Botox behandling

Botox behandling

Med alderen bliver rynker under øjnene, mellem øjenbrynene eller i panden tydeligere og dybere. Rynkerne skyldes vores mimik når vi smiler eller se vrede ud. Det kan være et stort irritationsmoment, og mange vælger derfor, at få lavet en botox behandling mod rynker.   

Hos Hellerup Laserklinik har vi mange års erfaring med botox behandling. Hvis du er nysgerrig og derfor gerne vil høre mere, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf.  39 18 19 39, eller send en mail til info@hellerup-laserklinik.dk.

Hvad er botox?

Botox er et lægemiddel, oprindeligt benyttet hos børn og voksne, til at hjælpe mod muskelspasmer. Botox er forkortelsen på Botulinum Toxin, og er et oprenset toksin fra bakterien clostridium botulinum. Det er særligt effektivt og er på verdensplan den mest anvendte behandling mod rynker og kampen for et yngre udseende. 

Botox behandling i ansigtet

De fleste ønsker botox behandling i den øvre region af ansigtet. I den forbindelse er det typisk rynker under øjnene (smilerynker), rynker i panden, eller rynker mellem øjenbrynene (bekymringsrynken).

Botox behandling
Rynker under øjnene
Rynker under øjnene er typisk det først tegn på, at alderen kommer snigende. Det er der en god grund til. Huden under øjnene er nemlig tyndere og mere følsom end andre steder på kroppen. Jo ældre vi bliver, jo mindre collagen og estatin producerer vi, og dermed bliver huden mindre elastisk.

Rynker i panden
Med tiden får de fleste rynker i panden. Rynkerne kan sætte sig som dybe furer, og dermed få dig til at se ældre ud end du føler dig - et stort irritationsmoment for mange. Med Botox behandling går vi ind og rammer de eksakte muskler, der er årsag til sammentrækningerne og dermed rynkerne.

Rynker mellem øjenbrynene
Rynker mellem øjenbrynene, bedre kendt som bekymringsrynken, kommer hos de fleste når vi rynker på øjenbrynene. Hos nogle sætter rynken sig fast, og bliver med tiden dybere og dybere.

Hos Hellerup Laserklinik udfører vi forskellige former for rynkebehandlinger. Du kan bla. læse mere om rynkeudfyldning med filler, eller rynkereduktion her.

Hvordan udføres behandlingen?

Botox/Vistabel sprøjtes ind i musklerne i panden eller omkring øjnene med en tynd kanyle, afhængig af hvilke muskler man gerne vil behandle. Fordi nålen er så tynd, vil det ikke være smertefuldt. Du vil dog komme til at mærke et lille stik, som hurtigt er overstået.

Behandlingen af et enkelt område tager ca. 5-10 minutter. Ønsker du flere områder behandlet, øges behandlingstiden. Du kan både gå på arbejde og lave alle andre daglige gøremål lige efter behandlingen.

Hvordan virker botox?

Det kan for mange virke utroligt, at man på få minutter kan fjerne de rynker, der får dig til at se ældre ud end du føler dig. Der er dog intet magi over det.

Botulinum Toxin (BOTOX) virker ved, at det forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen. Det resulterer i, at huden får en smuk og glat overflade.
Der findes forskellige Botulinum Toxin-præparater på markedet. I vores klinik bruger vi Botox af mærket VISTABEL. Det aktive Botulinum Toxin er ens i alle præparaterne, og dermed er virkningen også ens, uanset hvilket produkt der bliver benyttet.

Når stoffet sprøjtes ind det sted du ønsker dine rynker reduceret, skal du ikke være bekymret for, om andre muskelgrupper bliver påvirket. Den mængde der bruges til en botox behandling, er ganske ufarlig når den udføres korrekt.

Botox priser

Hvornår kan behandlingen ses?

Behandlingen kan ikke ses lige med det samme. Som regel går der 2-3 dage, og typisk 7-10 dage før du opnår den fulde effekt. Hos hellerup laserklinik tilbyder vi kontrol efter ca. 2 uger. Ved konsultationen tjekker vi om alt er som det skal, og om du er tilfreds med resultatet.

Hvor længe holder botox?

Virkningen af behandlingen holder typisk i 3-6 måneder efter første-gangs behandlingen, hvorefter muskelkraften kommer tilbage. Herefter kan du afgøre, om du ønsker at gentage behandlingen.

For at vedligeholde en optimal effekt, bør man påregne at gentage indsprøjtningerne 2-3 gange pr. år. Studier har vist, at effekten af Botox behandlingen varer længere for hver gang man bliver behandlet – formentlig på grund af, at den behandlede muskel i sig selv, bliver svagere når den ikke bliver brugt.

Er der bivirkninger ved en botox behandling?
De mest almindelige bivirkninger er midlertidige blå mærker. Nogle kan opleve hovedpine, men det aftager inden for de første 48 timer. Størstedelen af vores patienter oplever dog intet andet end hævelse og ømhed, som kan klares med påføring af lidt is efter behandlingen. 

Forholdsregler før behandlingen

For at få foretaget en botox behandling skal man være fyldt 18 år. Derudover gør vi opmærksom på, at behandlingen ikke kan udføres på gravide eller ammende kvinder. Har du nogen form for allergi eller nervesygdomme, er det meget vigtigt, at du informerer os inden vi påbegynder behandlingen. 

I klinikken sørger vi dog for, at ingen får foretaget en rynkebehandling med botox, uden at alt er undersøgt til punkt og prikke. Derudover skal der minimum gå 48 timer fra første konsultation til du reelt set får udført behandlingen. Dette sikrer dig den rette sum tid til at gennemtænke behandlingen, for at være sikker på, at slutresultatet er et du bliver glad for. 

Botox før og efter

På billederne ser du, hvad behandlingen kan gøre for både rynker i panden og rynker omkring øjnene.

Botox før og efterBotox før og efter billeder

Botox priser

Hos Hellerup Laserklinik er vores priser fastsat efter hvilke og hvor mange områder, du ønsker at få lavet noget i. Prisen varierer derfor efter, hvad du skal have lavet. 

Pris på vores botox behandlinger:

  • 1 område: 1.900 kr. 
  • 2 områder: 3.000 kr. 
  • 3 områder: 3.800 kr. 
  • Bryn / under øjne / overlæbe: 1.000 kr. 
  • Touch-up (ved 14 dages kontrol: Gratis

Kontakt os for mere information

Går du med tanker om at få en botox behandling af mærket Vistabel, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller sende en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så finder vi i fællesskab en tid til konsultation med videre informationer.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Behandlinger

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H