Hellerup Laserklinik

PatientINFORMATION

Mild kemisk peeling

I Hellerup Laserklinik udfører vi mild kemisk peeling, som er velegnet til at opfriske huden. Peeling kan bidrage til behandling af akne, fine linjer og rynker, photodamage, pigmentering, moderat melasma, rå tekstur og aldrende hud.

Kemisk peeling har til hensigt at fjerne (skrælle) de øverste hudlag og i løbet af helingsprocessen stimuleres nydannelse af bindevævsstrøg, som kan forbedre kvaliteten og udseendet af huden.

Behandlingen stimulerer nydannelse af hudens bindevæv. Peeling har en god effekt på aknehud, den minimerer porerne i huden, den udglatter overfladiske rynker og minimerer pigment-pletter. Huden vil fremstå mere glat og ensartet.

Huden skal være velfugtet og fri for makeup. Kemisk peeling kan ikke foretages, hvis der er infektion i huden eller udbrud af herpes.

Behandlingen tager ca. 30 minutter suppleret af 25 minutter Giga Laser. Selve behandlingen er ret skånsom og det eneste ubehag kan være en sviende fornemmelse mens peeling ligger på huden.

Der anvendes ikke lokalbedøvende præparat.

Proceduren varer få minutter.

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Til behandling i hjemmet anbefales det at bruge et præparat, som indeholder glycolsyre. Glycolsyre creme bør kun anvendes efter vurdering og anbefaling fra behandleren. Det anbefales endvidere at benytte en god fugtighedscreme.

Der kan opstå en let rødme og varme i det behandlede område. Der kan ligeledes forekomme let tørhed i huden. Da behandlingen suppleres af Giga Laserens lys dæmpes de fleste bivirkninger umiddelbart efter behandlingen.

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes typisk fra 3 – 6 behandlinger med 3 ugers mellemrum.