Hellerup Laserklinik

Behandling

Gigalaser

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Doctor doing a fractional skin laser treatment

Gigalaser

GigaLaser er blandt verdens mest avancerede terapeutiske lasere og den er særligt velegnet til
heling af huden, sårheling, smertelindring og fertilitetsbehandling.
Behandlingen er smertefri og laseren er beregnet til behandling af større områder af kroppen.

Skærmen på laseren er inddelt i tre sektioner, der kan justeres individuelt og dermed tilpasses behandling af f.eks. et knæ, skulder eller ansigt.
GigaLaser er udover laserdioder til behandling i dybden også forsynet med hhv. rødt lys og blåt/violet lys. Det røde lys (660 nm) stimulerer mikrocirkulationen i hudoverfladen, og det blå/violette lys (405 nm) virker bakteriehæmmende på hudoverfladen. Det giver en særdeles kraftfuld behandling og stimulerer kroppens funktioner på flere områder.

Bestil en konsultation

Vil du høre mere eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Fordelene ved behandling med gigalaser

Større effekt og derfor hurtigere heling. Forbedrer kroppens evne til at hele sig selv hurtigere. Hurtig og effektiv smertelindring på større områder. GigaLaseren giver på kort tid en meget stor dosis laserstråler, og behandling med GigaLaser er derfor mindre tidskrævende og samtidig mere effektivt.

Facial treatment with laser in cosmetology clinic
Model girl with fresh clean healthy skin beautiful portrait

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver uge

Kontakt os for en
gratis konsultation