hudterapi

Hudterapeutisk behandling – velkommen til forkælelse og afslapning.

Hudbehandling – I vores hudplejeafsnit står hudterapeuten parat til at forkæle dig. Her får du mulighed for en pause fra hverdagens stress. I rolige og smukke omgivelser, er der tid til behandling af krop og ansigt. Sammen finder vi ud af, hvilken behandling der vil være optimal for lige netop dig.

Ansigtsbehandling

Vælg mellem klassisk og luksus ansigtsbehandling. Det gælder om at have en velplejet og gennemfugtet hud, så behøver man ikke så mange produkter på makeup hylden.

Dybderens

Denne behandling er for dig, som har brug for at få renset din hud. Kosmetologen gennemgår systematisk hele dit ansigt og fjerne komedoner (hudorme) og urenheder. Vi bruger frugtsyrepeeling eller damp/varme omslag for at blødgøre huden inden udrensning.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


Acne

Flere behandlinger kan være nødvendige ved svær acne og vi sammensætter et behandlingsprogram, som giver dig størst mulig effekt. Det er vigtigt, at du supplerer med hjemmebehandling. Sammen finder vi ud af, hvad der er det bedste for dig.

Kemisk peeling

Mild kemisk peeling har til hensigt at fjerne de øverste hudlag. I den efterfølgende helingsproces stimuleres nydannelsen af bindevæv, så udseendet og kvaliteten af huden forbedres.

Læs også om hudbehandlingerne under fanen “Priser”.
Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder i øvrigt her på hjemmesiden. Råd og vejledning om klinikkens øvrige behandlinger og produkter er en selvfølge. Kom og få en uforpligtende snak med kosmetologen.

Hvis du vil bestille en tid, er du velkommen til at skrive til info@hellerup-laserklinik.dk. Vi glæder os til at tage imod dig!

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.