Rynker på overlæben

Rynker på overlæben
Rynker på overlæben

Hvordan behandles rynker på overlæben?

Hos Hellerup Laserklinik er vi af den holdning, at bare fordi rynker er naturlige, behøver vi ikke finde os i dem. Vi har derfor 3 forskellige behandlinger vi kan tilbyde, hvis du gerne vil have dine rynker på overlæben til at forsvinde.

Botox er en af de ældste behandlingsformer til at komme rynker til livs – og med god grund. Botox går nemlig ind og forhindrer signalstoffet mellem nerve og muskel. Det betyder, at dine rynker ikke får lov at trække sig sammen og dermed heller ikke skaber flere rynker. 

Filler er en af de mest populære behandlinger, når det kommer til udfyldning af små furer ved læberne. Udover at fjerne rynker kan man med filler nemlig give læberne lidt ekstra fylde. Det kan være en fordel, hvis du ikke er indehaver af særligt store læber, men gerne ønsker at give dine læber et ekstra lille løft.

En af grundene til, at filler i dag er så populært er, at det er fremstillet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et stof, der allerede findes i kroppen, hvilket betyder at der ikke er nogen fare for allergiske reaktioner. 

En behandling med skin tightening er for dig, der gerne lige vil have dét ekstra. Behandlingen arbejder nemlig ikke kun med rynker på overlæben, men med hele den nedre region af hals og ansigt. Modsat de to andre behandlinger, arbejder en skin tightening med huden indefra. 

Det fungerer ved, at bi-polar Radio Frekvens (RF) og lys opvarmer det dermale væv til et punkt, hvor collagenproduktionen stimuleres. Det betyder, at din hud helt naturligt vil producere mere kollagen, som er det protein der holder huden ung og glat.

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

Selvom vi aldrig kan gardere os helt mod rynker, findes der stadig gode råd du kan følge, hvis du gerne vil mindske dem. Klik her og læs mere om → sådan undgår du rynker

Rynker på overlæben er et naturligt tegn på, at kroppen og huden ældes. Der findes flere løsninger, hvis du gerne vil slippe for de fine rynker på overlæben, som rigtig mange af os har. Hos Hellerup Laserklinik er vi eksperter i rynkebehandlinger. Vi kan derfor hurtigt og smertefrit fjerne dine læberynker.

Hvordan opstår rynker på overlæben?

Rynker på overlæben er noget de fleste af os får med alderen. Det behøver ikke altid være et tegn på for meget rygning eller sol. Den overordnede årsag til, at vores hud bliver rynket er, at den med årene mister kollagen og er en helt og aldeles naturlig konsekvens af, at vi har levet. Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen. Udover at det har en funktion for huden, har det også en funktion for både brusk og knogler. Det er derfor en vigtig byggesten for kroppen, da det i mange henseender fungerer som den “lim” der holder det hele sammen. Kollagen er derfor vigtigt, hvis man gerne vil holde rynkerne for døren. Med alderen begynder kollagenniveauet i kroppen naturligt at falde ca. 1-2 % om året. Derfor er det også normalt, at rigtig mange kvinder får rynker på overlæben.

Hvorfor få fjernet rynker på overlæben?

For mange kan det være et stort irritationsmoment, når læbestiften pludselig placerer sig i rynkerne rundt om læberne og ikke holder sig indenfor læbekanten. Er du i tvivl om behandling  er det rette for dig, tilbyder vi altid en gratis konsultation i klinikken. Alle konsultationer og behandlinger, udføres af vores erfarne, uddannede kosmetiske sygeplejersker. Har du spørgsmål til vores behandlingsforløb, er du velkommen til at ringe til os på telefon 
For generelle forespørgsler og spørgsmål angående behandlingsforløb eller tidsbestilling, er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Du kan booke en gratis konsultation på knappen herunder.

Kontakt os for en
gratis konsultation