fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Permanent hårfjerning
i København

Mere end 15.000 tilfredse kunder siden 2005
5/5

Hvordan udføres hårfjerningen?

Vores hårfjerningsbehandlinger udføres ved hjælp af Nordlys Candela laserteknologi, som bruger intensivt pulserende lys (IPL) til at nedbryde proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Dette betyder, at destruktionen er permanent, og du kan nyde den glatte og hårfri hud i lang tid efter endt behandling.

Behandlingen er særligt effektiv til dig med mørke hår, da IPL kan tilføre huden en bestemt temperatur, som nedbryder proteinet i hårsækkene. Vi gentager hårfjerningsbehandlingen som regel med et interval på 4-8 uger, alt efter hvor på kroppen behandlingen udføres. De fleste får 8-10 behandlinger, men antallet kan variere afhængigt af hårets farve og struktur.

Gør behandlingen ondt?

Mange tror, at permanent hårfjerning med laser gør ondt, men det er en misforståelse. De fleste mærker intet, men eventuelle gener afhænger af den enkelte person.

Slip af med uønsket hårvækst

Er du træt af at bruge tid og penge på at fjerne uønsket hårvækst, kun for at se det komme tilbage igen? Hos Hellerup Laserklinik tilbyder vi permanent hårfjerning på både krop og ansigt, så du kan slippe af med uønsket hårvækst én gang for alle.

Undgå barberinger og irritabel hud

Permanent hårfjerning har mange fordele. Du slipper for at skulle barbere dig og undgår dermed irritabel hud. Desuden kan hårvækst nogle gange genere huden, og det kan føre til problemer som indgroede hår og skægpest. Med permanent hårfjerning slipper du for disse gener, og du kan nyde en glat og blød hud året rundt.

Det er både for mænd og kvinder

Mange tror, at permanent hårfjerning kun er for kvinder. MEN – vi behandler faktisk også mænd, som ønsker en skarp skæglinje eller andre former for uønsket hårvækst.

Vi sørger for, at du kan føle dig mere selvsikker og tilfreds med dit udseende.

Få en gratis konsultation i dag!

Ønsker du at slippe af med ønsket hårvækst i ansigtet? Så kan vores behandling med Nordlys Candela Laserteknologi også foretages i ansigtet, så du både kan fjerne uønsket skægvækst eller få en skarp skæglinje. Vil du høre mere? Så kontakt os allerede i dag.

SÅDAN UDFØRER VI BEHANDLINGEN

Efter ca. 14 dage er de behandlede hår vokset ud og faldet af. Fordi der er flere hårfollikler i hver hårsæk, kræver det flere behandlinger, før du er hårfri. Der er ingen synlig effekt efter den første behandling og du skal regne med minimum 8 – 10 behandlinger før du er helt hårfri.

Efter vi har taget et billede af det område, du skal have udført permanent hårreduktion på, kommer vi en speciel gel på din hud, for at skabe en bedre kontakt mellem laseren og huden. Huden bliver tilført intensivt pulserende lys (IPL), der nedbryder proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Gennem varmeudviklingen ødelægges hårets vækst.

Selve laserbehandlingen foregår ved at der ”skydes” en serie af laserlys. Laserlyset ledes via den mørke farve i håret ned til hårsækken, som ødelægges af varmen fra laseren. Fordi laserlyset ledes ned i hårsækken via den mørke farve i håret, er det ikke muligt at bruge denne form for behandling på lyse, røde og grå hår.

Der er ingen gener når du har fået foretaget behandlingen, og du kan efterfølgende foretage det, du plejer at gøre. Du skal dog undgå sol før og efter behandlingen i 14 dage.

Kontakt os for en
gratis konsultation