Karsprængninger i ansigtet

Fjernelse af karsprængninger i ansigtet

For rigtig mange kan karsprængninger i ansigtet være en stor irritation. For nogle kan det endda lede til usikkerhed og dårligere selvtillid. Hos Hellerup Laserklinik mener vi ikke, at det er noget man skal finde sig i. Vi tilbyder derfor en hurtig og smertefri behandling, så du kan slippe for dine karsprængninger. 

Vil du høre mere eller få en gratis konsultation, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller efterlade dit navn og tlf. nr. i kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er karsprængninger?

Karsprængninger er små grene af blodkar, som kan ses i overfladen af huden. De er hverken farlige eller gør ondt. Som oftest er de dog til stor gene, da de kan være svære at dække, hvis man ønsker en ensartet og glat hud.

Karsprængninger kan i princippet opstå overalt på kroppen, men viser sig primært i ansigtet, på halsen og benene. 

Hvorfor får man karsprængninger i ansigtet?

Der er flere grunde til, at du får karsprængninger i ansigtet. Som oftest er det noget der sker naturligt med alderen. 60 % af befolkningen får karsprængninger i den ene eller anden grad på et tidspunkt i livet. Dog er det primært kvinder, som er udsat. 

Karsprængninger i ansigtet

De hyppigste årsager til, at kvinder får karsprængninger i ansigtet:

  • Graviditet
  • For meget sol 
  • Rosacea
  • Alder
Lider du af rosacea?

Så har du nok allerede været igennem møllen med cremer og tabletter. Som oftest går symptomerne på sygdommen væk, men de røde karsprængninger i ansigtet vil forblive, hvis ikke der bliver foretaget nogen form for behandling efterfølgende. 

Hos Hellerup Laserklinik har vi stor erfaring med at fjerne karsprængninger hos patienter der har været -eller er plaget af rosacea. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælp dig, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller skrive en mail til info@hellerup-laserklinik.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Har du smilerynker ved øjnene du gerne vil af med? Læs mere om vores behandling med botox.

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen virker ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF) på samme tid. Når laserlyset rammer huden, vil det med det samme søge mod de synlige blodkar, få det til at størkne og derefter vil karrene lukke sig. Resultatet vil være en glat og ensartet hud. 

I klinikken benytter vi Galaxy med Elos laserteknologi. Det er den nyeste laserteknologi på markedet, hvilket er din garanti for et resultat med de bedste forudsætninger.

Kontakt os og få en gratis konsultation

Har du karsprængninger i ansigtet, som du gerne vil af med, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen øverst til højre. Så vender tilbage med en tid til gratis konsultation.

Efter behandlingen

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

[RICH_REVIEWS_SHOW category="Hellerup-laser"]