fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Fjernelse af ar

Mere end 5.000 tilfredse kunder
5/5

Hvordan behandles og fjernes ar?

I Hellerup Laserklinik behandler vi ar med laser, der sikrer at dit arvæv får de bedst mulige kår for at blive reduceret. Vi kan dog aldrig garantere, at et ar forsvinder helt.

Laserbehandlingen vil alt efter type af ar, foregå med enten Gigalaser eller IPL, som står for Intens Pulserende Lys.

Hvad er ar,
og hvordan opstår de?

Ar er noget vi alle får på den eller anden måde. Nogle har mange, andre har færre og årsagen til vi har fået dem, kan være meget forskellig. Fælles er dog, at de er synlige af samme årsag – nemlig at såret er nået ned i dét, der kaldes læderhuden.

De forskellige hudlag
Huden kan opdeles i tre forskellige lag: overhuden, læderhuden og underhuden. Overhuden er den yderste del af huden, og er den del, du fysisk kan se. Fordi den konstant producerer nye celler, forsvinder arrene efter et par uger.Problemet med ardannelse opstår først, når såret når ned til det næste lag kaldet læderhuden. I læderhuden findes der nemlig kun fibre, hvilket betyder, at der ikke er nogen celler til at forny huden. Når et sår ned til læderhuden er det, at det bliver besværligt at slippe af med arret uden professionel arbehandling.

Arbehandling i klinikken

Vi udfører både behandling af ar efter akne, ar efter operation, arkorrektion – og generel arfjernelse i både ansigt og på krop.

Hvorfor få fjernet ar?

Der kan være mange årsager til, at man vælger at få fjernet eller reduceret ar. Ar kommer i mange former, størrelser og farver afhængig af hvordan man har pådraget sig dem. Nogle er kede af dybe ar efter operation, for andre går det ud over selvtilliden, når arene er placeret et meget synligt sted, eksempelvis i ansigtet som følge af akne. Har du hudproblemer i form af akne, kan du læse mere om gode råd og vores behandlingsmuligheder her.

Vi mener ikke, at nogen skal gå rundt og være kede af deres ar, og er derfor glade for at kunne tilbyde effektiv behandling til fjernelse af ar.

Vil tilbyder en gratis indledende konsultation, og du er ligeledes velkommen til at stille os spørgsmål via vores kontaktformular nederst på siden eller på telefon 39 18 19 39.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få Ny viden hver måned

Kontakt os for en
gratis konsultation