Dermaroller behandling

Dermaroller behandling

Dermaroller® behandling – En effektiv hudforyngende behandling som provokerer hudens celler til at producere collagen ved at simulere en ”skade”. Ved at prikke mikroskopiske huller på hudens overflade med et rulle instrument, “narres” huden til at tro at den har fået en lille skade. Når huden tror, den er skadet vil den frigøre et antal væksthormoner således at collagenproduktionen sættes i højeste gear og huden fornyes.

Dermaroller behandlingen og resultaterne

Selve Dermaroller® behandlingen varer ca 30 min. men man må lægge yderligere 30 min til, for at give bedøvelsescremen tid til at virke. Behandlingen er smertefri, den kræver ingen hjemmetid, du kan gå på job samme dag eller dagen efter.

Huden vil være rosa, som en solbrændt hud i 1-2 dage og nogen ”ruhed” må påregnes mens den læges. Resultatene vil synes kort tid efter, og vil øges indtil 10 uger efter behandling.
Hudens overflade vil, pga den kraftige collagen produktion, øge i tykkelse og elasticitet samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen har særdeles gode resultater på acne ar.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Dermaroller behandling

se video om Dermaroller

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Hvorfor bruge vores Dermaroller®?

Vidste du at langvarig brug af gode produkter og behandlinger mindsker hudens optagelse af skadelige virkestoffer? Det skyldes at hudens beskyttelsessystem øges i takt med at huden blir sund, elastisk og tyk. Ved at huden beskytter os mod ydre påvirkninger beskytter den os også imod de produkter vi påfører den.

En sund og frisk hud vil ikke absorbere mere end 0,5 % af dine produkters virkestoffer. Resten vaskes af eller ligger på puden.

Hvis du vil bestille tid eller vide mere, er du velkommen til at skrive en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H