Hellerup Laserklinik

Behandling

Acnebehandling

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Skin care woman face healthy skin beauty

Acnebehandling

På Hellerup Laserklinik behandler vi acne med en effektiv 3-trins-behandlingsmetode af laserterapi og blåt lys. Vores behandlinger udføres af erfarne og professionelle sygeplejersker, kosmetologer og kosmetikere.

Her på siden kan du blive klogere på, hvad acne er, hvordan vores acnebehandling foregår og hvad du selv kan gøre. Har du spørgsmål til vores behandlingsforløb, er du velkommen til at ringe til os på telefon 39 18 19 39.

Ønsker du en gratis konsultation, hvor vi undersøger din acne, kan du sende os en mail via vores kontaktformular – se mere her.

Bestil en konsultation

Vil du høre mere eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er acnebehandling?

Bumser og acne (også stavet "akne") er fællesbetegnelsen for flere hudsymptomer, der er opstået som følge af betændelse i og omkring hårsækkens talgkirtel. Vi har talgkirtler overalt på huden.

Deres funktion er at holde huden og hårsækkene let fedtet samt at beskytte og smidiggøre den. Nogle gange kan der gå betændelse i talgkirtlerne, hvilket viser sig i form af acne.

Hovedbunden, ansigtet og øverste del af nakken rammes oftest af acne, da det er de områder på kroppen, som har en høj koncentration af talgholdige hårsække. Herudover opstår acne også ofte på den øverste del af brystet, ryggen og skuldrene.

Acne kan opdeles i tre niveauer: mild, moderat og svær acne. På klinikken kan vi behandle alle tre niveauer. Symptomer på acne inkluderer mange hudorme, store blærer og fortykkelse i huden samt betændte knopper/bumser.

Læsioner af acne (ar efter bumser) forårsages af ændringer i hudstrukturer, der indeholder en hårsæk og dens tilhørende talgkirtel.

Fresh morning start
Healthy woman having massage therapy at spa salon

Til behandling af blandt andet acne, ar og skinnebenssår anvender vi på Hellerup Laserklinik en helt særlig 3-trins-proces:

 • På behandlingens første trin udryddes en stor del af acnebakterierne med blåt lys.

 • Efterfølgende mobiliseres immunsystemet med laserterapi til at bekæmpe de resterende bakterier.

 • Til sidst stimuleres den naturlige opheling af huden ligeledes med laserterapi.

 • Acnebehandling

  Hovedparten af al acne skyldes en bestemt bakterie ved navn Propionibacterium Acnes. Den videnskabelige forskning har vist, at Propionibakterien er udstyret med sin egen ”selvmordspille”. En ”selvmordspille”, der kan aktiveres af blåt lys med den rette bølgelængde og intensitet. Det ansvarlige stof er Porfyrin.

  Porfyriner er en del af det normale stofskifte hos P. Acnes og tjener det formål at absorbere lys fra omgivelserne og omdanne det til energi. Men når Porfyrinerne belyses med kraftigt blåt lys med en bestemt bølgelængde, begynder de at danne reaktivt oxygen, som virker som gift for bakterierne og ender med at slå dem ihjel.

  Ved at kombinere blåt lys og laserterapi opstår en unik behandlingsmetode, der kan afhjælpe ovenstående problemer. Med Elos laserteknologi (radiofrekvent styret laserterapi) opnås uovertruffen effekt.

  Der findes mange produkter til behandling af acne, men mange er uden effekt. Generelt set kan det siges, at succesfulde behandlinger viser beskedne forbedringer inden for de første par uger – først efter 2-3 måneder begynder huden at udjævne sig.

  Bemærk, at resultatet kan være forskelligt fra person til person. Behandlingsresultatet afhænger dels af hudens tilstand før behandling og af dens modtagelighed.
  Woman relaxing with a golden eye mask treatment

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ny viden hver MÅNED

  Gode råd

  Vigtigt at vide.

  Det er altid vigtigt at vaske hænder, før man rører et acne-inficeret område, da dette kan forebygge overflyttelsen af bakterier fra én kropsdel til en anden del af kroppen.

  Derfor er den en god idé, du forsøger ikke at røre dig i ansigtet. At presse bumser og pille i acnen kan forværre din hudsituation og give dig ar – og derfor er det meget vigtigt, at du modstår fristelsen.

  Meget fede ansigtscremer kan stoppe dine porer til, og det vil ikke hjælpe på din acne eller behandlingen at bruge dem. Brug derfor vandbaserede cremer i stedet for.

  Hænger dit hår ned i ansigtet og generer, er det vigtigt, at du enten sætter det op, eller sørger for regelmæssigt at vaske det. Det er små ting, der kan forværre acne, og hår der hænger og rør acneen er én af de ting.

  Har du prøvet alle typer cremer, kostomlægninger – måske endda medicin, uden at din acne er gået væk, skal du ikke affinde dig med, at din acne ikke forsvinder.

  Både ar og acne kan behandles med laserterapi eller behandling med dermaroller. På Hellerup Laserklinik har vi mange års erfaring med at hjælpe hud med at blive acnefri – og hvis det er præcis, hvad du drømmer om, kan vi også hjælpe dig.

  Bestil tid til en gratis konsultation her, hvor vi kan se nærmere på din acne og vurdere et behandlingsforløb. Ellers er du også velkommen til at ringe til os på telefon 39 18 19 39, hvis du har spørgsmål til vores acnebehandling.

  Kontakt os for en
  gratis konsultation