fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Peelinger

Mere end 5.000 tilfredse kunder
5/5

Retinol kur

Med denne behandling får du en samlet behandling der genopretter huden på ny, samtidig med at den reducerer fine linjer, pigment og akne. Behandlingen kan også udføres på sensitiv hud, og skal udføres med 4-6 ugers intervaller. Behandlingen består af:

  • 2x Kemisk peeling inkl. gigalaser
  • 2x Retinol peeling
  • 3 produkter til hjemme brug (rensecreme, plejende creme og SPF-creme)

Retinol også kaldet for A-vitamin arbejder med huden indefra, hvor den stimulerer til at producere elastin og kollagen. Dermed vil en retinol behandling få huden til at fremstå yngre, samtidig med at den minimerer hudens talg produktion og reducerer porernes synlighed, og dermed efterlader huden mere ensartet. En Retinolkur er et ideelt behandlingsforløb, til reduktion af akne, og som supplement til genopbyggende behandlinger af huden.

Hvad er peelings?

Hos Hellerup Laserklinik udfører vi flere forskellige slags peelings, herunder kemisk peeling, retinolkur og fugtgivende behandling.

Peeling er en kemisk behandling af huden der anvendes til at forbedre hudens kvalitet og til at fjerne ujævnheder og pigment. Kemisk opløsning eller slibning af huden fremmer gendannelsen af nye hudceller og bindevævsfibre i læderhuden. Peelings er derfor gavnlige for alle hudtyper, hvor at nogle dog egner sig bedre til mere sensitiv eller tør hud, end andre.

Du kan læse mere om vores forskellige peelings på denne side, men er også velkommen til at kontakte os på tlf. 39 18 19 39 eller via vores kontaktformular nederst på siden, for yderligere spørgsmål til vores behandlinger.


Fugtgivende behandling

Vores fugtgivende behandling er særligt velegnet til sensitiv og tør hud, og er med til at genopbygge fugt og styrke hudens barriere. Tørhed kan opleves i visse perioder om året. Særligt i vinterperioden, hvor luftfugtigheden falder, har huden brug for ekstra fugt og beskyttelse. Derfor er den fugtgivende behandling særlig god i vinterhalvåret, for at forebygge tørhed i huden, men anbefales hele året for at pleje og beskytte huden, da en velplejet og velfugtet hud er mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger.


Behandlingen består af:
  • Afrensning af huden
  • Påføring af hydrerende serummer
  • Gigalaser
  • Afsluttende fugtcreme

Gigalaserens behandlende egenskaber, stimulerer til cellefornyelse som er med til at styrke huden, samtidig med at den hæmmer bakterievækst som er med til at danne akne. Ligeledes kan den fugtgivende behandling være særlig god ved akne, fordi akne kan opstå når der er tørhed i huden, hvorfor behandlingen er et ideelt supplement til forebyggelse af og som led i behandling af akne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver måned

Kontakt os for en
gratis konsultation