Fjern rynker i panden

Fjern rynker i panden 

Vil du gerne have fjernet rynker i panden? Så er du landet det rigtige sted. Vi behøver nemlig ikke finde os i de rynker, der i årenes løb indfinder sig i ansigtet. Særligt panden er et udsat sted -  til stor irritation for mange. Hos Hellerup Laserklinik kan vi fjern rynker i panden ved hjælp af enten botox, filler eller laser.

Ring til os på tlf. 39 18 19 39, eller udfyld kontaktformularen til højre, for at få en gratis konsultation. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor får man rynker i panden?

Mimikrynker

Hver gang vi enten smiler, griner, græder eller bare snakker, bruger vi vores ansigtsmimik. Det betyder, at det er de samme rynker, der gentagende gange bliver foldet. Det får til sidst rynkerne til at forblive, selv når du ikke bevæger de små muskulaturer i ansigtet. Mimikrynker er de rynker, der sætter sig i det dybe lag af huden.

Aldersbetingede rynker

Aldersbetingede rynker i panden, kommer som oftest af de ting vi gør (eller ikke gør), der er skadeligt for huden. Solen er i den forbindelse en af de helt store faktorer, som afgør, hvornår de små linjer i huden indtræffer. Derudover er rygning en anden stor faktor der gør, at rynker viser sig tidligere end du ønsker. Aldersbetingede rynker kommer også som en helt naturlig følge af, at man bliver ældre og huden producerer mindre collagen. Det er derfor ikke rynker, som er mulige at degradere sig helt imod.

Behandling mod rynker i panden

Fjern rynker i panden med botox

En af de mest anvendte metoder til at fjern rynker i panden, er botox. Botox er en forkortelse af Botulinum toxin, som er et oprenset toxin fra bakterien clostridium botulinum. For mange er botox et vidundermiddel, og med god grund. Det botox gør, er at gå ind og blokere frigivelsen af signalstoffet mellem nerve og muskel. Musklen vil derfor ikke kunne trække sig sammen og skabe rynker i panden.

fjernet rynker i panden
Det betyder ikke, at du bliver helt stiv i betrækket og kommer til at få et unaturligt look. Hos Hellerup Laserklinik sørger vi for, at behandlingen matcher dine ønsker og forventninger til resultatet.

Hvis du gerne vil fjern rynker i panden med en botox behandling, eller høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Fjern rynker i panden med filler

Når det kommer til rynker midt i panden, er botox den bedste løsning. Hvis man derimod bevæger sig længere ned mellem øjenbrynene, til den rynke de fleste af os får, når vi rynker på næsen eller får solen i øjnene, vil en rynkeudfyldning med filler være den ideelle løsning. Filler er nemlig fænomenalt, når målet er at komme de lidt mindre og ikke så dybe rynker til livs. 

Filler er en gel, som sprøjtes ind under huden og giver den en opløftende effekt. Det vil derfor udligne rynken, så du vil få en smuk og glat overflade.

Hvis du gerne vil have fjernet rynker omkring øjnene, eller mere fylde i læberne, er filler den perfekte løsning. 

Fjern rynker i panden med laser

fjernelse af rynker i panden

Når vi fjerner rynker i panden med laser, foregår det uden at påføre overhuden nogen sår.
Ved hjælp af bipolar laser og radiofrekvente stråler, bliver huden forynget indefra. Laserlyset stimulerer fibroblasterne dybt, i det vi kalder “læderhuden”. Denne proces sker, når laserlyset rammer det yderste lag hud, og opvarmer den til bestemte grader.

Din hud vil danne nyt bindevæv, som gradvist glatter huden ud, så den får en smuk og glat overflade - helt uden nogen form for indgreb.

Her kan du læse mere om → Rynkereduktion med laser

Dét skal du vide inden din behandling mod panderynker 

Har du panderynker du gerne vil have fjernet, skal du til en indledende konsultation før vi kan foretage nogen form for behandling. Vil du mere præcist have fjernet dine panderynker med botox, skal der gå minimum 48 timer fra konsultationen, før vi kan udføre behandlingen på dig. Reglen er sat af styrelsen for patientsikkerhed, og er til for at beskytte dig mod at tage impulsive beslutninger, du kan komme til at fortryde. I klinikken tager vi reglen meget seriøst, da vores ultimative mål er, at du bliver glad for det endelige resultat. 

Forebyggelse af rynker i panden

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv kan gøre noget for at forebygge rynker i panden, skal du endelig læse videre. Der er nemlig få ting du faktisk enten kan ændre, eller leve efter, for at skabe de bedste forudsætninger for din hud.

  1. Brug solcreme hver dag
    Selvom det er overskyet og solens stråler ikke titter frem, afgiver den stadig stråler, der er skadende for huden.

  2. Lad vær at ryge
    Rygning er noget af det værste du kan gøre for huden, når det kommer til rynker. Nikotinen i cigaretter påvirker nemlig ilten i dit blod, som er med til at give dig en smuk glød.

  3. Spis sundt og varieret
    Jo mere sundt og varieret du spiser, jo bedre har din hud det. Særligt fødevarer med A-vitamin er gode for din hud. A-vitamin er et vigtigt vitamin, for at holde din hud ung, smuk og glat.

Fjern rynker i panden hos Hellerup Laserklinik 

Har du fået nok af dine rynker i panden, eller vil du bare gerne høre mere om din muligheder med vores behandlinger til at fjern rynker i panden, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller bestille en tid til konsultation lige til højre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få en gratis konsultation?

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H