Rynkereduktion

Rynkereduktion

Der findes i dag flere forskellige måder at få foretaget rynkereduktion på. Hos Hellerup Laserklinik tilbyder vi bla. effektiv rynkereduktion med laser. Metoden forynger huden indefra og modvirker aldersbetingede rynker og furer.

Vil du høre mere eller bestille tid til gratis konsultation, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Behandlinger inden for rynkereduktion

Alt efter hvilken form for rynkereduktion du vælger at få foretaget, vil behandlingen være derefter.

Rynkereduktion med laser  

Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til at modvirke aldersbetingede rynker og furer i ansigtshuden. For at forynge huden indefra anvendes bipolar laser sammen med specielle radiofrekvente stråler. Laserlyset opvarmer og stimulerer fibroblasterne dybt i læderhuden. Her dannes senere det nye bindevæv, som gradvis fortykkes og glatter huden ud.

Uden at påføre overhuden sår, stimuleres nydannelse af bindevæv. Ansigtshuden afrenses, påsmøres efterfølgende en speciel gel, som kan overføre energimængderne til læderhuden. Laserens pulserende stråler føres henover hudoverfladen. Såkaldte photoner af laserenergi passerer hudoverfladen og absorberes ned i den øverste del af hudlaget.

Huden må ikke være præget af infektion eller irritation.

Vil du bestille en tid eller høre mere, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller sende en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Rynkereduktion med Filler

En rynkereduktion med filler er særlig effektivt til at fjerne rynker på overlæben og furer rundt omkring mund, kinder og øjne. Fillers er en flydende gel, som sprøjtes ind under hudens overflade og “løfter” rynken op,
så fordybningen forsvinder. Rynkereduktion

Filler er fremstillet af gæret hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der findes naturligt i vores krop. Hyaluronsyre har den egenskab, at det binder væsken i vores hud. Huden vil derfor komme til at se spændstig, glat og frisk ud. Fordi det er så naturligt, er der heller ingen bivirkninger eller risiko for allergi forbundet med brugen af fillers. Hos hellerup Laserklinik bruger vi kun ikke-permanente fillers.

Rynkereduktion med botox

De fleste har hørt om botox behandling, men de færreste ved, at botox til at starte med slet ikke blev brugt til rynkereduktion. Til at starte med blev det benyttet til folk med muskelspasmer. Dét botox gør, er nemlig at gå ind og forhindre frigivelsen af signalstoffet mellem musklen og nerven. Det betyder, at musklen slapper af, og ikke får huden til at rynke sammen. Huden får derfor en smuk og glat overflade.

Botox er et oprenset toksin fra bakterien Clostridium Botulinum, deraf navnet Bo-tox. Det er et af de mest anvendte midler verden over inden for rynkereduktion, og er særligt effektivt mod rynker i panden og rynker mellem øjenbrynene.

Rynkereduktion med skin tightening

rynkereduktion med laserRynkereduktion med skin tightening er for dig, der særligt bøvler med slap hud omkring øvre og nedre kæbeparti, poser under øjnene og dybe linjer fra næse til mund.

Det specielle ved Elos teknologien er, at den går ind og stimulerer hudens egen produktion af collagen. Collagen er nemlig det protein, der sammen med elastin, danner bindevævets fibre. En høj produktion af collagen vil derfor give en opstrammende effekt på slap hud, og give dine rynker et løft.

Rynkereduktion med dermaroller behandling

Under en dermaroller behandling går vi ind og simulerer en “skade”, for at trigge din hud til at producere mere collagen. Når huden tror der er sket en skade, vil den “reparere” sig selv. Det vil resultere i en ny og forynget hud.

Har du ar efter acne, vil dette være en særligt effektiv acne behandling. De små ar der i årenes løb har indfundet sig i din hud, vil blive stærkt formindsket, da behandlingen vil få din hud til at producere en ny hud uden ar.  

Kan du selv gøre noget for at forebygge rynker?

Uanset hvad vi foretager os når det kommer til forebyggelse af aldersbetingede rynker, kan vi aldrig helt degradere os mod dem - og det skal vi heller ikke. Rynker er nemlig med til at give os et naturligt look. Der findes dog gode råd, som kan være en fordel at følge, hvis du ikke vil have andre rynker end de naturlige og aldersbetingede.

Hvis du ikke vil have rynkerne skal indtræffe tidligere end normalt, er det en god ide at:

→ Undgå rygning
→ Brug solcreme
→ Undgå solen mellem 12-15
→ Spis varieret

Læs mere om → Sådan forebygger du rynker.

Ring og hør mere om dine muligheder for rynkereduktion

Er du i tvivl om hvilken behandling der passer til dig og din hud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller udfylde boksen til højre. Så finder vi en tid til gratis konsultation.

Rynkereduktion behandling

se video om Rynkereduktion

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H