Information om dit klinikbesøg og Coronavirus

Vi holder igen åbent i klinikken –
men ikke som tidligere!

Man er ikke ekstraordinært udsat for smitte af COVID-19 virus ved at gå til behandling i vores klinik. Vi passer godt på dig og bruger altid værnemidler.

Vi genoptager således ufortrødent klinikdriften men tager en række yderligere tiltag for at forebygge udbredelsen af COVID-19 også kaldt Coronavirus. Vi har iværksat disse tiltag fordi vi ønsker at bidrage til mindre samvær med hinanden for på den måde at begrænse smitten ved at mennesker mødes.

  • Vi følger retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne og regulerer løbende i forhold til de opdateringer vi modtager
  • Vi tilrettelægger besøgene i klinikken, så der i videst muligt omfang ikke er ventetid i forbindelse med behandling.
  • Vi har indrettet yderligere venteområde uden for klinikken, så der kan holdes den nødvendige afstand
  • Vores personale møder fleksibelt, så vi er så få i klinikken som muligt på samme tid.
  • Vi foretager hyppig håndvask og bruger af håndsprit
  • Vi undgår håndtryk, kindkys og kram – og begrænser den fysiske kontakt når vi mødes i venteværelset, men man bliver fortsat mødt med et smil.
  • Vi beder dig om ikke at møde op, hvis du er det mindste syg.
  • Vi beder dig om at benytte vores håndsprit, som står ved indgangen, når du kommer ind i klinikken – og når du forlader den igen.

Vi ser frem til at se dig i klinikken og følger vi disse tiltag kommer alle sikkert igennem.

Du kan risikere, at vi bliver nødt til at flytte din tid og du vil naturligvis blive orienteret så hurtigt som muligt

Yderligere beder vi at du så vidt muligt ikke at tage offentligt transport herhen. Og HVIS du er nødsaget til det, så hold afstand, når du besøger os.

Endelig opfordrer vi desuden til konkret at vurdere din egen smittefare og faren for at smitte andre i forbindelse med dit besøg.

Bedste hilsner
fra personalet i
Hellerup Laserklinik

Læs de seneste opdateringer fra Sundhedsmyndighederne her

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H