Fertilitet

Fertilitetsbehandling med gigalaser

På Hellerup Laserklinik tilbyder vi fertilitetsbehandlinger, der uden gener, smerte eller bivirkninger, fremmer jeres muligheder for at blive gravide.
Vi behandler med GigaLaser, der har vist sig at have en positiv virkning. Både i forhold til at stimulere kvindekroppens egne celler, til at dele sig, bevæge sig og sætte sig fast, præcist hvad et befrugtet æg har brug for.

Det øgede energiniveau forbedrer blodcirkulationen, formindsker muskelspændinger og reducerer inflammation. Alt sammen gavnligt for de kvindelige kønsorganer og æggestokkenes slimhindebelægning.


Laserterapi er også med til at normalisere og blødgøre arvæv, der kan være årsag til fertilitetsproblemer.

Forløbet er generelt 6 behandlinger over 2 uger op til ægløsning/ægoplægning, indtil der er positivt nyt.

Vi behandler også mænd, hvis sædkvalitet kan være årsag til barnløshed. Her oplever vi en utrolig forbedring på kort tid. GigaLaser-terapi har vist meget overbevisende resultater gennem de seneste år. Men i sagens natur er ufrivillig barnløshed forbundet med mange følelser og forhåbninger. Derfor v

il vi gerne indbyde jer til en uforpligtende samtale, hvor vi forklarer mere om GigaLaser og de resultater, andre har opnået.

I er mere end velkommen til at ringe på tlf. 39 18 19 39, eller sende os en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Priser fra 300 – 2.500 kr.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.