Rynkebehandling

Rynkebehandling

Med en rynkebehandling hos Hellerup Laserklinik, er du garanteret en skræddersyet behandling, som går efter at udligne de rynker, der får dig til at se ældre ud, og samtidig bibeholde de rynker, som er med til at give dig et naturligt look.

Er du nysgerrig efter at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 39 18 19 39, eller sende en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

De forskellige typer af rynker

Det er vigtigt at pointere, at der er forskel på de rynker, der med årene indfinder sig i ansigtet. Den primære forskel finder man i årsagen til, hvorfor de kommer. Her kan man skelne mellem statiske rynker og dynamiske rynker.  

Dynamiske rynker

Dynamiske rynker er de rynker, der med tiden indfinder sig i ansigtet, grundet vores mimik. Når vi griner, smiler, og græder bevæger vi de små muskler i ansigtet, der får vores hud til at trække sig sammen. Det gør, at de steder huden folder, til sidst vil blive tydeligere, som f.eks. smilerynker.  

Statiske rynker

Statiske rynker er de rynker, der stadig kan ses, selvom vi ikke bevæger de små muskulaturer i ansigtet. Hvor tydeligt og hvor mange vi hver især får af disse rynker, afhænger af, hvad vi i årenes løb har udsat vores hud for.

Derudover får vi også rynker forskellige steder. Her kan du læse mere om rynker på overlæben og hvordan vi behandler det mest effektivt. 

Vores rynkebehandlinger

Hvis du har overvejet at få foretaget en rynkebehandling, er det en god ide først at undersøge, hvilke muligheder der er. Der findes nemlig forskellige behandlinger, alt efter hvad der skal fokuseres på. Hos Hellerup Laserklinik tilbyder vi fire former for rynkebehandling.  

Rynkebehandling med laser

Rynkebehandling med laser er en af de nyere måder at komme rynkerne til livs på. I klinikken udfører vi to forskellige former for laserbehandling, alt efter hvilket område du ønsker at få behandlet.

Ønsker du at få udført en rynkebehandling, der fokuserer på hals, og den nedre region af ansigtet, er vores skin tightening med elos den perfekte løsning.Behandlingen går ind og opvarmer det dermale væv, og stimulerer produktionen af kollagen. Det har en opstrammende effekt på både det dybe og ydre hudlag.

rynkebehandling med laser

Du kan læse mere om en rynkebehandling med elos her.

Ønsker du en behandling med fokus på de finere rynker i hele ansigtet, vil laserlys være ideelt. Laserlyset går ind og forynger huden indefra, ved hjælp af en kombination af bipolar laser og specielle radiofrekvente stråler. Resultatet vil være, at huden selv producerer nyt bindevæv, der udligner rynkerne.   

Du kan læse mere om en rynkereduktion med laser her.  

Rynkebehandling med botox

På verdensplan er rynkebehandling med botox en af de mest anvendte måder at reducere rynker på. De fleste der ønsker en rynkebehandling vil gerne have udlignet rynker placeret i den øvre region af ansigtet. Det inkluderer som oftest rynker i panden eller rynker omkring øjnene. Til dét, er netop botox en eminent løsning.

Botox virker ved at forhindre signalstoffer mellem nerven og musklen. Det betyder, at musklen slapper af, og ikke trækker sig sammen til en rynke. Resultatet vil være en smuk og glat overflade.

En rynkebehandling med botox kan ikke ses lige med det samme. Efter behandlingen vil der gå ca. 2-3 dage før du bemærker en forskel, og 14 dage før det fulde resultat har indfundet sig.

Du kan læse mere om botox behandling her.

Rynkebehandling med filler

Filler er særligt effektivt til at udfylde furer og rynker omkring munden og kinderne. Produktet er fremstillet af hyaluronsyre, som er et sukkerstof der naturligt findes i kroppen. Der er derfor heller ikke bivirkninger eller allergifremkaldende stoffer i.  

Rynkebehandling filler

Modsat botox er det muligt at se resultater lige efter injiceringen. Derudover holder det i op til et helt år.  

Udover at produktet er effektivt som rynkebehandling, er det også særligt effektivt, hvis du ønsker lidt mere fylde i kindbenene, læber eller kæbelinje.

Du kan læse mere omkring rynkereduktion med filler her.

Rynkebehandling med dermaroller

En dermaroller behandling er særligt effektivt, hvis du gerne vil af med rynker og ar efter akne. Under behandlingen bliver der prikket bitte små huller i huden, så den tror, at der er sket en skade. Det betyder, at din hud helt automatisk begynder at reparere sig selv, ved at producere mere collagen. Resultatet bliver en smuk og glat overflade.

Klik her hvis du vil læse mere omkring dermaroller behandling.

Hvorfor får man rynker?

Selvom rynker er noget af det mest naturlige, som kommer med alderen, er det ikke alle, der tager imod dem med åbne arme. De kan nemlig få os til at se ældre ud, end vi føler os. Dog er det ikke alle rynker vi skal afvise. Nogle rynker er nemlig med til at give ansigtet karakter, og de rynker skal helst bibeholdes.

 1. Genetik
  Der er mange faktorer som afgør hvornår og hvor mange, rynker du får. En af de store faktorer der betyder noget, er dine gener. Det er nemlig vidt forskelligt fra person til person, hvornår linjerne begynder at vise sig. Det er derfor desværre ikke noget du selv er herre over.

 2. Rygning
  Rygning er en af de største syndere i kategorien over ting du skal undgå, hvis du vil minimere chancen for at få rynker tidligere, end din genetik bestemmer. I huden sidder der et bindevæv kaldet kollagen. Rygning er med til at reducere både dannelsen af bindevævet og cirkulationen i huden, hvilket medfører, at huden mister sin elasticitet og bliver rynket.

 3. Sol
  Udover rygning, er solen en af de store faktorer som gør, at rynkerne kan indfinde sig tidligere i ansigtet, end du ønsker. Solens stråler er nemlig, ligesom rygning, med til at nedbryde kollagenen i huden.

 4. Alder
  Ligesom med genetikken er alderen en faktor, vi ikke selv er herre over. Det er rynker der ikke kan undgås af helt naturlige årsager. Hvis du er utilfreds, behøver det dog ikke være grund til ikke at få gjort noget ved det.

Hvis du vil læse mere om hvordan du forebygger rynker, kan du klikke her. 

Kontakt os for mere information

Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller sende en mail til info@hellerup-laserklinik.dk, så finder vi i fællesskab den rette rynkebehandling for dig.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H