Hårfjerning med sukker

Hårfjerning med sukker

Hårfjerning med sukker er en ældgammel metode, brugt af kvinder i mellemøsten. Den har derfor været testet af tusindvis i årenes løb. Med tiden er den blevet forfinet, så den i dag lever op til de krav om kvalitet og slutresultat, der bliver stillet.

Hvorfor hårfjerning med sukker?

Hårfjerning med sukker er mange kvinders foretrukne metode til at fjerne uønsket hår. Dét er på ingen måde overraskende, med tanke på hvor skånsom og blid metoden er for huden.

Af udseende kan Sugar Paste godt ligne den traditionelle voks, der ofte bliver benyttet til at fjerne uønsket hår.

Der er dog stor forskel, og langt flere fordele ved at få fjernet hår med sukker.

 

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


Fordele ved hårfjerning med sukker:

  1. Hårene fjernes med groretningen. Ved hårfjerning med voks, bliver hårene fjernet mod hårretningen. Det betyder, at hårene ofte knækker, og huden kan blive irriteret. Ved at bruge sugaring (som metoden også bliver kaldt), undgår du irriteret hud, da den er langt mere skånsom. Indgroede hår undgås også, da hårsækken ikke bliver irriteret ved, at håret bliver trukket mod groretningen.

  2. Mindsker smerten. I og med hårene bliver fjernet med groretningen, vil du opleve at smerten mindskes. Sukker kan nemlig ikke klistre sig til levende hudceller, hvilket betyder, at det kun er håret og de døde hudceller, der bliver hevet med. Når der opleves smerte ved voksning, er det som oftest fordi voksen klistrer sig fast til levende hudceller, og de derfor ender med at blive irriteret.

  3. Efterlader huden blød og behagelig. Sukker har den funktion, at den virker exfolierende, og dermed blødgørende. Mange oplever, at huden kan føles rug og irriteret, hvis hårene er blevet fjernet ved hjælp af voks. Med sugaring metoden er du garanteret en glat og velplejet hud.

  4. Sugar Pasten har stuetemperatur. Fordi Sugar Pasten har stuetemperatur, vil den automatisk heller ikke brænde på din hud.

  5. Det er vandopløseligt. De fleste oplever den efterfølgende klistrede fornemmelse ved brug af voks, som et stort irritationsmoment. Hårfjerning med sukker er derimod 100 % vandopløselig, hvilket betyder, at rester let og hurtigt kan fjernes med vand og en klud.

  6. Længerevarende resultat. Fordi metoden er så mild, og sukkeret kun klistrer fast til selve håret og hårsækken, er du også garanteret, at hele håret kommer med ud, og det ikke knækker ved hårsækken. Det betyder, at du får et resultat der varer i langt længere tid, end ved en voksning.

Ønsker du en noget mere permanent løsning? Læs mere om vores behandling for permanent hårfjerning her.

Hvis du vil bestille tid til en behandling, er du velkommen til at kontakte os på mail info@hellerup-laserklinik.dk.

Hvilket produkt bruger vi?

Vi benytter af os af produkter fra PANDHY’S, af den simple grund, at det er det bedste produkt på markedet.

PANDHY’S™ sukker produkter til hårfjerning er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og indeholder kun vand og sukker, ingen kemi, farve eller tilsætningsstoffer og hverken citronsaft eller nogen former for syre. Det er hyperallergisk og forårsager derfor ingen hud irritation.

Fordi det er en så skånsom og naturlig metode, kan det også bruges selv, hvis du bøvler med eksem eller psoriasis.

Det er faktisk så naturligt, at det kan spises!

Læs mere om hvorfor sugaring er så effektivt på PANDHYs.com

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.