UltraTerapi

UltraTerapi - en naturlig opstramning af huden

Jo ældre vi bliver, jo mere mister huden sin fylde og spændstighed. Kort sagt, så bliver huden slappere fra top til tå. Dette kan UltraTerapi hjælpe på. UltraTerapi kan nemlig stramme op og gøre din løse hud mere spændstig på både ansigt, hals, bryst, mave, baller, arme, knæ og lår.

Hvordan udføres behandlingen?

UltraTerapi er en ultralydsbehandling, hvor du får skudt energi i form af fokuseret ultralyd ned i forskellige, præcise afstande i de dybe lag i huden, dvs. at hudens bindevæv stimuleres til at regenerere.

Først markeres de områder på dig, som skal behandles, for at sikre at behandlingen bliver helt præcis. Herefter påsmøres et lag ultralydsgel og ved UltraTerapien sendes punktvis energi dybt i huden med ultralyd, der føles som et kort, varmt, lille stød. Det stikker lidt i huden under behandlingen, især ved hage, mund og pande, så du kan evt. tage en smertestillende pille en times tid inden.

Hvordan virker UltraTerapi?

UltraTerapi opstrammer din hud og forbedrer ligeledes hudens spændstighed. Det er individuelt, hvor stor en forbedring, der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

Bivirkninger

Din hud kan være en smule rød efter behandlingen, men du kan sagtens gå direkte på job. Ligeledes vil der hos de fleste være en smule ømhed i de næste dage, når du rører ved den behandlede hud. Hudplejeprodukter og make-up må du gerne anvende efter behandlingen. Det eneste vi fraråder er varme bade og en tur i saunaen i de første par dage efter behandlingen.

Hvornår kan jeg se resultatet af behandlingen?

Der er en her og nu effekt i form af en øget spændstighed af huden, det skyldes at underhuden er lidt hævet af varmen, men du kan først se den optimale virkning 2-3 måneder efter behandlingen. Huden virker fastere og opstrammet. Det kaldes også for et ikke kirurgisk ansigtsløft.

Hvor længe holder behandlingen?

Hvor ofte du skal have UltraTerapi behandling er afhængig af din alder og kvaliteten af din hud. Men generelt anbefaler vi en behandling med 1 til 1,5 års mellemrum for at holde huden ung og spændstig.

UltraTerapi