Hellerup Laserklinik

Vores produkter

Skinceuticals

Vi behandler med og forhandler produkter fra skinceuticals, som er en videnskabelig funderet hudpleje. Skinceuticals har stået for en stor del af den forskning, der har været på området omkring C-vitamin og dets fundamentale effekt og gavn på huden.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om Skinceuticals, og hvordan vi benytter os af produkterne hos Hellerup Laserklinik, så giv os endelig et kald på tlf: 39 18 19 39 skriv til os på e-mail: info@hellerup-laserklinkk.dk

Exuviance

Vi behandler med og  forhandler produkter fra Exuviance i klinikken, der er kendt for sin evne til at give velvære til huden. Skulle du stå med specifikke hudproblemer eller blot vil give din hud en nærende og fugtende pleje, så kan vi med stor sandsynlighed tilbyde et produkt fra Exuviance, der kan imødekomme dit behov.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om Exuviance, og vores sortiment af produkter hos Hellerup Laserklinik, så giv os endelig et kald på tlf: 39 18 19 39 skriv til os på e-mail: info@hellerup-laserklinkk.dk

Beauté Pacifique

Clinical, Super 3 Booster
Ekstra stærk A-vitamin ester creme udviklet i samarbejde med Speciallæge i hudsygdomme Uffe Gjede.

Til effektiv hudpleje ved:

  • – Uren hud med forøget sebum sekretion
  • – Svære aldersforandringer
  • – Tynd og gennemsigtig hud
  • – Aktinisk degenereret hud

100 ml. tube

Anvendelse: Cremen påføres tyndt morgen eller aften på afrenset hud i ansigt, på hals/décolleté eller hænder. Ved uren hud suppleres med Clinical Super 3 skrubbecreme efter behov. Cremen penetrerer meget hurtigt ind i huden og fedter derfor ikke. Der kan forekomme en let forbigående rødme i de første dage, fordi huden skal vænne sig til A-vitaminerne. Det anbefales derfor, at man anvender cremen hver anden dag i de første to uger. Kombineres cremen som natcreme med Guinot’s Age Logic Cellulaire ansigtscreme om dagen opnås et maksimalt anti-age resultat og en optimal komfort.

Et godt valg mod/til:Akne, Rynker, Solskadet hud, Fedtet hud, Kombineret hud, Normal hud, og Tør hud.