Permanent Hårfjerning

Permanent hår reduktion

For rigtig mange mennesker er uønsket hårvækst et generende problem, der ofte bruges rigtig meget tid på. Du har sikkert fået fjernet hår på flere måder, men de er altid kommet igen. I Hellerup Laserklinik udfører vi hårfjerning på alle slags hår – også lyse, grå og røde. Mørke hår fjernes ved hjælp af laserteknologi og lyse, grå og røde hår fjernes ved hjælp af Thermolyse.
Vi kan tilbyde vores kunder en af de mest effektive behandlingsformer til permanent hår reduktion.

Med Elos laserteknologi behøver du ikke længere bekymre dig om de mange tilbagevendende hår. Ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF ) på samme tid, nedbrydes proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Gennem varmeudviklingen ødelægges hårets vækst, og det kommer derfor ikke igen. Resultatet afhænger bl.a. af den opvarmning som kan opnås i hårsækken. Kombinationen af IPL og Radiofrekvens giver denne ønskede opvarmning (op til 75ºC)

Behandlingstid?

Varierer meget, afhængig af hvilket område der behandles. En armhule tager f.eks. 5 min., et par ben op til 90 min. Inden du kommer i behandling, skal du sørge for at have barberet hårene af på det område som skal behandles og huden skal være velplejet, så den ikke mangler fugt. Desuden er det vigtigt, at du ikke har dyrket sol/solarium eller brugt selvbrunercreme, da vi ellers ikke kan behandle dig.

Hvor ofte skal det gentages?
Hårfjerning gentages som regel med et interval på 4-8 uger, alt efter hvor på kroppen behandlingen skal udføres. De fleste får 9-12 behandlinger, men ofte ses resultat efter første gang.

Antallet af behandlinger kan variere fra person til person og er afhængig af hårets farve og hudens struktur.

Gør det ondt?
De fleste mennesker mærker intet, andre kan føle et varmt prik, der varer en brøkdel af et sekund.

Hvis du vil vide mere eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at skrive til info@hellerup-laserklinik.dk, eller give os et kald på tlf.  39 18 19 39.

Få en gratis konsultation?


se video om Hårfjerning

Laserklinik med specialister

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken.

Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.