E-dermastamp

E-dermastamp behandling

Den elektriske e-Dermastamp® pen er vores nyeste skud på stammen i hudforyngende behandlinger. Pennen er en elektrisk anordning som er monteret med seks Micro nåle. Pennen ”stempler” huden 50 -100 gange i sekundet.

Hvad gør behandlingen

Når e-Dermastamp® føres hen over huden, laver nålene mikroskopiske små huller i det hudområde som behandles. Samtidig indsluses et medicinsk præparat, Dermaroller® CIT Solution, der er en kombination af hyaluronsyre, mineraler, vitaminer og peptider, som alle booster huden.

Cellefornyelsen i huden stimuleres og cellerne ”provokeres” til at danne nye hornceller. Det underliggende hudlag stimuleres på samme måde så hudens tykkelse og struktur forbedres og gennemsigtighed mindskes.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


Behandlingen og resultaterne

Før behandlingen afrenses huden grundigt og der påføres en bedøvende creme. Behandlingen er smertefri og den kræver ingen efterfølgende hjemmetid, du kan sagtens gå på job samme dag. Selve behandlingen varer 20-30 min., men hele forløbet varer ca. 1,5 time, da bedøvelsescremen skal virke optimalt og på grund af at behandlingen afsluttes med den cellestimulerende Gigalaser.

E-dermastamp behandling

For hudfornyelse skal der påregnes 4 – 6 behandlinger med 6 – 8 ugers mellemrum. For arfjernelse og dybere hudskader skal der påregnes +6 behandlinger med 6 – 8 uger mellemrum.

Bemærk at resultatet kan variere fra person til person. Behandlingsresultatet afhænger dels af hudens tilstand før behandlingen og af dens modtagelighed for behandlingen.

Resultaterne vil kunne ses allerede kort tid efter behandlingen, og den synlige effekt vil øges i indtil 10 uger efter behandling. Hudens overflade vil, pga. den kraftige collagen produktion, øge i tykkelse og elasticitet samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen har også særdeles gode resultater på acne ar og andre grimme hudskavanker.

Bestil en tid på tlf. 39 18 19 39, eller send en mail til info@hellerup-laserklinik.dk.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H