smertebehandling

Smertelindring

I Hellerup Laserklinik har vi i mange år behandlet akutte skader, smerter i nakke og ryg samt mere kroniske lidelser som f.eks. gigt. Et af klinikkens vigtigste behandlingstilbud i den forbindelse er vores PowerLaser og vores GigaLaser. Vi har en del patienter, der lider af smerter i nakke og ryg. Her er GigaLaseren meget effektiv til smertelindring og reparation af det beskadigede område pga. sit store behandlingsområde og avancerede laserteknologi.

Med sine 3 justérbare skærme kan GigaLaseren tilpasses alle dele af kroppen, såsom knæ, nakke og skuldre, hvilket sikrer en optimal tilførsel af laserenergi til det skadede område.

Behandlingen med laser har en helende effekt på en lang række skavanker og skader. Laseren stimulerer helingsprocesser i cellerne, så smerter dæmpes og helingstiden reduceres – typisk fra uger til dage.

Akutte skader

Som f.eks. ledbåndsskader, forstuvninger og fibersprængninger laserbehandles med god effekt. Laserterapi accelererer alle faser af den naturlige helingsproces, hævelsen fortager sig og smerten dæmpes. Normal funktion af den skadede legemsdel genvindes meget hurtigt. Jo hurtigere laserterapien kan sættes ind efter skadens opståen, jo mere dramatisk er virkningen. Hvis laseren anvendes umiddelbart efter at skaden er sket, vil man opleve at der næsten ikke opstår hævelse, og skaden vil være ophelet på ganske få dage.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


Gigtlidelser

Gigtpatienter kan have stor glæde af behandling med GIGALASEREN. Lider man af slidgigt eller leddegigt kan laserterapi tage meget af hævelsen i hænder, håndled, knæ eller andre steder. Dermed lindres smerterne, og man får en bedre hverdag.

Vi oplever, at patienter med slidgigt kan begynde at motionere og bevæge sig frit igen efter laserbehandling. Det giver et mærkbart løft i livskvaliteten

Muskel- og led problemer

GigaLaseren er med sit store behandlingsområde ideel til behandling af rygproblemer, der skyldes muskel- og led problemer og/eller inflammation. Laserterapien løsner op i fastlåste muskelspændinger, øger blodgennemstrømningen og giver en behagelig, afslappet fornemmelse. Smertelindring Laserterapi virker primært smertestillende, fordi kroppen får energi til at udbedre det problem, som har forårsaget smerten i første omgang. Men derudover stimulerer laserterapi produktionen af endorfin, kroppens eget smertestillende stof.

Hvad er laserterapi?

Laserterapi er koncentreret energi til den naturlige heling. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Dermed forstærkes helingsprocessen og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter således kroppens egne naturlige funktioner og hjælper dem til at ske langt hurtigere.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H