Fjernelse af ar

Fjernelse af ar med IPL og dermabehandling

Har du ét eller flere ar, du ønsker at få reduceret, eller måske endda helt fjernet, kan du få behandlet disse på Hellerup Laserklinik. Vi behandler alle typer af ar, og behandlingerne udføres af erfarne sygeplejersker og kosmetikere.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi behandler ar, hvor lang tid en behandling tager og anden vigtig information.

Sidder du med spørgsmål om din situation, kan du altid ringe til os på tlf.  39 18 19 39 og få en gratis konsultation eller sende os en mail på info@hellerup-laserklinik.dk.

Generelt om at have ar og få det reduceret/fjernet

Desværre oplever rigtig mange, at synlige ar specifikke områder på enten kroppen eller i ansigtet, er en kosmetisk gene i deres dagligdag. Det kan gå ud over både ens selvtillid og velvære. Derfor kan det have stor indflydelse på ens livskvalitet at få reduceret, eller helt fjernet, ar.

Hvad end du døjer med ar fra acne, eller ar grundet skader, har vi god erfaring med at behandle disse.

Hvad er ar og hvorfor får man det?

Ar er noget vi alle får på den eller anden måde. Nogle har mange, andre har færre og årsagen til vi har fået dem, kan være meget forskellig. Fælles er dog, at de er synlige af samme årsag – nemlig at såret er nået ned i dét, der kaldes læderhuden.  

De forskellige hudlag
Huden kan opdeles i tre forskellige lag: overhuden, læderhuden og underhuden. Overhuden er det yderste del af huden, og er den del, du fysisk kan se. Fordi den konstant producerer nye celler, forsvinder arrene efter et par uger. 

Problemet med ardannelse opstår først, når såret når ned til det næste lag – kaldet læderhuden. I læderhuden findes der nemlig kun fibre, hvilket betyder, at der ikke er nogen celler til at forny huden. Når et sår ned til læderhuden er det, at det bliver besværligt at slippe af med arret uden professionel ar behandling.

Arbehandling i klinikken
I klinikken udfører vi både behandling af ar efter acne, ar efter operation, arkorrektion – og generel ar fjernelse i både ansigt og på krop.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?

fjernelse af ar

se video om acne

Behandling og fjernelse af ar

På vores laserklinik behandler vi ar med en metode, der kombinerer laserbehandling og dermaroller-behandling. Kombinationen sikrer, at dit arvæv får de bedst mulige kår for at blive reduceret. Vi kan dog aldrig garantere, at et ar forsvinder helt.

Laserbehandlingen, kaldes IPL, som står for Intens Pulserende Lys. Det er en teknologi, der ved hjælp af lysenergibølger fra en xenonplasmalampe går ind og behandler ar.

Dermaroller-behandlingen forynger din hud ved at fremprovokere dine hudcellers produktion af collagen (et protein i bindevævet). Det gør den ved at lave meget små overfladiske huller i huden gennem metodens rulle-redskab, som simulerer en beskadigelse. Så snart huden tror, at den er beskadiget, vil den udskille nogle bestemte væksthormoner, der sætter gang i hudfornyelsen.

Det varierer, om vi bruger e-dermastamp eller dermaroller som den anden del af din ar-behandling. Det afhænger af, hvilket område på kroppen, du skal have behandlet.

Hvor lang tid tager det at få behandlet sine ar?

Der går ca. 3 uger mellem disse 2 behandlinger.

Behandlingstiden for den enkelte behandling afhænger af, hvor stort et område, der skal behandles. IPL behandlingen tager typisk ½ time og Dermastamp/-roller tager ofte 1½ time.

Antallet af behandlinger afhænger af, hvor omfattende skaderne på huden er, så de kan ikke anføres.

Dét skal du være opmærksom på

 1. Behandling, når huden er solbrun
  Har du solbrun hud, grundet enten solbadning, spray-tan eller solarium, kan du ikke få foretaget din IPL-behandling. Det skyldes, at din hud skal have sin egen naturlige farve, for at der ikke opstår forandringer i din pigment.
  Dermaroller- og Dermastamp-behandlingen kan vi dog godt tage hul på hen over sommeren, så længe du bruger solfaktor.

 2. Brug A-vitamin-creme
  Du kan ikke som udgangspunkt gøre noget selv for at reducere dine ar. Dog anbefaler vi altid, at du benytter dig af vores specielle A-vitamin-cremer, som hjælper med at forbedre din behandlings resultat.

 3. Ar heler forskelligt
  Flere faktorer spiller ind, når et sår heles til et ar. Både infektioner i huden, rygning og om man får sol for tidligt i helingsprocessen kan påvirke arrets udseende. Det er samtidig også forskelligt, hvordan vi rent genetisk er disponeret til at danne ar. Nogle danner keloid, hvilket kan gøre ar tykkere og mere voldsomme at se på.
Se vores Priser 

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H