Om os.

Klinikkens medarbejdere

Speciallæge Uffe Gjede
Uffe Gjede er speciallæge i hudsygdomme, med subspeciale i laserbehandlinger. Han er indehaver af Jydsk Lasercenter og er en af Skandinaviens førende læger inden for laser- behandling af kosmetiske sygdomme. Hans specialer inden for dette område er: rynker, hårfjernelse, ar, karsprængninger, pigmentpletter, fjernelse af modermærker, strækmærker, photorejuvenation, aquamid mm.

Sygeplejeske og indehaver, Jeanette Heick
Jeanette Heick er uddannet sygeplejerske og har været beskæftiget meget bredt inden for sygeplejen. Hun åbnede sin første laserklinik i 2002. Hun har løbende uddannet sig inden for de kosmetiske behandlinger, både herhjemme og i udlandet og har sideløbende udvidet klinikkens repertoire inden for laserbehandlinger. I efteråret 2005 flyttede hun til de nye lokaler i Hellerup, hvor klinikken ligger i dag.

 

Kosmetolog, Pernille Rasmussen
Pernille er klinikkens kosmetolog og hun varetager bl.a. ansigtsbehandlinger, kemisk peeling og dybderens. Hendes specialer dækker desuden Permanent hårreduktion, Dermaroller/e-Dermastamp, cellulite behandling samt behandling af strækmærker og arvæv.

 

Kosmetiker, Anja Larsen
Anja er klinikkens kosmetiker og hun varetager bl.a. ansigtsbehandlinger, kemisk peeling og dybderens. Hendes specialer dækker desuden Dermaroller/e-Dermastamp, cellulite behandling samt behandling af strækmærker og arvæv. Anja er ydermere ansvarlig for naturlig hårfjerning med Pandhy’s depilations sukkerpasta.