Hellerup Laserklinik

Behandling

E-dermastamp behandling

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Green jade facial roller for skincare

E-dermastamp behandling

Den elektriske e-Dermastamp® pen er vores nyeste skud på stammen i hudforyngende behandlinger. Pennen er en elektrisk anordning som er monteret med seks Micro nåle. Pennen ”stempler” huden 50 -100 gange i sekundet.

Bestil en konsultation

Vil du høre mere eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad gør behandlingen?

Når e-Dermastamp® føres hen over huden, laver nålene mikroskopiske små huller i det hudområde som behandles. Samtidig indsluses et medicinsk præparat, Dermaroller® CIT Solution, der er en kombination af hyaluronsyre, mineraler, vitaminer og peptider, som alle booster huden.Cellefornyelsen i huden stimuleres og cellerne ”provokeres” til at danne nye hornceller. Det underliggende hudlag stimuleres på samme måde så hudens tykkelse og struktur forbedres og gennemsigtighed mindskes.Behandlingen og resultaterne

Før behandlingen afrenses huden grundigt og der påføres en bedøvende creme. Behandlingen er smertefri og den kræver ingen efterfølgende hjemmetid, du kan sagtens gå på job samme dag. Selve behandlingen varer 20-30 min., men hele forløbet varer ca. 1,5 time, da bedøvelsescremen skal virke optimalt og på grund af at behandlingen afsluttes med den cellestimulerende Gigalaser.For hudfornyelse skal der påregnes 4 – 6 behandlinger med 6 – 8 ugers mellemrum. For arfjernelse og dybere hudskader skal der påregnes +6 behandlinger med 6 – 8 uger mellemrum.

Bemærk at resultatet kan variere fra person til person. Behandlingsresultatet afhænger dels af hudens tilstand før behandlingen og af dens modtagelighed for behandlingen.

Resultaterne vil kunne ses allerede kort tid efter behandlingen, og den synlige effekt vil øges i indtil 10 uger efter behandling. Hudens overflade vil, pga. den kraftige collagen produktion, øge i tykkelse og elasticitet samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen har også særdeles gode resultater på acne ar og andre grimme hudskavanker.

Bestil en tid på tlf. 39 18 19 39, eller send en mail til info@hellerup-laserklinik.dk.

Jade face roller

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

NY VIDEN HVER MÅNED

Kontakt os for en
gratis konsultation