Rynker på overlæben

Behandling mod rynker på overlæben

Rynker på overlæben er et naturligt tegn på, at kroppen og huden ældes. Det betyder dog ikke, at du behøver finde dig i det. Der findes nemlig flere løsninger, hvis du gerne vil slippe for de fine rynker på overlæben, som rigtig mange af os har. Hos Hellerup Laserklinik er vi eksperter i rynkebehandlinger. Vi kan derfor hurtigt og smertefrit fjerne dine læberynker, så du får et naturligt resultat, du bliver glad for. 

Vil du høre mere, eller bestille en tid til gratis konsultation, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Hvorfor får man rynker på overlæben?

Rynker på overlæben er noget de fleste af os får med alderen. Det behøver ikke altid være et tegn på for meget rygning eller sol. Det er i lige så høj grad en helt og aldeles naturlig konsekvens af, at vi har levet.

Rynker på overlæben

Mangel på kollagen
Den overordnede årsag til, at vores hud bliver rynket er, at den med årene mister kollagen. 

Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen. Udover at det har en funktion for huden, har det også en funktion for både brusk og knogler. Det er derfor en vigtig byggesten for kroppen, da det i mange henseender fungerer som den “lim” der holder det hele sammen. Kollagen er derfor vigtigt, hvis man gerne vil holde rynkerne for døren. 

Det er desværre bare sådan, at når 30 -års alderen indtræffer, begynder collagen niveauet i kroppen naturligt at falde ca. 1-2 % om året. Derfor er det også normalt, at rigtig mange kvinder får rynker på overlæben, når de rammer 50 års-alderen – og måske endda før det. 

For mange kan det derfor være et stort irritationsmoment, når læbestiften pludselig placerer sig i rynkerne rundt om læberne, og ikke holder sig inden for læbekanten.

Vil du høre mere om hvad man kan gøre for at fjerne rynker på overlæben, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller efterlad dine oplysninger i kontaktformularen til højre. Så finder vi en tid til en gratis konsultation. 

Selvom man ofte ikke er herre over hvornår rynkerne indtræffer, er der dog nogle ting du kan gøre/ikke gøre, for at undgå for mange af dem. Læs mere om hvordan duforebygger du rynker.

Hvordan fjerner man rynker på overlæben?

Hos Hellerup Laserklinik er vi af den holdning, at bare fordi rynker er naturlige, behøver vi ikke finde os i dem. Vi har derfor 3 forskellige behandlinger vi kan tilbyde, hvis du gerne vil have dine rynker på overlæben til at forsvinde. 

Behandling af rynker på overlæben

Fjernelse af rynker på overlæben med Botox
Botox er en af de ældste behandlingsformer til at komme rynker til livs – og med god grund. Botox går nemlig ind og forhindrer signalstoffet mellem nerve og muskel. Det betyder, at dine rynker ikke får lov at trække sig sammen og dermed heller ikke skaber flere rynker. 

Fjernelse af rynker på overlæben med filler
Filler er en af de mest populære behandlinger, når det kommer til udfyldning af små furer ved læberne. Udover at fjerne rynker kan man med filler nemlig give læberne lidt ekstra fylde. Det kan være en fordel, hvis du ikke er indehaver af særligt store læber, men gerne ønsker at give dine læber et ekstra lille løft.

En af grundene til, at filler i dag er så populært er, at det er fremstillet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et stof, der allerede findes i kroppen, hvilket betyder at der ikke er nogen fare for allergiske reaktioner. 

Fjernelse af rynker på overlæben med skin tightening
En behandling med skin tightening er for dig, der gerne lige vil have dét ekstra. Behandlingen arbejder nemlig ikke kun med rynker på overlæben, men med hele den nedre region af hals og ansigt. Modsat de to andre behandlinger, arbejder en skin tightening med huden indefra. 

Det fungerer ved, at bi-polar Radio Frekvens (RF) og lys opvarmer det dermale væv til et punkt, hvor collagenproduktionen stimuleres. Det betyder, at din hud helt naturligt vil producere mere kollagen, som er det protein der holder huden ung og glat.

Bestil en tid til gratis konsultation i dag

Vil du bestille tid til en gratis konsultation,  er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller efterlade dine kontaktoplysninger i kontaktformularen øverst til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H