Fjern rynker i panden

Fjern rynker i panden
Fjern rynker i panden
Fjern rynker i panden

Hvordan behandles rynker i panden?

Botox

Botox er en af de mest anvendte metoder til at fjerne rynker i panden. Botox er en forkortelse af Botulinum toxin, som er et oprenset toxin fra bakterien clostridium botulinum. For mange er botox et vidundermiddel, og med god grund. Botox blokerer frigivelsen af signalstoffet mellem nerve og muskel. Musklen vil derfor ikke kunne trække sig sammen og skabe rynker i panden.

Filler

Når det kommer til rynker midt i panden, er botox den bedste løsning. Hvis man derimod bevæger sig længere ned mellem øjenbrynene, til den rynke de fleste af os får, når vi rynker på næsen eller får solen i øjnene, vil en rynkeudfyldning med filler være den ideelle løsning. Filler er yderst effektivt, når målet er at komme de lidt mindre og ikke så dybe rynker til livs.

Du kan læse mere om botox og fillers under vores behandlinger.

Hvorfor får man rynker i panden?

Rynker af mimik

Hver gang vi enten smiler, griner, græder eller bare snakker, bruger vi vores ansigtsmimik. Det betyder, at det er de samme rynker, der gentagende gange bliver foldet. Det får til sidst rynkerne til at forblive, selv når du ikke bevæger de små muskulaturer i ansigtet. Mimikrynker er de rynker, der sætter sig i det dybe lag af huden.

Aldersbetingede rynker

Aldersbetingede rynker i panden, kommer som oftest af de ting vi gør, der er skadelige for huden. Solen er i den forbindelse en af de helt store faktorer, som afgør, hvornår de små linjer i huden indtræffer. Derudover er rygning en anden stor faktor der gør, at rynker viser sig tidligere end du ønsker. Rynker kommer også som en helt naturlig følge af, at man bliver ældre og huden producerer mindre collagen.

Hvorfor få fjernet rynker i panden?

Med alderen bliver mange mere opmærksomme på deres rynker, hvilket kan være til stor frustration. Heldigvis kan dette problem imødekommes hurtigt og enkelt ved enten botox eller fillers. Vil du have fjernet rynker i panden? Så er Hellerup Laserklinik det rigtige sted. Vi behøver ikke at acceptere de rynker, der i årenes løb indfinder sig i ansigtet. Særligt panden er et udsat sted til stor irritation for mange. Hos Hellerup Laserklinik kan vi fjerne rynker i panden ved hjælp af enten botox, filler eller laser.

Gratis konsulation

Ring til os på tlf. 39 18 19 39, eller udfyld kontaktformularen nederst på siden, for at få en gratis indledende konsultation. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Kontakt os for en
gratis konsultation