Appelsinhud behandling

Vil du have hjælp til at fjerne appelsinhud?

Bøvler du med genstridig appelsinhud, du gerne vil have reduceret? Så er du ikke alene. Størstedelen af alle kvinder får det på et tidspunkt livet. Selvom det er helt naturligt, er vi hos Hellerup Laserklinik af den overbevisning, at man ikke behøver finde sig i det. Ikke alle kan komme appelsinhud til livs ved udelukkende at spise sundt og træne. Derfor tilbyder vi behandling med en af de nyeste teknologier inden for fjernelse af appelsinhud. 

Vil du høre mere eller bestille en tid, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er appelsinhud?

Appelsinhud er fedtophobninger i underhuden, som viser sig i form af en ujævn overflade. Huden får en ujævn overflade, når fedtet ophober sig i de små hulrum, der opstår i bindevævet mellem overhuden og musklerne. For rigtig mange kvinder, kan det resultere i usikkerhed omkring kroppen og dårligt selvværd. 

Hvor på kroppen kan man få det?

Fjernelse af appelsinhudStørstedelen af kvinder har appelsinhud omkring numse og lår.  Det ophober sig som oftest de steder, hvor der er store fedtdepoter. Kvinder har generelt mere fedt omkring lår og numse end mænd, hvilket er helt naturligt. Appelsinhud behøver derfor heller ikke være noget man som kvinde skammer sig over. Dermed ikke sagt, at det kan være et irritationsmoment for de fleste.

Hvorfor får man det?

Desværre er det ikke til at sige 100 %, hvorfor nogle har appelsinhud og andre ikke har. Der er nemlig flere forskellige faktorer, der spiller ind. 

  Genetik
  En af de afgørende faktorer for, om du har appelsinhud på kroppen, er din genetik. Appelsinhud er nemlig arveligt, og kan derfor heller ikke altid forklares med livsstil. Lider din mor eksempelvis af det, er chancen for at du også får det større.

  Rygning 
  Ryger du, mindsker du produktionen af kollagen i huden. Kollagen er et protein i dit bindevæv, som får din hud til at stramme sig sammen. Udover at rygning derfor giver rynker i ansigtet, gør det også, at fedtophobningerne lettere kommer til syne.

  Motion
  Motion er en vigtig faktor for, om du har appelsinhud. Desværre er det ikke sådan, at al form for motion mindsker chancen for udvikle den irriterende små fedtophobninger. Styrketræner du, har du formentlig også større muskler. Mere muskelmasse resulterer for mange i en mindskning af appelsinhud.

  Vægt
  Er du overvægtig, er chancen for appelsinhud større, end hvis du er normalvægtig. Det er dog vigtigt at pointere, at dette langt fra altid er tilfældet. Rigtig mange normalvægtige kvinder har også appelsinhud. I den forbindelse spiller genetikken og kosten en væsentlig rolle.

  Kost
  Spiser du sundt og varieret, er din vægt højst sandsynligt helt normal. Spiser du derimod usundt, vil du formentlig have problemer med vægten, hvilket ofte resulterer i appelsinhud.

Faktorerne er blot ting, der kan være medvirkende til enten øgning eller mindskning af appelsinhud. For rigtig mange vil diverse tiltag ikke gøre den store forskel. Genetikken spiller desværre en rigtig stor faktor, og du kan derfor forsøge dig med nok så mange tiltag – appelsinhuden kommer ikke til at forsvinde.

De fleste kvinder får også karsprængninger på et tidspunkt i livet. Vil du vide mere om, hvordan vi kan fjerne dem, kan du læse mere på vores sider om karsprængninger og karsprængninger i ansigtet.

Hvordan foregår behandlingen?

En appelsinhud behandling hos Hellerup Laserklinik bliver lavet med Vela Smooth bygget på Elos teknologi. Det unikke ved Elos teknologi er kombinationen af Bi-Polar Radio Frekvens (RF), lys og vakuum, der går ind og opvarmer det dermale væv. Den meget præcise opvarmning gør det lettere for huden at udskille fedt og affaldsstoffer. Derudover giver behandlingen også en opløftende effekt, og stimulerer produktionen af collagen. Alt efter hvor meget appelsinhud du har, anbefaler vi, at få foretaget behandlingen af flere omgange for at få det bedste resultat.          

Fordi Elos får huden til at producere mere collagen, bliver teknologien også brugt som en rynkebehandling.

Giv os et kald og hør mere om hvordan vi kan fjerne appelsinhud

Vil du høre mere om vores behandling af appelsinhud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Efter behandlingen

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

[RICH_REVIEWS_SHOW category="Hellerup-laser"]