Fertilitet

Fertilitetsbehandling med gigalaser

På Hellerup Laserklinik tilbyder vi fertilitetsbehandlinger, der uden gener, smerte eller bivirkninger, fremmer jeres muligheder for at blive gravide.
Vi behandler med GigaLaser, der har vist sig at have en positiv virkning. Både i forhold til at stimulere kvindekroppens egne celler, til at dele sig, bevæge sig og sætte sig fast, præcist hvad et befrugtet æg har brug for.

Det øgede energiniveau forbedrer blodcirkulationen, formindsker muskelspændinger og reducerer inflammation. Alt sammen gavnligt for de kvindelige kønsorganer og æggestokkenes slimhindebelægning.


Laserterapi er også med til at normalisere og blødgøre arvæv, der kan være årsag til fertilitetsproblemer.

Forløbet er generelt 6 behandlinger over 2 uger op til ægløsning/ægoplægning, indtil der er positivt nyt.

Vi behandler også mænd, hvis sædkvalitet kan være årsag til barnløshed. Her oplever vi en utrolig forbedring på kort tid. GigaLaser-terapi har vist meget overbevisende resultater gennem de seneste år. Men i sagens natur er ufrivillig barnløshed forbundet med mange følelser og forhåbninger. Derfor v

il vi gerne indbyde jer til en uforpligtende samtale, hvor vi forklarer mere om GigaLaser og de resultater, andre har opnået.

I er mere end velkommen til at ringe på tlf. 39 18 19 39, eller sende os en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Priser fra 300 – 2.500 kr.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H