fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Shine Booster

Mere end 15.000 tilfredse kunder siden 2005
5/5
Injection of skin boosters

Shine booster

Shine Boost er et 3 trins boost, som er opbygget af fire typer behandlinger, der alle er som fitness for din hud.

De udføres over tre gange med 2 ugers interval.
Behandlingen består af en kemisk peeling fra SkinCeuticals, en Restylane skinBooster (filler), en Elos skint higtening laserbehandling og en IR Matrix laserbehandling.
Denne behandlingskombination giver din hud nyt liv, så den vil fremstå velfugtet, yngre, jævnere og finere.

  • Boost af hudfornyelse
  • Boost af linjer/rynker
  • Boost af kollagen

Kemisk peeling

Reducerer uregelmæssigheder i pigment og struktur i huden. Peelingen stimulerer samtidig til dannelse af nye hudceller, så huden lettere kan binde fugten. Huden får på den måde en mere jævn og regelmæssig hudfarve og overflade og den bliver mere glat og frisk at se på.

Shine Booster

Shine Booster består af hyaluronsyre som er en vandbindende substans der giver hydrering til huden og efterlader den blød og elastisk. Ved at forbedre fugtbalancen i huden bliver den blødere og mere glansfuld ved at udglatte huden indefra på en naturlig måde. Derved opnås både en forebyggende og reparerende hudforyngelse

Skin tightening

Skin tightening er en laserbehandling der giver en opstramning af læderhuden og det dybere liggende bindevæv, ved at stimulere hudens collagen samt collagen produktion. Linjer/rynker, typisk på hage, hals og kæbelinie kan reduceres betragteligt.

Matrix IR

Matrix IR er en laserbehandling der via en kombineret teknologi, af fraktioneret diode laser og bi-polar radiofrekvens giver et effektivt løft af linjer og rynker omkring øjne, mund og pandelinier. Behandlingen opstrammer huden, da denne kombination tillader en dyberegående opvarmning af bindevævet inden for behandlingsområdet. Forløbet strækker sig over 4 uger. Ønskes en optimal virkning kræver det én reboost hver 6-12 måned.

For generelle forespørgsler og spørgsmål angående behandlingsforløb eller tidsbestilling, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Du kan også booke en gratis indledende konsultation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver MÅNED

Kontakt os for en
gratis konsultation