Hellerup Laserklinik

Behandling

Ultraterapi

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Afspil video

Ultraterapi

UltraTerapi er vellidt som aldrig før. Det er i dag en ekstrem populær behandling mod aldring af huden. Den giver et naturligt løft uanset, hvor på kroppen den foretages. Hos Hellerup Laserklinik udfører vi derfor behandlingen på både ansigt, hals, bryst, mave, baller, arme, knæ og lår.

Bestil en konsultation

Vil du høre mere eller bestille en tid til konsultation, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er ultraterapi?

UltraTerapi er en ultralydsbehandling, hvor du får skudt energi, i form af fokuseret ultralyd, ned i det dybe lag af huden med præcise afstande. På den måde stimuleres hudens bindevæv til at regenerere sig selv, og resultatet bliver en naturlig opstramning af huden.Jo ældre vi bliver, jo mere mister huden nemlig sin fylde og spændstighed. Kort sagt, så bliver huden slappere fra top til tå. UltraTerapi ændrer dette, ved at få huden til at producere mere collagen, som er det stof der gør vores hud spændstig og stram.Her kan du læse mere om vores behandling af karsprængninger i ansigtet.

Hvordan virker ultraterapi?

UltraTerapi virker ved at få ultralydsstrålerne til at krydse hinanden i et bestemt punkt under huden. Den energi der bliver skabt, bliver efterfølgende omdannet til varme. Varmen starter en proces, som i virkeligheden minder meget om en sårhelingsproces. Når det dybe hudlag derfor tror, at der er brug for heling, dannes der automatisk mere collagen i bindevævet. Det specielle ved ultraterapi er derfor, at det øverste lag hud ikke bliver påvirket. I stedet forynger strålerne huden indefra. Huden vil med andre ord genvinde sin fylde og spændstighed.

Ønsker du at gøre noget ved rynker i ansigtet og på halsen, kan du læse mere om vores andre behandlinger i form af → rynkebehandling og skin tightening.

Doctor doing a fractional skin laser treatment
Making mesotherapy injections
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Ny viden hver uge
FAQ
Vigtigt at vide.
  1. Før vi starter behandlingen med ultraterapi, undersøger vi din hud godt og grundigt. På den måde sikrer vi os, at vi rammer helt perfekt på de områder, der kræver behandling.

  2. Herefter påsmøres et lag ultralydsgel på de områder, hvor ultraterapien skal foretages.

  3. Når selve behandlingen med ultraterapi er påbegyndt, vil punktvis energi sendes dybt ind i huden. Dette vil mærkes som små, korte, varme stød. Får du foretaget behandlingen ved hage, mund eller pande, vil det stikke lidt i huden efter behandlingen. For nogle kan det derfor være en ide at tage en smertestillende pille en times tid inden behandlingen.

  4. Efter behandlingen vil du kunne fortsætte din dag uden nogen form for gener.

Din hud kan være en smule rød efter behandlingen, men du kan sagtens gå direkte på job. Ligeledes vil der hos de fleste være en smule ømhed i de næste dage, når du rører ved den behandlede hud. Hudplejeprodukter og make-up må du gerne anvende efter behandlingen. Det eneste vi fraråder er varme bade og en tur i saunaen i de første par dage efter behandlingen

Der er en her og nu effekt i form af en øget spændstighed af huden. Det skyldes, at underhuden er lidt hævet af varmen, men du kan først se den optimale virkning 2-3 måneder efter behandlingen. Huden virker fastere og opstrammet. Det kaldes også for et ikke kirurgisk ansigtsløft.

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

Selvom vi aldrig kan gardere os helt mod rynker, findes der stadig gode råd du kan følge, hvis du gerne vil mindske dem. Klik her og læs mere om → sådan undgår du rynker

Hvor ofte du skal have UltraTerapi behandling afhænger af din alder og kvaliteten af din hud. Generelt anbefaler vi en behandling med 1 til 1,5 års mellemrum for at holde huden ung og spændstig.

Kontakt os for en
gratis konsultation