fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Permanent Hårfjerning af Ansigtet Bikinilinjen

Mere end 15.000 tilfredse kunder siden 2005
5/5

Hvordan virker Permanent Hårfjerning af Bikinilinjen?

Permanent hårfjerning ved hjælp af laser er en skånsom og effektiv metode til at fjerne uønsket hårvækst i bikinilinjen. Ved hjælp af intensivt lys eller laserenergi målrettes hårfolliklerne, hvilket forhindrer dem i at producere nye hår. Denne procedure sikrer langvarige eller permanente resultater, hvilket giver dig frihed fra daglige hårfjernelsesrutiner som knopper.

Gør behandlingen ondt?

Mange tror, at permanent hårfjerning med laser gør ondt, men det er en misforståelse. De fleste mærker intet, men eventuelle gener afhænger af den enkelte person.

Glæd dig til en problemfri sommer!

Drømmer du om en bekymringsfri sommer med en hårfri bikinilinje? Permanent hårfjerning ved hjælp af laser er den ideelle løsning, der giver dig mulighed for at nyde stranden uden at bekymre dig om uønsket hårvækst. Bliv klogere på fordelene ved permanent hårfjerning af bikinilinjen, samt et dybere indblik i den effektive og bekvemme procedure, der hjælper dig med at opnå en smidig og selvsikker udstråling.

Fordele ved permanent hårfjerning af bikinilinjen

  • Silkeblød og hårfri hud: Permanent hårfjerning af bikinilinjen giver dig mulighed for at opnå en glat og hårfri hud, der varer længe. Du kan nyde sommeraktiviteter uden at bekymre dig om stubbe eller irritation efter barbering eller voksning.

  • Øget selvtillid: Uønsket hårvækst i bikinilinjen kan påvirke selvtilliden og følelsen af velvære. Ved at vælge permanent hårfjerning kan du opnå en øget følelse af selvsikkerhed og nyde øjeblikke på stranden eller poolen uden at bekymre dig om håret.

  • Tidsbesparende: Traditionelle metoder som barbering eller voksning kræver regelmæssig vedligeholdelse og kan være tidskrævende. Med permanent hårfjerning af bikinilinjen sparer du tid og opnår en mere langvarig og bekvem løsning.

Det er både for mænd og kvinder

Mange tror, at permanent hårfjerning kun er for kvinder. MEN – vi behandler faktisk også mænd, som ønsker en skarp skæglinje eller andre former for uønsket hårvækst.

Vi sørger for, at du kan føle dig mere selvsikker og tilfreds med dit udseende.

Få en gratis konsultation i dag!

Ønsker du at slippe af med ønsket hårvækst i ansigtet? Så kan vores behandling med Nordlys Candela Laserteknologi også foretages i ansigtet, så du både kan fjerne uønsket skægvækst eller få en skarp skæglinje. Vil du høre mere? Så kontakt os allerede i dag.

SÅDAN UDFØRER VI BEHANDLINGEN

Efter ca. 14 dage er de behandlede hår vokset ud og faldet af. Fordi der er flere hårfollikler i hver hårsæk, kræver det flere behandlinger, før du er hårfri. Der er ingen synlig effekt efter den første behandling og du skal regne med minimum 8 – 10 behandlinger før du er helt hårfri.

Efter vi har taget et billede af det område, du skal have udført permanent hårreduktion på, kommer vi en speciel gel på din hud, for at skabe en bedre kontakt mellem laseren og huden. Huden bliver tilført intensivt pulserende lys (IPL), der nedbryder proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Gennem varmeudviklingen ødelægges hårets vækst.

Selve laserbehandlingen foregår ved at der ”skydes” en serie af laserlys. Laserlyset ledes via den mørke farve i håret ned til hårsækken, som ødelægges af varmen fra laseren. Fordi laserlyset ledes ned i hårsækken via den mørke farve i håret, er det ikke muligt at bruge denne form for behandling på lyse, røde og grå hår.

Der er ingen gener når du har fået foretaget behandlingen, og du kan efterfølgende foretage det, du plejer at gøre. Du skal dog undgå sol før og efter behandlingen i 14 dage.

Kontakt os for en
gratis konsultation