Hellerup Laserklinik

Behandling

Hårfjerning med sukker

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Young attractive woman with wet hair in white towel enjoying smooth

Hårfjerning med sukker

Hårfjerning med sukker er en ældgammel metode, brugt af kvinder i mellemøsten. Den har derfor været testet af tusindvis i årenes løb. Med tiden er den blevet forfinet, så den i dag lever op til de krav om kvalitet og slutresultat, der bliver stillet.

Hvorfor hårfjerning med sukker?

Hårfjerning med sukker er mange kvinders foretrukne metode til at fjerne uønsket hår. Dét er på ingen måde overraskende, med tanke på hvor skånsom og blid metoden er for huden.

Af udseende kan Sugar Paste godt ligne den traditionelle voks, der ofte bliver benyttet til at fjerne uønsket hår. Der er dog stor forskel, og langt flere fordele ved at få fjernet hår med sukker.

Hvilket produkt bruger vi?

Vi benytter af os af produkter fra PANDHY’S, af den simple grund, at det er det bedste produkt på markedet.

PANDHY’S™ sukker produkter til hårfjerning er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og indeholder kun vand og sukker, ingen kemi, farve eller tilsætningsstoffer og hverken citronsaft eller nogen former for syre. Det er hyperallergisk og forårsager derfor ingen hud irritation.

Fordi det er en så skånsom og naturlig metode, kan det også bruges selv, hvis du bøvler med eksem eller psoriasis.

Det er faktisk så naturligt, at det kan spises!
Læs mere om hvorfor sugaring er så effektivt på PANDHYs.com

Fordele ved hårfjerning med sukker

Hårene fjernes med groretningen.Ved hårfjerning med voks, bliver hårene fjernet mod hårretningen. Det betyder, at hårene ofte knækker, og huden kan blive irriteret. Ved at bruge sugaring (som metoden også bliver kaldt), undgår du irriteret hud, da den er langt mere skånsom. Indgroede hår undgås også, da hårsækken ikke bliver irriteret ved, at håret bliver trukket mod groretningen.

Mindsker smerten. I og med hårene bliver fjernet med groretningen, vil du opleve at smerten mindskes. Sukker kan nemlig ikke klistre sig til levende hudceller, hvilket betyder, at det kun er håret og de døde hudceller, der bliver hevet med. Når der opleves smerte ved voksning, er det som oftest fordi voksen klistrer sig fast til levende hudceller, og de derfor ender med at blive irriteret.

Efterlader huden blød og behagelig. Sukker har den funktion, at den virker exfolierende, og dermed blødgørende. Mange oplever, at huden kan føles rug og irriteret, hvis hårene er blevet fjernet ved hjælp af voks. Med sugaring metoden er du garanteret en glat og velplejet hud.

Sugar Pasten har stuetemperatur. Fordi Sugar Pasten har stuetemperatur, vil den automatisk heller ikke brænde på din hud.

Det er vandopløseligt. De fleste oplever den efterfølgende klistrede fornemmelse ved brug af voks, som et stort irritationsmoment. Hårfjerning med sukker er derimod 100 % vandopløselig, hvilket betyder, at rester let og hurtigt kan fjernes med vand og en klud.

Længerevarende resultat. Fordi metoden er så mild, og sukkeret kun klistrer fast til selve håret og hårsækken, er du også garanteret, at hele håret kommer med ud, og det ikke knækker ved hårsækken. Det betyder, at du får et resultat der varer i langt længere tid, end ved en voksning.

Armpit woman hand up epilation concept
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Ny viden hver måned
Kontakt os for en
gratis konsultation

HUSK!

Vi holder åbent uden fremvisning af coronapas

Kosmetiske klinikker, herunder Hellerup Laserklinik, med sundhedsfagligt personale, er IKKE underlagt kravet om fremvisning af Coronapas.

Healthy smiling woman outside