Hvad er botox?

Botox er forkortelsen af Botulinum Toxin, som er et oprenset toxin fra bakterien clostridium botulinum. Botox er oprindeligt et lægemiddel benyttet til at hjælpe mod spastiske lammelser, problemer med skelen og hovedpine. De seneste 20 år har det dog primært været benyttet i kosmetiske sammenhænge til bl.a. fjernelse af rynker.

Hvordan virker botox?

Botox virker kort sagt ved, at det går ind og forhindrer det signal fra musklen, der fortæller huden, at den skal trække sig sammen. Det får huden til at slappe af og resultatet vil være en pæn og glat overflade. Derudover virker Botox kun lokalt, hvilket betyder, at du ikke skal være bekymret for, om andre dele af ansigtet bliver påvirket.

Botox blev i sin tid opdaget af en tysk læge, der fandt ud af, at bakterien udvikles når bestemte bakterier opbevares i kød under ekstremt dårlige forhold. Fordi bakterien går ind og laver en midlertidig lammelse, er det i store mængder skadeligt, men er på ingen måde farligt i de doser, der benyttes i forbindelse med rynkebehandlinger.

Hvor længe holder det?

Botox fungerer som en midlertidig lammelse. Rynken forbliver derfor ikke permanent udglattet. Som regel går der ca. 7-10 dage før det fulde resultat af behandlingen kan ses og mellem 3-6 måneder, før du begynder at kunne trække musklen sammen igen.

Hvor kan du få lavet botox?

Hvis du netop nu går med tanken om at få lavet botox, er det formentligt fordi du har rynker i ansigtet du ønsker enten at få reduceret eller fjernet. Men botox kan faktisk også bruges til andet end at fjerne rynker i ansigtet.  

Nogle er født med svedkirtler der producerer ekstra meget sved, hvilket betyder, at de sveder ukontrollerbart meget steder, hvor vi andre kun sveder i sjældne tilfælde som f.eks. hænder og fødder

Botox kan i den forbindelse bruges til at hindre sveden i at nå ud til hudens overflade. Virkningen varer ca. 7 måneder. Derefter skal du have gentaget behandlingen. 

Faktisk kan du få tilskud til behandlingen fra Sygeforsikring Danmark.

Hvordan foregår behandlingen?

Har du taget en beslutning om at få lavet botox, skal du forud for behandlingen til en informerende konsultation. Derefter skal der gå minimum 48 timer, før anden konsultation, hvor vi vil påbegynde behandlingen. Det er en måde at sikre, at du ikke får lavet noget du efterfølgende fortryder. 

Hos Hellerup Laserklinik går vi langt for, at dit endelige resultat er som du gerne vil have det. 2 uger efter behandlingen er udført, får du derfor mulighed for at komme ind på klinikken få en gratis touch up.

Vil du snakke med en kosmetisk sygeplejerske om dine overvejelser? 

I så fald er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 og vende dine tanker med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Vi tilbyder også en gratis konsultation, så du kan blive klogere på dine overvejelser. 
Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ellers kan du her læse mere om → botox behandling 

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration. Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden! Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine L.