fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Shine booster

Mere end 5.000 tilfredse kunder
5/5
Injection of skin boosters

Shine booster

Shine Boost er et 3 trins boost som er opbygget af fire typer behandlinger der alle er som fitness for din hud.

De udføres over tre gange med 2 ugers interval.
Behandlingen består af en kemisk peeling fra SkinCeuticals, en Restylane skinBooster (filler), en Elos skinthigtening laserbehandling og en IR Matrix laserbehandling.
Denne behandlingskombination giver din hud nyt liv, så den vil fremstå velfugtet, yngre, jævnere og finere.

  • Boost af hudfornyelse
  • Boost af linjer/rynker
  • Boost af kollagen

Kemisk peeling


Reducerer uregelmæssigheder i pigment og struktur i huden, samtidig stimulerer peelingen til dannelse af nye hudceller så huden lettere kan binde fugten. Huden får på den måde en mere jævn og regelmæssig hudfarve og overflade og den bliver mere glat og frisk at se på.

Shine booster


Består af hyaluronsyre som er en vandbindende substans der giver hydrering til huden og efterlader den blød og elastisk. Ved at forbedre fugtbalancen i huden bliver den blødere og mere glansfuld ved at udglatte huden indefra på en naturlig måde. Derved opnås både en forebyggende og reparerende hudforyngelse

Skintightening


Er en laserbehandling der giver en opstramning af læderhuden og det dybere liggende bindevæv, ved at stimulere hudens collagen samt collagen produktion. Linjer/rynker, typisk på hage, hals og kæbelinie kan reduceres betragteligt.

Matrix IR


Er en laserbehandling der via en kombineret teknologi, af fraktioneret diode laser og biopolar radiofrekvens giver et effektivt løft af linjer og rynker omkring øjne, mund og pandelinier, samt opstrammer huden da denne kombination tillader en dyberegående opvarmning af bindevævet inden for behandlingsområdet.Forløbet strækker sig over 4 uger, og ønskes en optimal virkning kræver det én reboost hver 6-12 måned.

For generelle forespørgsler og spørgsmål angående behandlingsforløb eller tidsbestilling, er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Du kan også booke en gratis indledende konsultation.

Skin care woman face healthy skin beauty

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver MÅNED

Kontakt os for en
gratis konsultation