Shine booster

Shine booster

  • Boost af hudfornyelse
  • Boost af linjer/rynker
  • Boost af kollagen

Shine Boost er et 3 trins boost som er opbygget af fire typer behandlinger der alle er som fitness for din hud.
De udføres over tre gange med 2 ugers interval.
Behandlingen består af en kemisk peeling fra SkinCeuticals, en Restylane skinBooster (filler), en Elos skinthigtening laserbehandling og en IR Matrix laserbehandling.
Denne behandlingskombination giver din hud nyt liv, så den vil fremstå velfugtet, yngre, jævnere og finere da:

Kemisk peeling:

Reducerer uregelmæssigheder i pigment og struktur i huden, samtidig stimulerer peelingen til dannelse af nye hudceller så huden lettere kan binde fugten. Huden får på den måde en mere jævn og regelmæssig hudfarve og overflade og den bliver mere glat og frisk at se på.

SkinBooster:

Består af hyaluronsyre som er en vandbindende substans der giver hydrering til huden og efterlader den blød og elastisk.
Ved at forbedre fugtbalancen i huden bliver den blødere og mere glansfuld ved at udglatte huden indefra på en naturlig måde.
Derved opnås både en forebyggende og reparerende hudforyngelse.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


SkinTightening:

Er en laserbehandling der giver en opstramning af læderhuden og det dybere liggende bindevæv, ved at stimulere hudens collagen samt collagen produktion.
Linjer/rynker, typisk på hage, hals og kæbelinie kan reduceres betragteligt.

Matrix IR:

Er en laserbehandling der via en kombineret teknologi, af fraktioneret diode laser og biopolar radiofrekvens giver et effektivt løft af linjer og rynker omkring øjne, mund og pandelinier, samt opstrammer huden da denne kombination tillader en dyberegående opvarmning af bindevævet inden for behandlingsområdet.

Forløbet strækker sig over 4 uger, og ønskes en optimal virkning kræver det én reboost hver 6-12 måned. Skriv en mail til info@hellerup-laserklinik.dk., og vi finder i fællesskab en tid til konsultation.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.