Hellerup Laserklinik

Hvem vi er

Om Hellerup Laserklinik

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5

Hellerup Laserklinik

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Kosmetisk sygeplejske

Line Stjernholm er uddannet sygeplejerske og hudterapeut. Line er registreret i Sundhedsstyrelsen til behandling med IPL/Laser, Botox og ikke-permanente fillers. Line har en bred erfaring inden for de kosmetiske behandlinger.

Sygeplejeske og indehaver

Jeanette Heick er uddannet sygeplejerske og har været beskæftiget meget bredt inden for sygeplejen. Hun åbnede sin første laserklinik i 2002. Hun har løbende uddannet sig inden for de kosmetiske behandlinger, både herhjemme og i udlandet og har sideløbende udvidet klinikkens repertoire inden for laserbehandlinger. I efteråret 2005 flyttede hun til de nye lokaler i Hellerup, hvor klinikken ligger i dag.

Kosmetiker

Anja er klinikkens kosmetiker og hun varetager bl.a. ansigtsbehandlinger, kemisk peeling og dybderens. Hendes specialer dækker desuden Dermaroller/e-Dermastamp, cellulite behandling samt behandling af strækmærker og arvæv. Anja er ydermere ansvarlig for naturlig hårfjerning med Pandhy’s depilations sukkerpasta.

HUSK!

Vi holder åbent uden fremvisning af coronapas

Kosmetiske klinikker, herunder Hellerup Laserklinik, med sundhedsfagligt personale, er IKKE underlagt kravet om fremvisning af Coronapas.

Healthy smiling woman outside