Hellerup Laserklinik

Behandling

Fjernelse af ar

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Doctor doing a fractional skin laser treatment

Fjernelse af ar med IPL og dermabehandling

Har du ét eller flere ar, du ønsker at få reduceret, eller måske endda helt fjernet, kan du få behandlet disse på Hellerup Laserklinik. Vi behandler alle typer af ar, og behandlingerne udføres af erfarne sygeplejersker og kosmetikere.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi behandler ar, hvor lang tid en behandling tager og anden vigtig information.

Generelt om at have ar og få dem reduceret/fjernet

Desværre oplever rigtig mange, at synlige ar specifikke områder på enten kroppen eller i ansigtet, er en kosmetisk gene i deres dagligdag. Det kan gå ud over både ens selvtillid og velvære. Derfor kan det have stor indflydelse på ens livskvalitet at få reduceret, eller helt fjernet, ar.

Hvad end du døjer med ar fra acne, eller ar grundet skader, har vi god erfaring med at behandle disse.

Behandling og fjernelse af ar

På vores laserklinik behandler vi ar med en metode, der kombinerer laserbehandling og dermaroller-behandling. Kombinationen sikrer, at dit arvæv får de bedst mulige kår for at blive reduceret. Vi kan dog aldrig garantere, at et ar forsvinder helt.

Laserbehandlingen, kaldes IPL, som står for Intens Pulserende Lys. Det er en teknologi, der ved hjælp af lysenergibølger fra en xenonplasmalampe går ind og behandler ar.

Dermaroller-behandlingen forynger din hud ved at fremprovokere dine hudcellers produktion af collagen (et protein i bindevævet). Det gør den ved at lave meget små overfladiske huller i huden gennem metodens rulle-redskab, som simulerer en beskadigelse. Så snart huden tror, at den er beskadiget, vil den udskille nogle bestemte væksthormoner, der sætter gang i hudfornyelsen.

Det varierer, om vi bruger e-dermastamp eller dermaroller som den anden del af din ar-behandling. Det afhænger af, hvilket område på kroppen, du skal have behandlet.

Hvad er ar og hvordan får man det?

Ar er noget vi alle får på den eller anden måde. Nogle har mange, andre har færre og årsagen til vi har fået dem, kan være meget forskellig. Fælles er dog, at de er synlige af samme årsag – nemlig at såret er nået ned i dét, der kaldes læderhuden.

De forskellige hudlag
Huden kan opdeles i tre forskellige lag: overhuden, læderhuden og underhuden. Overhuden er det yderste del af huden, og er den del, du fysisk kan se. Fordi den konstant producerer nye celler, forsvinder arrene efter et par uger.

Problemet med ardannelse opstår først, når såret når ned til det næste lag – kaldet læderhuden. I læderhuden findes der nemlig kun fibre, hvilket betyder, at der ikke er nogen celler til at forny huden. Når et sår ned til læderhuden er det, at det bliver besværligt at slippe af med arret uden professionel ar behandling.

Arbehandling i klinikken
I klinikken udfører vi både behandling af ar efter acne, ar efter operation, arkorrektion – og generel ar fjernelse i både ansigt og på krop.

Essential oil roller ball perfume blend in dark brown roll on bottle packaging

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver måned

HVOR LANG TID TAGER DET AT FÅ BEHANDLET SINE AR?

Der går ca. 3 uger mellem disse 2 behandlinger.Behandlingstiden for den enkelte behandling afhænger af, hvor stort et område, der skal behandles. IPL behandlingen tager typisk ½ time og Dermastamp/-roller tager ofte 1½ time.Antallet af behandlinger afhænger af, hvor omfattende skaderne på huden er, så de kan ikke anføres.

Har du solbrun hud, grundet enten solbadning, spray-tan eller solarium, kan du ikke få foretaget din IPL-behandling. Det skyldes, at din hud skal have sin egen naturlige farve, for at der ikke opstår forandringer i din pigment.
Dermaroller- og Dermastamp-behandlingen kan vi dog godt tage hul på hen over sommeren, så længe du bruger solfaktor.

Du kan ikke som udgangspunkt gøre noget selv for at reducere dine ar. Dog anbefaler vi altid, at du benytter dig af vores specielle A-vitamin-cremer, som hjælper med at forbedre din behandlings resultat.

Flere faktorer spiller ind, når et sår heles til et ar. Både infektioner i huden, rygning og om man får sol for tidligt i helingsprocessen kan påvirke arrets udseende. Det er samtidig også forskelligt, hvordan vi rent genetisk er disponeret til at danne ar. Nogle danner keloid, hvilket kan gøre ar tykkere og mere voldsomme at se på.

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

Selvom vi aldrig kan gardere os helt mod rynker, findes der stadig gode råd du kan følge, hvis du gerne vil mindske dem. Klik her og læs mere om → sådan undgår du rynker

Kontakt os for en
gratis konsultation