du efterfølgende ikke behøver bekymre dig om mange tilbagevendende hår. Gennem varmeudviklingen ødelægges hårets vækst, og derfor kommer det ikke igen.

For at nedbryde proteinet i hårsækkene, er det nødvendigt, at der kan tilføres en helt bestemt temperatur. Kombinationen af IPL og radiofrekvens giver mulighed for netop den temperatur, og derfor er det et særligt effekt middel til dig, der har uønsket hårvækst. 

Behandlingstiden for permanent hårfjerning

Behandlingstiden for laserfjerning af hår varierer meget, alt efter hvilket område du skal have behandlet. En armhule tager f.eks. 5 min. mens et par ben kan tage op til 90 min. Overordnet er det dog en god idé at sætte minimum en halv time af til behandlingen.

Inden behandlingen

Inden du får foretaget permanent hårfjerning, skal du sørge for at have barberet hårene af på det område, der skal behandles. Huden skal også være velplejet, så den ikke mangler fugt. Desuden er det vigtigt, at du ikke har dyrket sol/solarium eller brugt selvbruner, da vi ellers ikke kan udføre behandlingen på dig.

Når du møder i klinikken skal der, forud for behandlingen, tages et billede af det område der skal behandles - da dette er et krav fra Sundhedsstyrelsen.

Hvor ofte skal behandlingen gentages?

Hårfjerning gentages som regel med et interval på 4-8 uger, alt efter hvor på kroppen behandlingen skal udføres. De fleste får 8-10 behandlinger, men antallet af behandlinger kan variere fra person til person og er afhængig af hårets farve og hudens struktur.

Gør hårfjerning med laser ondt?

Mange kommer ind med en forudindtagelse om, at det gør ondt at få fjernet sine hår permanent. Det er som oftest et resultat af andre smertefulde metoder, såsom brug af epilator eller hjemme voksning. De fleste mærker dog faktisk intet, og nogle føler kun et varmt prik, der varer en brøkdel af et sekund. Du kan derfor med ro i maven bestille tid hos os, med en forsikring om, at det ikke er en smertefuld behandling.

Hvis du vil vide mere eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at skrive til info@hellerup-laserklinik.dk, eller give os et kald på tlf. 39 18 19 39.

Sådan udfører vi behandlingen

Et hår gennemgår tre faser gennem dets levetid: vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen. Når vi udfører behandlingen, er det i vækstfasen. Det er dog ikke altid, at alle hår er i samme fase, og derfor kan det kræve flere behandlinger at opnå det ønskede resultat.

  1. Efter vi har taget et billede af det område, du skal have udført permanent hårfjerning, kommer vi en speciel gel på din hud, for at skabe en bedre kontakt mellem laseren og huden.

  2. Selve laserbehandlingen foregår ved at der ”skydes” en serie af laserlys. Laserlyset ledes via den mørke farve i håret, ned til hårsækken, som ødelægges af varmen fra laseren. Fordi laserlyset ledes ned i hårsækken via den mørke farve i håret, er det ikke muligt at bruge denne form for behandling på lyse, røde og grå hår. I stedet benytter vi Thermolyse, til at fjerne uønsket hårvækst permanent.

  3. For nogle prikker det i huden, hvor der er hår. Andre kan mærke en meget kortvarig varme i forbindelse med laserskuddet.

  4. Der er ingen gener når du har fået foretaget behandlingen, og du kan efterfølgende foretage det, du plejer at gøre.

Efter ca. 14 dage er de behandlede hår vokset ud og faldet af. Fordi der er flere hårfollikler i hver hårsæk, kræver det flere behandlinger, før du er hårfri. Der er ingen synlig effekt efter den første behandling og du skal regne med minimum 8 – 10 behandlinger før du er helt hårfri.

Her kan du tjekke alle vores andre behandlinger ud.

Permanent hårfjerning i ansigtet

Uønsket hår i ansigtet er for mange kvinder et ømt punkt, da det oftest forbindes med noget maskulint. Virkeligheden er bare sådan, at rigtig mange kvinder kommer til at se forandringer af hårvæksten i ansigtet på et tidspunkt i livet. Årsagen til det er, at alle kvinder producerer en lille mængde af det mandlige kønshormon testosteron. Når man derfor når det vi kalder overgangsalderen, falder produktionen af det kvindelige kønshormon, hvilket for nogle betyder, at det mandlige kønshormon får lov at dominere. Resultatet af det kan være øget hårvækst i ansigtet.

Hvordan behandler vi uønsket hårvækst i ansigtet? 

På Hellerup Laserklinik har vi flere forskellige behandlinger, der permanent fjerner hårvækst i ansigtet. 

Permanent hårfjerning i ansigtet med sugaring
På klinikken udfører vi hårfjerning med sukker på hele kroppen og ansigt – også kaldet sugaring. Behandlingen kan for mange minde om en traditionel voksning, men adskiller sig ved at være langt mere blid og nænsom. Når vi udfører behandlingen i ansigtet, er det hurtigt overstået, og du kommer ikke til at opleve ømhed eller andre former for eftergener. 

Permanent hårfjerning i ansigtet med epilering/thermolyse
Ønsker du at få fjernet hår på særligt hage og overlæbe, er vores behandling med epilering/thermolyse en effektiv behandlingsform. Behandlingen foregår kort sagt ved, at en lille nål bliver stukket ned til hårsækken og brænder hårroden. På den måde sørger vi for, at håret forbliver væk. Behandlingen gør ikke ondt, men kan mærkes mens den står på.

Permanent hårfjerning i ansigtet med laser 
Vores behandling med Elos Laserteknologi kan, ligesom på resten af kroppen, også foretages i ansigtet.

Hvorfor få permanent hårfjerning?

Det kan være et kæmpe irritationsmoment at have hårvækst steder, man ikke ønsker. Der er derfor mange fordele ved at få permanent hårfjerning på eksempelvis ben, bikinilinje, læber, eller andre steder.

De typiske årsager vi hører er:

Træt af barbering
Mange er trætte af at skulle barbere sig diverse steder på kroppen. For de fleste bliver det en ond cirkel, hvor hårene med tiden bliver flere og mere genstridige. Derudover er det utrolig tidskrævende, hvis resultatet skal være jævnt og flot. I sommerperioden er det derfor ofte et større irritationsmoment samt krævende arbejde fordi man er meget “bar” i en længere periode ad gangen.

Irritabel hud
Vi hører ofte, at folk lider af hudgener grundet hårvæksten. Hårvækst kan nemlig genere huden i en sådan grad, at det bliver et problem for mange. Resultatet efter barbering er derfor også et problem og til stor irritation for huden, og dermed også for klienten. Problemer som indgroede hår og skægpest er som oftest en følge af det.

Hvad koster det?

Prisen på permanent hårfjerning afhænger meget af, hvor du skal have fjernet hår, hvor mange antal behandlinger din hårvækst kræver - og om du skal have laserbehandling eller epilering (thermolyse med nål).

Du finder alle vores priser her.

Se Sundhedsstyrelsens tilsynsrapport her.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


se video om Hårfjerning

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H