Hellerup Laserklinik

Behandling

Fjern rynker i panden

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Mature woman looking her wrinkles face

Fjern rynker i panden

Vil du gerne have fjernet rynker i panden? Så er du landet det rigtige sted. Vi behøver nemlig ikke finde os i de rynker, der i årenes løb indfinder sig i ansigtet. Særligt panden er et udsat sted – til stor irritation for mange. Hos Hellerup Laserklinik kan vi fjerne rynker i panden ved hjælp af enten botox, filler eller laser.

Gratis konsulation

Ring til os på tlf. 39 18 19 39, eller udfyld kontaktformularen til højre, for at få en gratis konsultation. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor får man rynker i panden?

Mimikrynker
Hver gang vi enten smiler, griner, græder eller bare snakker, bruger vi vores ansigtsmimik. Det betyder, at det er de samme rynker, der gentagende gange bliver foldet. Det får til sidst rynkerne til at forblive, selv når du ikke bevæger de små muskulaturer i ansigtet. Mimikrynker er de rynker, der sætter sig i det dybe lag af huden.

Aldersbetingede rynker
Aldersbetingede rynker i panden, kommer som oftest af de ting vi gør (eller ikke gør), der er skadeligt for huden. Solen er i den forbindelse en af de helt store faktorer, som afgør, hvornår de små linjer i huden indtræffer. Derudover er rygning en anden stor faktor der gør, at rynker viser sig tidligere end du ønsker. Aldersbetingede rynker kommer også som en helt naturlig følge af, at man bliver ældre og huden producerer mindre collagen. Det er derfor ikke rynker, som er mulige at degradere sig helt imod.

Aesthetic professional injecting filler
Making mesotherapy injections
Perfect skin. Middle-aged woman satisfied with her skin

Behandling mod rynker i panden

Fjern rynker i panden med botox
En af de mest anvendte metoder til at fjern rynker i panden, er botox. Botox er en forkortelse af Botulinum toxin, som er et oprenset toxin fra bakterien clostridium botulinum. For mange er botox et vidundermiddel, og med god grund. Det botox gør, er at gå ind og blokere frigivelsen af signalstoffet mellem nerve og muskel. Musklen vil derfor ikke kunne trække sig sammen og skabe rynker i panden.

Få fjernet rynker i panden
Det betyder ikke, at du bliver helt stiv i betrækket og kommer til at få et unaturligt look. Hos Hellerup Laserklinik sørger vi for, at behandlingen matcher dine ønsker og forventninger til resultatet.

Fjern rynker i panden med filler
Når det kommer til rynker midt i panden, er botox den bedste løsning. Hvis man derimod bevæger sig længere ned mellem øjenbrynene, til den rynke de fleste af os får, når vi rynker på næsen eller får solen i øjnene, vil en rynkeudfyldning med filler være den ideelle løsning. Filler er nemlig fænomenalt, når målet er at komme de lidt mindre og ikke så dybe rynker til livs.

Filler er en gel, som sprøjtes ind under huden og giver den en opløftende effekt. Det vil derfor udligne rynken, så du vil få en smuk og glat overflade.

Fjern rynker i panden med laser
Når vi fjerner rynker i panden med laser, foregår det uden at påføre overhuden nogen sår. Ved hjælp af bipolar laser og radiofrekvente stråler, bliver huden forynget indefra. Laserlyset stimulerer fibroblasterne dybt, i det vi kalder “læderhuden”. Denne proces sker, når laserlyset rammer det yderste lag hud, og opvarmer den til bestemte grader.

Din hud vil danne nyt bindevæv, som gradvist glatter huden ud, så den får en smuk og glat overflade - helt uden nogen form for indgreb.

Dét skal du vide inden behandling mod rynker

Har du panderynker du gerne vil have fjernet, skal du til en indledende konsultation før vi kan foretage nogen form for behandling. Vil du mere præcist have fjernet dine panderynker med botox, skal der gå minimum 48 timer fra konsultationen, før vi kan udføre behandlingen på dig. Reglen er sat af styrelsen for patientsikkerhed, og er til for at beskytte dig mod at tage impulsive beslutninger, du kan komme til at fortryde. I klinikken tager vi reglen meget seriøst, da vores ultimative mål er, at du bliver glad for det endelige resultat.

Healthy woman having massage therapy at spa salon
Golden milk with turmeric powder in glasses, natural health boosting

FOREBYGGELSE AF RYNKER I PANDEN

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv kan gøre noget for at forebygge rynker i panden, skal du endelig læse videre. Der er nemlig få ting du faktisk enten kan ændre, eller leve efter, for at skabe de bedste forudsætninger for din hud.

Brug solcreme hver dag

Selvom det er overskyet og solens stråler ikke titter frem, afgiver den stadig stråler, der er skadende for huden.

Lad vær at ryge

Rygning er noget af det værste du kan gøre for huden, når det kommer til rynker. Nikotinen i cigaretter påvirker nemlig ilten i dit blod, som er med til at give dig en smuk glød.

Spis sundt og varieret

Jo mere sundt og varieret du spiser, jo bedre har din hud det. Særligt fødevarer med A-vitamin er gode for din hud. A-vitamin er et vigtigt vitamin, for at holde din hud ung, smuk og glat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Ny viden hver måned

Kontakt os for en
gratis konsultation