Shine booster

Shine booster

  • Boost af hudfornyelse
  • Boost af linjer/rynker
  • Boost af kollagen

Shine Boost er et 3 trins boost som er opbygget af fire typer behandlinger der alle er som fitness for din hud.
De udføres over tre gange med 2 ugers interval.
Behandlingen består af en kemisk peeling fra SkinCeuticals, en Restylane skinBooster (filler), en Elos skinthigtening laserbehandling og en IR Matrix laserbehandling.
Denne behandlingskombination giver din hud nyt liv, så den vil fremstå velfugtet, yngre, jævnere og finere da:

Kemisk peeling:

Reducerer uregelmæssigheder i pigment og struktur i huden, samtidig stimulerer peelingen til dannelse af nye hudceller så huden lettere kan binde fugten. Huden får på den måde en mere jævn og regelmæssig hudfarve og overflade og den bliver mere glat og frisk at se på.

SkinBooster:

Består af hyaluronsyre som er en vandbindende substans der giver hydrering til huden og efterlader den blød og elastisk.
Ved at forbedre fugtbalancen i huden bliver den blødere og mere glansfuld ved at udglatte huden indefra på en naturlig måde.
Derved opnås både en forebyggende og reparerende hudforyngelse.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


SkinTightening:

Er en laserbehandling der giver en opstramning af læderhuden og det dybere liggende bindevæv, ved at stimulere hudens collagen samt collagen produktion.
Linjer/rynker, typisk på hage, hals og kæbelinie kan reduceres betragteligt.

Matrix IR:

Er en laserbehandling der via en kombineret teknologi, af fraktioneret diode laser og biopolar radiofrekvens giver et effektivt løft af linjer og rynker omkring øjne, mund og pandelinier, samt opstrammer huden da denne kombination tillader en dyberegående opvarmning af bindevævet inden for behandlingsområdet.

Forløbet strækker sig over 4 uger, og ønskes en optimal virkning kræver det én reboost hver 6-12 måned. Skriv en mail til info@hellerup-laserklinik.dk., og vi finder i fællesskab en tid til konsultation.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H