Information om dit klinikbesøg og Coronavirus

OBS! VI HOLDER MIDLERTIDIGT LUKKET TIL OG MED DEN 13. april

Vi følger naturligvis retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne og regulerer løbende i forhold til de opdateringer vi modtager.

Ifølge regeringens seneste udspil, skal vi lukke for vores behandlinger fra den 18. til og med den 13. april for at mindske risikoen for at sprede Corona smitte.

Det vil stadig være muligt at komme i telefonisk kontakt med os og du vil også stadig kunne foretage bookinger i vores online booking (for bookninger efter den 13. april)

Der er selvfølgelig en risiko for, at vi bliver nødt til at ændre din tid, hvis der sker ændringer i situationen. Vi vil underrette om eventuelle flytninger, så hurtigt som muligt.

Du har også mulighed for at købe et gavekort, som du kan benytte når vi er kommet gennem krisen og igen må foretage vores behandlinger.
Lige nu tilbyder vi at du kan købe et gavekort, hvor vi lægger yderligere 20% oveni.

Eks. betal 2.500, - kr. og få et gavekort på 3.000, - kr.

Gavekortet kan benyttes til alle vores behandlinger (ikke til køb af produkter).

Du køber gavekortet ved at indbetale det ønskede beløb på mobilepay eller via bankoverførsel og sender os samtidig en e-mail, så vi véd hvor vi skal sende gavekortet til.

Kontonummer: 9044 0001606379       Mobilepay: 35593

Vi glæder os til gensyn på den anden side af Coronakrisen.

 

Bedste hilsner
fra personalet i

Hellerup Laserklinik

 

Læs de seneste opdateringer fra Sundhedsmyndighederne her

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration. Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden! Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine L.