Hellerup Laserklinik

Behandling

Få fjernet rynker på overlæben

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Blonde woman caring about her skin on face

Behandling mod rynker på overlæben

Rynker på overlæben er et naturligt tegn på, at kroppen og huden ældes. Det betyder dog ikke, at du behøver finde dig i det. Der findes nemlig flere løsninger, hvis du gerne vil slippe for de fine rynker på overlæben, som rigtig mange af os har.

Hos Hellerup Laserklinik er vi eksperter i rynkebehandlinger. Vi kan derfor hurtigt og smertefrit fjerne dine læberynker, så du får et naturligt resultat, du bliver glad for.

Hvorfor får man rynker på overlæben?

Rynker på overlæben er noget de fleste af os får med alderen. Det behøver ikke altid være et tegn på for meget rygning eller sol. Det er i lige så høj grad en helt og aldeles naturlig konsekvens af, at vi har levet.

Rynker på overlæben
Den overordnede årsag til, at vores hud bliver rynket er, at den med årene mister kollagen.

Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen. Udover at det har en funktion for huden, har det også en funktion for både brusk og knogler. Det er derfor en vigtig byggesten for kroppen, da det i mange henseender fungerer som den “lim” der holder det hele sammen. Kollagen er derfor vigtigt, hvis man gerne vil holde rynkerne for døren.

Det er desværre bare sådan, at når 30 -års alderen indtræffer, begynder collagen niveauet i kroppen naturligt at falde ca. 1-2 % om året. Derfor er det også normalt, at rigtig mange kvinder får rynker på overlæben, når de rammer 50 års-alderen – og måske endda før det.

For mange kan det derfor være et stort irritationsmoment, når læbestiften pludselig placerer sig i rynkerne rundt om læberne, og ikke holder sig inden for læbekanten.

Selvom man ofte ikke er herre over hvornår rynkerne indtræffer, er der dog nogle ting du kan gøre/ikke gøre, for at undgå for mange af dem. Læs mere om hvordan du→ forebygger du rynker.

Beautiful young woman portrait smiling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ny viden hver MÅNED

Hvordan fjerner man rynker på overlæben?

Hos Hellerup Laserklinik er vi af den holdning, at bare fordi rynker er naturlige, behøver vi ikke finde os i dem. Vi har derfor 3 forskellige behandlinger vi kan tilbyde, hvis du gerne vil have dine rynker på overlæben til at forsvinde.

Botox er en af de ældste behandlingsformer til at komme rynker til livs – og med god grund. Botox går nemlig ind og forhindrer signalstoffet mellem nerve og muskel. Det betyder, at dine rynker ikke får lov at trække sig sammen og dermed heller ikke skaber flere rynker.

Filler er en af de mest populære behandlinger, når det kommer til udfyldning af små furer ved læberne. Udover at fjerne rynker kan man med filler nemlig give læberne lidt ekstra fylde. Det kan være en fordel, hvis du ikke er indehaver af særligt store læber, men gerne ønsker at give dine læber et ekstra lille løft.

En af grundene til, at filler i dag er så populært er, at det er fremstillet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et stof, der allerede findes i kroppen, hvilket betyder at der ikke er nogen fare for allergiske reaktioner.

En behandling med skin tightening er for dig, der gerne lige vil have dét ekstra. Behandlingen arbejder nemlig ikke kun med rynker på overlæben, men med hele den nedre region af hals og ansigt. Modsat de to andre behandlinger, arbejder en skin tightening med huden indefra.

Det fungerer ved, at bi-polar Radio Frekvens (RF) og lys opvarmer det dermale væv til et punkt, hvor collagenproduktionen stimuleres. Det betyder, at din hud helt naturligt vil producere mere kollagen, som er det protein der holder huden ung og glat.

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

Selvom vi aldrig kan gardere os helt mod rynker, findes der stadig gode råd du kan følge, hvis du gerne vil mindske dem. Klik her og læs mere om → sådan undgår du rynker

Kontakt os for en
gratis konsultation