fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Acnebehandling

Mere end 15.000 tilfredse kunder siden 2005
5/5

Hvordan behandles acne?

Hos Hellerup Laserklinik, behandler vi acne ud fra et individuelt behandlingsforløb, som vi sammensætter ud fra en vurdering af din hud.

Til behandling mod acne anvender vi bl.a.

  • Kemisk Peeling
  • Acnelan peeling
  • IPL laser
  • Gigalaser

Da behandlingerne individualiseres ud fra din huds behov, vil det variere hvilken behandling der anbefales, ofte anvender vi kombination af flere behandlinger, til at opnå bedst muligt resultat.

Bestil tid til gratis konsultation

For at tilrettelægge behandlingen af din acne, tilbyder vi først en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vurderer din hud og gennemgår de forskellige behandlinger og muligheder,

Alle konsultationer og behandlinger, udføres af erfarne kosmetiske sygeplejersker.

Hvad er acne?

Acne eller bumser (acne vulgaris) er en almindelig hudlidelse, der oftest rammer ansigt, men ses også på eksempelvis ryg, skuldre og bryst.

Dette skyldes blandt andet hormondannelse i kroppen, som får kroppen til at danne mere talg. Dette kan medføre tilstoppede talgkirtler, som i kombination med bakterier danner hudorme og betændelsesreaktioner, som viser sig som røde knopper og gule bumser.

Selvom acne er ufarligt, oplever mange store gener ved uren hud, og tilmed at det påvirker ens sociale liv, selvtillid og livskvalitet. Derudover kan acne, forårsage ar, som påvirker hudens struktur og ensartethed.

Lider du ikke længere af acne og uren hud, men oplever problemer med efterfølgende ar, kan du læse mere om behandlingsmulighederne her.

Har du spørgsmål til vores behandlingsforløb, eller ønsker at bestille tid, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver MÅNED

Gode råd

Vigtigt at vide.

At presse bumser og pille i acnen kan forværre din hudsituation og give dig ar – og derfor er det meget vigtigt, at du modstår fristelsen.

Korrekt afrensning af huden og brug af fugtgivende cremer er en vigtig del af din behandling mod acne, men det er ikke ligegyldigt hvilke produkter der anvendes. Eksempelvis kan ansigtscremer med olie forværre din acne, hvorfor cremer med olie bør undgås. Spørg i klinikken hvilke produkter du bør anvende, til både rens og pleje.

Kontakt os for en
gratis konsultation