Fjernelse af ar

Fjernelse af ar med IPL og dermabehandling

Har du ét eller flere ar, du ønsker at få reduceret, eller måske endda helt fjernet, kan du få behandlet disse på Hellerup Laserklinik. Vi behandler alle typer af ar, og behandlingerne udføres af erfarne sygeplejersker og kosmetikere.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi behandler ar, hvor lang tid en behandling tager og anden vigtig information.

Sidder du med spørgsmål om din situation, kan du altid ringe til os på tlf.  39 18 19 39 og få en gratis konsultation eller sende os en mail på info@hellerup-laserklinik.dk.

Generelt om at have ar og få det reduceret/fjernet

Desværre oplever rigtig mange, at synlige ar specifikke områder på enten kroppen eller i ansigtet, er en kosmetisk gene i deres dagligdag. Det kan gå ud over både ens selvtillid og velvære. Derfor kan det have stor indflydelse på ens livskvalitet at få reduceret, eller helt fjernet, ar.

Hvad end du døjer med ar fra acne, eller ar grundet skader, har vi god erfaring med at behandle disse.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

fjernelse af ar

se video om acne

Behandling og fjernelse af ar

På vores laserklinik behandler vi ar med en metode, der kombinerer laserbehandling og dermaroller-behandling. Kombinationen sikrer, at dit arvæv får de bedst mulige kår for at blive reduceret. Vi kan dog aldrig garantere, at et ar forsvinder helt.

Laserbehandlingen, kaldes IPL, som står for Intens Pulserende Lys. Det er en teknologi, der ved hjælp af lysenergibølger fra en xenonplasmalampe går ind og behandler ar.

Dermaroller-behandlingen forynger din hud ved at fremprovokere dine hudcellers produktion af collagen (et protein i bindevævet). Det gør den ved at lave meget små overfladiske huller i huden gennem metodens rulle-redskab, som simulerer en beskadigelse. Så snart huden tror, at den er beskadiget, vil den udskille nogle bestemte væksthormoner, der sætter gang i hudfornyelsen.

Det varierer, om vi bruger e-dermastamp eller dermaroller som den anden del af din ar-behandling. Det afhænger af, hvilket område på kroppen, du skal have behandlet.

Hvor lang tid tager det at få behandlet sine ar?

Der går ca. 3 uger mellem disse 2 behandlinger.

Behandlingstiden for den enkelte behandling afhænger af, hvor stort et område, der skal behandles. IPL behandlingen tager typisk ½ time og Dermastamp/-roller tager ofte 1½ time.

Antallet af behandlinger afhænger af, hvor omfattende skaderne på huden er, så de kan ikke anføres.

Dét skal du være opmærksom på

 1. Behandling, når huden er solbrun
  Har du solbrun hud, grundet enten solbadning, spray-tan eller solarium, kan du ikke få foretaget din IPL-behandling. Det skyldes, at din hud skal have sin egen naturlige farve, for at der ikke opstår forandringer i din pigment.
  Dermaroller- og Dermastamp-behandlingen kan vi dog godt tage hul på hen over sommeren, så længe du bruger solfaktor.

 2. Brug A-vitamin-creme
  Du kan ikke som udgangspunkt gøre noget selv for at reducere dine ar. Dog anbefaler vi altid, at du benytter dig af vores specielle A-vitamin-cremer, som hjælper med at forbedre din behandlings resultat.

 3. Ar heler forskelligt
  Flere faktorer spiller ind, når et sår heles til et ar. Både infektioner i huden, rygning og om man får sol for tidligt i helingsprocessen kan påvirke arrets udseende. Det er samtidig også forskelligt, hvordan vi rent genetisk er disponeret til at danne ar. Nogle danner keloid, hvilket kan gøre ar tykkere og mere voldsomme at se på.
Se vores Priser 

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Professionel klinik

★★★★★
5 5 1
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!

Prisen var rimelig

★★★★★
5 5 1
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.

Kompetent personale

★★★★★
5 5 1
Jeg har fået behandlinger på klinikken. Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.