Skin Tightening.

Skin Tightening fjerner årenes spor uden
kirurgisk indgreb

Skin Tightening fra Elos giver en aktiv og ungdommelig udstråling. Den bekæmper effektivt rynker og slap hud – med stor komfort og sikkerhed – behandlingen er skånsom og smertefri og du kan genoptage dagens gøremål umiddelbart efter.

Skin tightening

Skin Tightening giver forbløffende resultater på:
» Slap hud på øvre og nedre kæbeparti, kinder, hage og hals
» Dybe linier fra næse til mund
» Poser under øjnene

Skin Tightening fra Elos aktiverer hudens celler så teint og udstråling fremstår mere attraktiv.

Hvorfor er ELOS teknologien så effektiv?
Elos teknologien giver resultat både på hudens overflade og i de dybere hudlag – fra første behandling. Den kombinerer Bi-Polar Radio Frekvens (RF) og lys, hvilket opvarmer det dermale væv inden for et bestemt område. Dette stimulerer collagenproduktionen og giver en opstrammende effekt på slap hud. Fine rynker mindskes og et tydeligt løft ses.

Hvor ofte skal behandlingen gentages?
Inden behandling skal huden være velplejet og ikke mangle fugt. Behandlingen gentages 2 gange om måneden og resultat ses ofte efter første gang. Vi anbefaler 5 behandlinger for optimalt resultat, men det totale antal afhænger af hudens tilstand. For at bevare det flotte resultat skal behandling gentages hver 3. til 6. måned.

Bemærk at resultatet kan variere fra person til person. Behandlingsresultatet er afhængig af hudens tilstand før behandlingen.

Behandling Beskrivelse Pris
Skin Tightening – Opstramning af løs hud
Underansigt 2.500 kr.
Ved køb af 6 behandlinger 12.500 kr.