Cellulite

Cellulite / appelsinhud behandling

Appelsinhud behandles med VelaSmooth. En særdeles effektiv og dybdegående løsning.

Cellulite/Appelsinhud og strækmærker.

Du har sikkert hørt utallige gange, at du kan få minimeret din appelsinhud på balder, lår og arme. Måske har du også prøvet det uden synligt resultat. Vela Smooth er en synligt effektiv og dybdegående løsning, der både former, opstrammer og giver kroppen et særdeles flot løft. ”Ridebuksefacon” bliver formindsket betydeligt, hudens elasticitet bliver forbedret og fedtvævet formindsket. Desuden er Vela Smooth rigtig god mod ødemer (væskeansamlinger) og til udrensning af huden og opstramning af løs hud.Vela Smooth har en smertestillende og helbredende effekt mod ømme led og muskler.

Vil du vide mere eller bestille en tid, er du velkommen til at ringe på tlf. 39 18 19 39, eller sende en mail til info@hellerup-laserklinik.dk.

Elos-teknologien, som VelaSmooth bygger på, giver hurtige og langvarige resultater og er baseret på radiofrekvent, optisk lys og vakuum. Radiofrekvensen opvarmer vævet i en dybde på 5-15 mm, og øger dermed iltningen.

Dette giver en større og bedre mulighed for at udskille fedt og affaldsstoffer. Optisk lys – infrarødt lys -forbedrer elasticiteten af huden og opvarmer det dybtliggende fedt, så det nemmere transporteres ud af kroppen.Vakuum aktiverer blod- og lymfefunktionen og forbedrer hermed udskillelsen af affaldsstoffer.

Desuden forbedrer det vævets mobilitet og giver en glat og ensartet overflade. VelaSmooth med Elos-teknologien anbefales også af plastikkirurger til før og efter fedtsugninger.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.