fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Peelinger

Mere end 15.000 tilfredse kunder siden 2005
5/5

Retinol kur

Med en Retinol kur får du en samlet behandling der genopretter huden på ny, samtidig med at den reducerer fine linjer, pigment og acne. Behandlingen kan også udføres på sensitiv hud, og skal udføres med 4-6 ugers intervaller. Behandlingen består af:

  • 2x Kemisk peeling inkl. gigalaser
  • 2x Retinol peeling
  • 3 produkter til hjemmebrug (rensecreme, plejende creme og SPF-creme)

Retinol også kaldet for A-vitamin arbejder med huden indefra, hvor den stimulerer til at producere elastin og kollagen. Dermed vil en retinol behandling få huden til at fremstå yngre, samtidig med at den minimerer hudens talgproduktion og reducerer porernes synlighed, og dermed efterlader huden mere ensartet. En Retinolkur er et ideelt behandlingsforløb, til reduktion af acne, og som supplement til genopbyggende behandlinger af huden.

Hvad er peelings?

Hos Hellerup Laserklinik udfører vi flere forskellige slags peelings, herunder kemisk peeling og retinolkur.

Peeling er en kemisk behandling af huden der anvendes til at forbedre hudens kvalitet og til at fjerne ujævnheder og pigment. Kemisk opløsning eller slibning af huden fremmer gendannelsen af nye hudceller og bindevævsfibre i læderhuden. Peelings er derfor gavnlige for alle hudtyper, hvor nogle egner sig bedre til mere sensitiv eller tør hud, end andre.

Du kan læse mere om vores forskellige peelings på denne side, men er også velkommen til at kontakte os på tlf. 39 18 19 39 eller via vores kontaktformular nederst på siden, for yderligere spørgsmål til vores behandlinger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver måned

Kontakt os for en
gratis konsultation