Karsprængninger i ansigtet

For rigtig mange kan karsprængninger i ansigtet være en stor irritation. For nogle kan det endda lede til usikkerhed og dårligere selvtillid. Hos Hellerup Laserklinik mener vi ikke, at det er noget man skal finde sig i. Vi tilbyder derfor en hurtig og smertefri behandling, så du kan slippe for dine karsprængninger. 

Vil du høre mere eller få en gratis konsultation, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller efterlade dit navn og telefonnummer i kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er karsprængninger?

Karsprængninger er små grene af blodkar, som kan ses i overfladen af huden. De er hverken farlige eller gør ondt. Som oftest er de dog til stor gene, da de kan være svære at dække, hvis man ønsker en ensartet og glat hud.

Karsprængninger kan i princippet opstå overalt på kroppen, men viser sig primært i ansigtet, på halsen og benene. 

Hvorfor får man karsprængninger i ansigtet?

Der er flere grunde til, at du får karsprængninger i ansigtet. Som oftest er det noget der sker naturligt med alderen. 60 % af befolkningen får karsprængninger i den ene eller anden grad på et tidspunkt i livet. Dog er det primært kvinder, som er udsat. 

Karsprængninger i ansigtet

De hyppigste årsager til, at kvinder får karsprængninger i ansigtet:

  • Graviditet
  • For meget sol 
  • Rosacea
  • Alder

Rosacea og karsprængninger

Har du fået karsprænginger i ansigtet som følge af rosacea, har du nok allerede været igennem møllen med cremer og tabletter. Som oftest går symptomerne på sygdommen væk, men de røde karsprængninger i ansigtet vil forblive, hvis ikke der bliver foretaget nogen form for behandling efterfølgende. 

Hos Hellerup Laserklinik har vi mange års erfaring med at fjerne rødme og sprængte blodkar i ansigtet med laser. Behandlingen er smertefri - læs mere her.

Sådan fjerner vi karsprængninger i ansigtet

Behandlingen virker ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF) på samme tid. Når laserlyset rammer huden, vil det med det samme søge mod de synlige blodkar, få det til at størkne og derefter vil karrene lukke sig. Resultatet vil være en glat og ensartet hud. 

I klinikken benytter vi Galaxy med Elos laserteknologi. Det er den nyeste laserteknologi på markedet, hvilket er din garanti for et resultat med de bedste forudsætninger.

Kontakt os og få en gratis konsultation

Har du karsprængninger i ansigtet, som du gerne vil af med, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen øverst til højre. Så vender tilbage med en tid til gratis konsultation.

Få en gratis konsultation?

Behandlinger

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H