UltraTerapi
UltraTerapi

UltraTerapi

UltraTerapi er populært som aldrig før. Det er i dag en ekstrem populær behandling mod aldring af huden. Den giver et naturligt løft uanset, hvor på kroppen den foretages. Hos Hellerup Laserklinik udfører vi behandlingen på både ansigt, hals, bryst, mave, baller, arme, knæ og lår.

Afspil video

Hvad er UltraTerapi?

UltraTerapi er en ultralydsbehandling, hvor du får skudt energi, i form af fokuseret ultralyd, ned i det dybe lag af huden og muskulaturen med præcise afstande. På den måde stimuleres hudens bindevæv til at regenerere sig selv, og resultatet bliver en naturlig opstramning af huden og ansigtsmuskulatur. Jo ældre vi bliver, jo mere mister huden nemlig sin fylde og spændstighed og musklerne deres styrke. Kort sagt, så bliver huden slappere fra top til tå. UltraTerapi ændrer dette, ved at få muskelfibrene til at vokse og huden til at producere mere kollagen, som er det stof der gør vores hud spændstig og stram.

Hvordan virker UltraTerapi?

UltraTerapi virker ved at få ultralydsstrålerne til at krydse hinanden i et bestemt punkt under huden. Den energi der bliver skabt, bliver efterfølgende omdannet til varme. Varmen starter en proces, som i virkeligheden minder meget om en sårhelingsproces. Når det dybe hudlag derfor tror, at der er brug for heling, dannes der automatisk mere kollagen i bindevævet. Det specielle ved UltraTerapi er derfor, at det øverste lag hud ikke bliver påvirket. I stedet forynger strålerne huden indefra. Huden vil med andre ord genvinde sin fylde og spændstighed.

Ønsker du at gøre noget ved rynker i ansigtet og på halsen, kan du læse mere om vores andre behandlinger i form af → rynkebehandling og skin tightening.

FAQ

  1. Før vi starter behandlingen med UltraTerapi, undersøger vi din hud godt og grundigt. På den måde sikrer vi os, at vi rammer helt perfekt på de områder, der kræver behandling.
  2. Herefter påsmøres et lag ultralydsgel på de områder, hvor UltraTerapien skal foretages.
  3. Når selve behandlingen med UltraTerapi er påbegyndt, vil punktvis energi sendes dybt ind i huden. Dette vil mærkes som små, korte, varme stød. Får du foretaget behandlingen ved hage, mund eller pande, vil det stikke lidt i huden efter behandlingen. For nogle kan det derfor være en ide at tage en smertestillende pille en times tid inden behandlingen.
  4. Efter behandlingen vil du kunne fortsætte din dag uden nogen form for gener.

Din hud kan være en smule rød efter behandlingen, men du kan sagtens gå direkte på job. Ligeledes vil der hos de fleste være en smule ømhed i de næste dage, når du rører ved den behandlede hud. Hudplejeprodukter og makeup må du gerne anvende efter behandlingen. Det eneste vi fraråder er varme bade og en tur i saunaen i de første par dage efter behandlingen

Der er en her og nu effekt i form af en øget spændstighed af huden. Det skyldes, at underhuden er lidt hævet af varmen, men du kan først se den optimale virkning 2-3 måneder efter behandlingen. Huden virker fastere og opstrammet. Det kaldes også for et ikke kirurgisk ansigtsløft. 

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

Hvor ofte du skal have UltraTerapi behandling afhænger af din alder og kvaliteten af din hud. Generelt anbefaler vi en behandling med 1 til 1,5 års mellemrum for at holde huden ung og spændstig.

Kontakt os for en
gratis konsultation