Hellerup Laserklinik

Behandling

Smilerynker

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Injection of skin boosters

Smilerynker / kragetæer

Smilerynker er bestemt ikke noget man behøver at være ked af. Alligevel kan nogle kvinder og mænd dog alligevel godt føle, at de siger mere om deres alder end smil. Hører du til den kategori, er det ikke noget du behøver skamme dig over. Det er helt normalt, og der findes endda flere behandlinger mod smilerynker, som giver et smukt og naturligt resultat.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan fjerne dine smilerynker, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39, eller udfylde kontaktformularen til højre, så ringer vi dig op så hurtigt vi kan.

Hvorfor får man smilerynker?

Smilerynker hører til den kategori af rynker, vi alle får grundet vores mimik. Årsagen til at vi får rynker kan nemlig opdeles i to forskellige kategorier - dynamiske rynker og statiske rynker. Statiske rynker er kort sagt de rynker vi får gennem det vi udsætter vores krop og hud får.

De dynamiske rynker er i stedet de rynker vi får hver gang vi griner, græder eller smiler. Selvom det er de mest naturlige rynker, er det ikke ensbetydende med, at de ikke kan være generende.

Fordi dynamiske rynker ofte også er det, der får os til at se naturlige ud, har vi hos Hellerup Laserklinik stor erfaring med resultater, hvor vi ikke nødvendigvis glatter huden helt ud. Hvis du ønsker det, er det derfor intet problem at bibeholde nogle af rynkerne, så den charmerende del ikke bliver udlignet.Her kan du læse mere om → rynker.

Model girl with fresh clean healthy skin beautiful portrait
Healthy woman having massage therapy at spa salon
beautiful happy bride smiling

Behandling af smilerynker

Fordi vores ansigtsmimik er så super kompleks, får vi alle smilerynker forskellige steder i ansigtet. Nogle, flere steder end andre.

Smilerynker
Smilerynker ved øjnene (kragetæer) Du har måske bemærket, at huden omkring dine øjne, er tyndere end i resten af ansigtet. Af den grund, har den også sværere ved at holde på den fugt, som holder huden ung og elastisk. Smilerynker ved øjnene er derfor nogle af de første rynker, der med tiden indfinder sig i ansigtet.

Behandling af smilerynker ved øjnene I klinikken fjerner vi smilerynker ved øjnene via botox. Botox er det mest anvendte produkt til at fjerne rynker - og det er ikke uden grund. Botox går nemlig ind og forhindrer signalstoffet mellem nerven og musklen. Det betyder, at musklen ikke får mulighed for at kunne trække sig sammen og på den måde, lave rynker omkring øjnene.

Hvad er botox?
Botox er forkortelsen på Botulinum Toxin, som er et oprenset toxin fra bakterien clostridium botulinum. Bakterien blev oprindeligt benyttet til børn og voksne som middel mod muskelspasmer, men er i dag bedst kendt inden for skønhedsverdenen.Fordi der findes så mange forskellige behandlinger af rynker, findes der også andre behandlinger, som et ekstra tiltag til botox behandlingen. I klinikken tilbyder vi derfor også dermaroller behandling, som er en behandling der i stedet arbejder med huden udefra.

Smilerynker ved munden

Smilerynker ved munden er også helt normalt. Hver gang vi smiler, er rigtig mange små muskler i spil, hvilket betyder, at andre dele af ansigtet også bliver brugt. Det kan derfor ikke undgås at vi alle får rynker, når vi bruger vores mimik - særligt når vi smiler.

Behandling af smilerynkerSmilerynker der opstår omkring munden er oftest noget dybere. For at udligne dem, benytter vi i klinikken fillers som behandling. Filler er hyaluronsyre, som er et naturligt stof der findes i vores krop. Af den grund er der heller ingen risiko for allergiske reaktioner.


KAN MAN FOREBYGGE SMILERYNKER? Smilerynker er ikke noget du direkte kan forebygge, da smilerynker handler om hvordan din ansigtsmimik er opbygget. Som så meget andet i vores krop, er det dog vigtigt, at værne omkring din hud og sørge for, at den har de bedste omstændigheder for at holde sig ung. Der findes derfor gode råd, som kan hjælpe din hud i kampen for at holde rynkerne for døren.

Gode råd til at forebygge rynker:

 • Undgå solen
 • Undgå cigaretter
 • Sørg for at holde din hud ren
 • Få godt med søvn


 • Og sidst men ikke mindst, er det faktisk også muligt at forebygge smilerynker med botox. Vil du høre mere om hvordan det fungerer, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen til højre med dine tanker og ønsker. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.Lider du af karsprængninger i ansigtet, kan vi hurtigt og smertefrit fjerne dem.

  Woman face with perfect fresh clean skin without make up and wrinkles. Beauty product, eyesight

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ny viden hver MÅNED

  Kontakt os for en
  gratis konsultation