Hudpleje og hudterapi

Hudpleje og hudterapeutisk behandling

Hudbehandling – I vores hudplejeafsnit står hudterapeuten parat til at forkæle dig. Her får du mulighed for en pause fra hverdagens stress. I rolige og smukke omgivelser, er der tid til behandling af krop og ansigt. Sammen finder vi ud af, hvilken behandling der vil være optimal for lige netop dig.

Ansigtsbehandling

Vælg mellem klassisk og luksus ansigtsbehandling. Det gælder om at have en velplejet og gennemfugtet hud, så behøver man ikke så mange produkter på makeup hylden.

Dybderens

Denne behandling er for dig, som har brug for at få renset din hud. Kosmetologen gennemgår systematisk hele dit ansigt og fjerne komedoner (hudorme) og urenheder. Vi bruger frugtsyrepeeling eller damp/varme omslag for at blødgøre huden inden udrensning.

Acne

Flere behandlinger kan være nødvendige ved svær acne og vi sammensætter et behandlingsprogram, som giver dig størst mulig effekt. Det er vigtigt, at du supplerer med hjemmebehandling. Sammen finder vi ud af, hvad der er det bedste for dig.

Kemisk peeling

Mild kemisk peeling har til hensigt at fjerne de øverste hudlag. I den efterfølgende helingsproces stimuleres nydannelsen af bindevæv, så udseendet og kvaliteten af huden forbedres.

Læs også om hudbehandlingerne under fanen “Priser”.
Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder i øvrigt her på hjemmesiden. Råd og vejledning om klinikkens øvrige behandlinger og produkter er en selvfølge. Kom og få en uforpligtende snak med kosmetologen.

Hvis du vil bestille en tid, er du velkommen til at skrive til info@hellerup-laserklinik.dk. Vi glæder os til at tage imod dig!

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H