fbpx

Hellerup Laserklinik

Hvem vi er

Om Hellerup Laserklinik

Mere end 5.000 tilfredse kunder
5/5

Hellerup Laserklinik

Velkommen til Hellerup laserklinik, hvor vi inviterer dig indenfor i trygge og behagelige omgivelser. Vores klienter er for langt hovedpartens vedkommende gengangere, hvilket er med til at styrke den i forvejen afslappede og uformelle stemning der præger klinikken.

Alle vores behandlinger tager udgangspunkt i anvendelsen af det nyeste og mest raffinerede udstyr, der er med til at sikre skånsomme og effektive resultater.

Vores behandlinger udføres udelukkende af kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring og høj faglig standard.

Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation, og lad os sammen gennemgå dine ønsker, og mulighederne i forhold til vores behandlinger.

Line Stjernholm er uddannet Kosmetisk Sygeplejerske og hudterapeut. Line er registreret i Sundhedsstyrelsen til behandling med IPL/Laser, Botox og ikke-permanente fillers. Line har en bred erfaring inden for de kosmetiske behandlinger.

Jeanette Heick er uddannet Kosmetisk Sygeplejerske og har været beskæftiget meget bredt inden for sygeplejen. Hun åbnede sin første laserklinik i 2002. Hun har løbende uddannet sig inden for de kosmetiske behandlinger, både herhjemme og i udlandet og har sideløbende udvidet klinikkens repertoire inden for laserbehandlinger. I efteråret 2005 flyttede hun til de nye lokaler i Hellerup, hvor klinikken ligger i dag.

Emilie Molin er uddannet kosmetisk sygeplejerske og varetager konsulationer hos Hellerup Laserklinik.