Dermaroller behandling

Dermaroller behandling

Dermaroller® behandling – En effektiv hudforyngende behandling som provokerer hudens celler til at producere collagen ved at simulere en ”skade”. Ved at prikke mikroskopiske huller på hudens overflade med et rulle instrument, “narres” huden til at tro at den har fået en lille skade. Når huden tror, den er skadet vil den frigøre et antal væksthormoner således at collagenproduktionen sættes i højeste gear og huden fornyes.

Dermaroller behandlingen og resultaterne

Selve Dermaroller® behandlingen varer ca 30 min. men man må lægge yderligere 30 min til, for at give bedøvelsescremen tid til at virke. Behandlingen er smertefri, den kræver ingen hjemmetid, du kan gå på job samme dag eller dagen efter.

Huden vil være rosa, som en solbrændt hud i 1-2 dage og nogen ”ruhed” må påregnes mens den læges. Resultatene vil synes kort tid efter, og vil øges indtil 10 uger efter behandling.
Hudens overflade vil, pga den kraftige collagen produktion, øge i tykkelse og elasticitet samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen har særdeles gode resultater på acne ar.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Dermaroller behandling

se video om Dermaroller

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Hvorfor bruge vores Dermaroller®?

Vidste du at langvarig brug af gode produkter og behandlinger mindsker hudens optagelse af skadelige virkestoffer? Det skyldes at hudens beskyttelsessystem øges i takt med at huden blir sund, elastisk og tyk. Ved at huden beskytter os mod ydre påvirkninger beskytter den os også imod de produkter vi påfører den.

En sund og frisk hud vil ikke absorbere mere end 0,5 % af dine produkters virkestoffer. Resten vaskes af eller ligger på puden.

Hvis du vil bestille tid eller vide mere, er du velkommen til at skrive en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.