PatientINFORMATION

Deep Slim fedtreducering og opstramning

I Hellerup laserklinik udfører vi behandling med Deep Slim, behandlingen er særligt velegnet til fedtreducering, opstramning og cellulite.

Deep Slim® er en ultralydsteknologi, der nænsomt stimulerer fedtcellerne uden at beskadige dem eller huden med kulde eller varme.

Med behandlingen fjernes genstridige fedtdepoter, fedtcellerne stimuleres nænsomt og huden strammes op på samme tid.

Med denne teknologi er det også muligt at modellerer kropsformen og behandle cellulite/appelsinhud.

Ved hjælp af multifokal ultralydsenergi stimuleres fedtcellerne på en så naturlig måde, at fedtceller afgiver en stor del af deres lagrede fedtsyrer. Deep Slim påvirker også de dybe lag af væv, hvilket medfører forbedring af hudens struktur, reduktion af overskydende fedtdepoter samt et sundere cellulært væv.

 

Deep Slim kan behandle alle lokale fedtdepoter. Det kan være de deller der er svære at komme til livs, selv med diæt og motion. (eks. mave, arme, lår, bryst, flanker, knæ og ryg).

Er du i tvivl om du kan behandles, kan du altid prøve om du kan du knibe fedt sammen mellem fingrene – kan du det, kan det behandles.

 

Allerede efter 1 til 2 behandlinger ses resultater. Cellulite/appelsinhud og omfangsrige fedtdepoter forbedres indenfor de første 2 til 3 behandlinger. Resultaterne efter behandlingerne kan holde i lang tid men er afhængig af kost og mortionsvaner. Balanceret ernæring og fysik aktivitet vil hjælpe med at få et langvarigt resultat.

Deep Slim fjerner genstridige fedtdepoter effektivt, hurtigt og forbedrer kropsformen. Reducerer appelsinhud/cellulite – pga. den unikke ultralydsteknologi, der effektivt behandler fedtdepoter samt opstrammer væv.

 
  • Mave, Arme, BH-fold
  • Ryg, Flanker, Dansehåndtag
  • Inderlår, Baglår, Ridelår
  • Baller, Knæ, Kæbelinje
  • Mandebryster, Appelsinhud
 

Behandling med Deep Slim er smertefri. Inden behandlingen påføres der ultralydsgel på det eller de områder du ønsker at få behandlet. Herefter behandles der med Deep Slim håndtaget hen over huden i et defineret mønster. Efter behandlingen renses huden af. Behandlingen tager ca. 30 min./pr. område.

Det er en god ide at gå/cykle eller træne mindst 30 min. samme dag, derved forbruges de fedtsyrerne, som er frigivet fra fedtdepoterne ved behandlingen, og effekten af behandlingen øges derved.

  • Gravide og ammende kvinder
  • Pacemakerbrugere
  • Personer, der bruger insulinpumper og bærere af metalimplantater
  • Personer, der lider af alvorlige hudsygdomme.