Klinikkens medarbejdere

Speciallæge Uffe Gjede

Speciallæge Uffe Gjede

Uffe Gjede er speciallæge i hudsygdomme, med subspeciale i laserbehandlinger. Han er indehaver af Jydsk Lasercenter og er en af Skandinaviens førende læger inden for laser- behandling af kosmetiske sygdomme. Hans specialer inden for dette område er: rynker, hårfjernelse, ar, karsprængninger, pigmentpletter, fjernelse af modermærker, strækmærker, photorejuvenation, aquamid mm.

Sygeplejerske Jeanette Heick

Sygeplejeske og indehaver, Jeanette Heick

Jeanette Heick er uddannet sygeplejerske og har været beskæftiget meget bredt inden for sygeplejen. Hun åbnede sin første laserklinik i 2002. Hun har løbende uddannet sig inden for de kosmetiske behandlinger, både herhjemme og i udlandet og har sideløbende udvidet klinikkens repertoire inden for laserbehandlinger. I efteråret 2005 flyttede hun til de nye lokaler i Hellerup, hvor klinikken ligger i dag.

Kosmetolog Pernille Rasmussen

Kosmetolog, Pernille Rasmussen

Pernille er klinikkens kosmetolog og hun varetager bl.a. ansigtsbehandlinger, kemisk peeling og dybderens. Hendes specialer dækker desuden Permanent hårreduktion, Dermaroller/e-Dermastamp, cellulite behandling samt behandling af strækmærker og arvæv.

Kosmetiker Anja Larsen

Kosmetiker, Anja Larsen

Anja er klinikkens kosmetiker og hun varetager bl.a. ansigtsbehandlinger, kemisk peeling og dybderens. Hendes specialer dækker desuden Dermaroller/e-Dermastamp, cellulite behandling samt behandling af strækmærker og arvæv. Anja er ydermere ansvarlig for naturlig hårfjerning med Pandhy’s depilations sukkerpasta.

Kosmetisk Sygeplejerske, Line Stjernholm

Line Stjernholm er uddannet sygeplejerske og hudterapeut. Line er registreret i Sundhedsstyrelsen til behandling med IPL/Laser og ikke-permanente fillers. Line har en bred erfaring inden for de kosmetiske behandlinger.