Peelinger
Peelinger
Peelinger

Hvad er peeling?

Hos Hellerup Laserklinik udfører vi flere forskellige slags peelings, herunder kemisk peeling og Retinol behandling.

Peeling er en kemisk behandling af huden der anvendes til at forbedre hudens kvalitet og til at fjerne ujævnheder og pigment. Kemisk opløsning eller slibning af huden fremmer gendannelsen af nye hudceller og bindevævsfibre i læderhuden. Peelings er derfor gavnlige for alle hudtyper, hvor nogle egner sig bedre til mere sensitiv eller tør hud, end andre.

Kemisk peeling

Kemisk peeling har til hensigt at fjerne (skrælle) de øverste hudlag og i løbet af helingsprocessen stimuleres nydannelse af bindevævsstrøg, som kan forbedre kvaliteten og udseendet af huden.

Kemisk peeling reducerer uregelmæssigheder i pigment og struktur i huden, samtidig stimulerer peelingen til dannelse af nye hudceller og derved kan huden lettere binde fugten, så huden får en mere jævn og regelmæssig hudfarve og overflade og derved bliver mere glat og frisk at se på.

Retinol behandling

Med en Retinol behandling får du en samlet behandling der genopretter huden på ny, samtidig med at den reducerer fine linjer, pigment og akne. Behandlingen kan også udføres på sensitiv hud, og skal udføres med 4-6 ugers intervaller. Behandlingen består af:

  • 2x Kemisk peeling inkl. gigalaser
  • 2x Retinol peeling
  • 3 produkter til hjemmebrug (rensecreme, plejende creme og SPF-creme)

Retinol også kaldet for A-vitamin arbejder med huden indefra, hvor den stimulerer til at producere elastin og kollagen. Dermed vil en retinol behandling få huden til at fremstå yngre, samtidig med at den minimerer hudens talgproduktion og reducerer porernes synlighed, og dermed efterlader huden mere ensartet. En Retinol behandling er et ideelt behandlingsforløb, til reduktion af akne, og som supplement til genopbyggende behandlinger af huden.

Kontakt os for en
gratis konsultation