Smilerynker
Smilerynker
ellerup Laserklinik

Hvad er smilerynker?

Smilerynker, også kendt som “kragetæer”, er bestemt ikke noget man behøver at være ked af. Alligevel kan nogle kvinder og mænd dog alligevel godt føle, at de siger mere om deres alder end smil.

Smilerynker hører til den kategori af rynker, vi alle får grundet vores mimik. Årsagen til at vi får rynker kan nemlig opdeles i to forskellige kategorier. Dynamiske rynker og statiske rynker. Statiske rynker er kort sagt de rynker vi får gennem det vi udsætter vores krop og hud for. De dynamiske rynker er i stedet de rynker vi får hver gang vi griner, græder eller smiler. Selvom det er de mest naturlige rynker, er det ikke ensbetydende med, at de ikke kan være generende.

Fordi dynamiske rynker ofte også er det, der får os til at se naturlige ud, har vi hos Hellerup Laserklinik stor erfaring med at skabe resultater, hvor vi ikke nødvendigvis glatter huden helt ud. Hvis du ønsker det, er det derfor intet problem at bibeholde nogle af rynkerne, så den charmerende del ikke bliver udlignet. Hører du til den kategori, der har smilerynker er det ikke noget du behøver at være ked af. Det er helt normalt, og der findes endda flere behandlinger mod smilerynker, som giver et smukt og naturligt resultat.

Hvordan behandles smilerynker?

Smilerynker ved øjnene (kragetæer)

Du har måske bemærket, at huden omkring dine øjne, er tyndere end i resten af ansigtet. Af den grund, har den også sværere ved at holde på den fugt, som holder huden ung og elastisk. Smilerynker ved øjnene er derfor nogle af de første rynker, der med tiden indfinder sig i ansigtet. 

Behandling af smilerynker ved øjnene

I klinikken fjerner vi smilerynker ved øjnene ved hjælp af botox. Botox er det mest anvendte produkt til at fjerne rynker. Og det er ikke uden grund. Botox forhindrer frigivelse af signalstoffet mellem nerven og musklen. Det betyder, at musklen ikke får mulighed for at kunne trække sig sammen og på den måde, skabe rynker omkring øjnene.

Smilerynker ved munden

Smilerynker ved munden er også helt normalt. Hver gang vi smiler, er rigtig mange små muskler i spil, hvilket betyder, at andre dele af ansigtet også bliver brugt. Det kan derfor ikke undgås at vi alle får rynker, når vi bruger vores mimik, særligt når vi smiler.

Smilerynker der opstår omkring munden er oftest noget dybere. For at udligne dem, benytter vi fillers som behandling. Filler er hyaluronsyre, som er et naturligt stof der findes i vores krop. Af den grund er der heller ingen risiko for allergiske reaktioner.

Hvorfor behandles for smilerynker?

Smilerynker er helt naturlige, alligevel oplever mange både mænd og kvinder, at blive opmærksomme på deres rynker omkring øjnene og munden. Kunne du tænke dig at høre mere om behandlingsmulighederne, er  vores erfarne, uddannede kosmetiske sygeplejersker klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til vores behandlingsforløb, er du velkommen til at ringe til os på telefon 39 18 19 39

For generelle forespørgsler og spørgsmål angående behandlingsforløb eller tidsbestilling, er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan. Du kan også booke en gratis indledende konsultation.

Kontakt os for en
gratis konsultation