E-dermastamp

E-dermastamp behandling

Den elektriske e-Dermastamp® pen er vores nyeste skud på stammen i hudforyngende behandlinger. Pennen er en elektrisk anordning som er monteret med seks Micro nåle. Pennen ”stempler” huden 50 -100 gange i sekundet.

Hvad gør behandlingen

Når e-Dermastamp® føres hen over huden, laver nålene mikroskopiske små huller i det hudområde som behandles. Samtidig indsluses et medicinsk præparat, Dermaroller® CIT Solution, der er en kombination af hyaluronsyre, mineraler, vitaminer og peptider, som alle booster huden.

Cellefornyelsen i huden stimuleres og cellerne ”provokeres” til at danne nye hornceller. Det underliggende hudlag stimuleres på samme måde så hudens tykkelse og struktur forbedres og gennemsigtighed mindskes.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


Behandlingen og resultaterne

Før behandlingen afrenses huden grundigt og der påføres en bedøvende creme. Behandlingen er smertefri og den kræver ingen efterfølgende hjemmetid, du kan sagtens gå på job samme dag. Selve behandlingen varer 20-30 min., men hele forløbet varer ca. 1,5 time, da bedøvelsescremen skal virke optimalt og på grund af at behandlingen afsluttes med den cellestimulerende Gigalaser.

E-dermastamp behandling

For hudfornyelse skal der påregnes 4 – 6 behandlinger med 6 – 8 ugers mellemrum. For arfjernelse og dybere hudskader skal der påregnes +6 behandlinger med 6 – 8 uger mellemrum.

Bemærk at resultatet kan variere fra person til person. Behandlingsresultatet afhænger dels af hudens tilstand før behandlingen og af dens modtagelighed for behandlingen.

Resultaterne vil kunne ses allerede kort tid efter behandlingen, og den synlige effekt vil øges i indtil 10 uger efter behandling. Hudens overflade vil, pga. den kraftige collagen produktion, øge i tykkelse og elasticitet samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen har også særdeles gode resultater på acne ar og andre grimme hudskavanker.

Bestil en tid på tlf. 39 18 19 39, eller send en mail til info@hellerup-laserklinik.dk.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.