Hellerup Laserklinik

Behandling

Hudpleje & hudterapi

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Masseur giving treatment

Hudpleje og
hudterapeutisk behandling

Hudbehandling – I vores hudplejeafsnit står hudterapeuten parat til at forkæle dig. Her får du mulighed for en pause fra hverdagens stress. I rolige og smukke omgivelser, er der tid til behandling af krop og ansigt. Sammen finder vi ud af, hvilken behandling der vil være optimal for lige netop dig.

Bestil en konsultation

Vil du høre mere eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

ANSIGTSBEHANDLING

Vælg mellem klassisk og luksus ansigtsbehandling. Det gælder om at have en velplejet og gennemfugtet hud, så behøver man ikke så mange produkter på makeup hylden.

DYBDERENS

Denne behandling er for dig, som har brug for at få renset din hud. Kosmetologen gennemgår systematisk hele dit ansigt og fjerne komedoner (hudorme) og urenheder. Vi bruger frugtsyrepeeling eller damp/varme omslag for at blødgøre huden inden udrensning.

ACNE

Flere behandlinger kan være nødvendige ved svær acne og vi sammensætter et behandlingsprogram, som giver dig størst mulig effekt. Det er vigtigt, at du supplerer med hjemmebehandling. Sammen finder vi ud af, hvad der er det bedste for dig.

KEMISK PEELING

Mild kemisk peeling har til hensigt at fjerne de øverste hudlag. I den efterfølgende helingsproces stimuleres nydannelsen af bindevæv, så udseendet og kvaliteten af huden forbedres.Læs også om hudbehandlingerne under fanen “Priser”.

Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder i øvrigt her på hjemmesiden. Råd og vejledning om klinikkens øvrige behandlinger og produkter er en selvfølge. Kom og få en uforpligtende snak med kosmetologen.

Hvis du vil bestille en tid, er du velkommen til at skrive til info@hellerup-laserklinik.dk. Vi glæder os til at tage imod dig!

Aesthetic medicine treatment

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver måned

Kontakt os for en
gratis konsultation

HUSK!

Vi holder åbent uden fremvisning af coronapas

Kosmetiske klinikker, herunder Hellerup Laserklinik, med sundhedsfagligt personale, er IKKE underlagt kravet om fremvisning af Coronapas.

Healthy smiling woman outside