Acne behandling og bumser

LASERBEHANDLING - FÅ ACNE BEHANDLING PÅ VORES KLINIK.

ER DU PLAGET AF ACNE, BUMSER, AR ELLER STRÆKMÆRKER, KAN VI HJÆLPE DIG EFFEKTIVT.

På Hellerup Laserklinik behandler vi acne med en effektiv 3-trins-behandlingsmetode af laserterapi og blåt lys. Vores behandlinger udføres af erfarne og professionelle sygeplejersker, kosmetologer og kosmetikere.

Læs med her på siden om, hvad acne er, hvordan vores acne behandling foregår og hvad du selv kan gøre. Du kan også sende os en mail med det samme til info@hellerup-laserklinik.dk

Hvad er acne?

Bumser og Akne er fællesbetegnelsen for flere hudsymptomer, der er opstået som følge af betændelse i og omkring hårsækkens talgkirtel. Vi har talgkirtler overalt på huden.
Deres funktion er at holde huden og hårsækkene let fedtet samt at beskytte og smidiggøre den. Nogle gange kan der gå betændelse i talgkirtlerne, hvilket viser sig i form af akne.

Man anvender ofte disse betegnelser for symptomerne på akne:

  • Hvide/lukkede hudorme: små hvide eller hule bumser
  • Mørke/åbne hudorme: små sorte eller mørke prikker på huden.
  • Papler: betændte røde bumser uden gul top
  • Pustler: betændte røde bumser med gul top
Hovedbunden, ansigtet og øverste del af nakken rammes oftest af acne, da det er de områder på kroppen, som har en høj koncentration af talgholdige hårsække. Herudover opstår akne også ofte på den øverste del af brystet, ryggen og skuldrene.

Acne kan opdeles i tre niveauer: mild, moderat og svær acne. På klinikken kan vi behandle alle tre niveauer.

Læsioner af acne (ar efter bumser) forårsages af ændringer i hudstrukturer, der indeholder en hårsæk og dens tilhørende talgkirtel.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Acne behandling

se video om acne

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Acne Behandling

Hovedparten af al acne skyldes en bestemt bakterie ved navn Propionibacterium Acnes. Den videnskabelige forskning har vist, at Propionibakterien er udstyret med sin egen ”selvmordspille”. En ”selvmordspille”, der kan aktiveres af blåt lys med den rette bølgelængde og intensitet. Det ansvarlige stof er Porfyrin.

Porfyriner er en del af det normale stofskifte hos P. Acnes og tjener det formål at absorbere lys fra omgivelserne og omdanne det til energi. Men når Porfyrinerne belyses med kraftigt blåt lys med en bestemt bølgelængde, begynder de at danne reaktivt oxygen, som virker som gift for bakterierne og ender med at slå dem ihjel.

Ved at kombinere blåt lys og laserterapi opstår en unik behandlingsmetode, der kan afhjælpe ovenstående problemer. Med Elos laserteknologi (radiofrekvent styret laserterapi) opnås uovertruffen effekt.

Til behandling af blandt andet acne, ar og skinnebenssår anvender klinikken en helt særlig 3-trins-proces:

  1. På behandlingens første trin udryddes en stor del af acnebakterierne med blåt lys.
  2. Efterfølgende mobiliseres immunsystemet med laserterapi til at bekæmpe de resterende bakterier.
  3. Til sidst stimuleres den naturlige opheling af huden ligeledes med laserterapi.

Der findes mange produkter til behandling af akne, men mange er uden effekt. Generelt set kan det siges, at succesfulde behandlinger viser beskedne forbedringer inden for de første par uger – først efter 2-3 måneder begynder huden at udjævne sig.

Bemærk at resultatet kan være forskelligt fra person til person. Behandlingsresultatet afhænger dels af hudens tilstand før behandling og af dens modtagelighed.

NB! Behandlingen har desuden god effekt på muskel-/ledsmerter, gigt og sportsskader.

Rør dig ikke i ansigtet

Det er samtidig også altid vigtigt at vaske hænder, før man rører et akne-inficeret område, da dette kan forebygge overflyttelsen af bakterier fra én kropsdel til en anden del af kroppen. Det er derfor også en god idé, at du forsøger at lade være med at røre dig i ansigtet. At presse bumser og pille i acneen kan forværre din hudsituation og give dig ar – og derfor er det meget vigtigt, at du ikke gør det.

Brug ikke fede cremer

Det vil hjælpe på din acne behandling ikke at bruge meget fede ansigtscremer, da de kan stoppe dine porer til. Brug derfor vandbaserede cremer i stedet for.

Sæt dit hår til side, så det ikke generer

Hænger dit hår ned i ansigtet og generer, er det vigtigt, at du enten sætter det op, eller sørger for regelmæssigt at vaske det. Det er små ting, der kan forværre acne, og hår der hænger og rør acneen er én af de ting.

Vigtigst af alt – skal du ikke takke dig til gode med, at din acne ikke forsvinder. 

Har du fået ar grundet din acne, kan vi også afhjælpe dette gennem laserbehandling eller behandling med en dermaroller.

Hvordan ved du, om du har acne? / Symptomer

Du kan opleve mange symptomer på acne.
Det kan bl.a. være:
  • Mange hudorme
  • Store blærer og fortykkelser i huden
  • Betændte knopper og bumser

Har du svær acne, kan du risikere at få ar. Ar kan dog også minimeres med behandling.

Vil du vide mere eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at ringe på tlf.  39 18 19 39, eller sende en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.