PatientINFORMATION

Peelinger

Hos Hellerup Laserklinik tilbyder vi forskellige peelinger,

herunder kemisk peeling, fugtighedsgivende behandling og retinolkur,

som alle er velegnede til at opfriske huden. Peeling kan bidrage til behandling af akne,

fine linjer og rynker, pigmentering, moderat melasma, rå tekstur og aldrende hud.

Kemisk peeling

Kemisk peeling har til hensigt at fjerne (skrælle) de øverste hudlag og i løbet af helingsprocessen stimuleres nydannelse af bindevævsstrøg, som kan forbedre kvaliteten og udseendet af huden.

Behandlingen stimulerer nydannelse af hudens bindevæv. Peeling har en god effekt på aknehud, den minimerer porerne i huden, den udglatter overfladiske rynker og minimerer pigmentpletter. Huden vil fremstå mere glat og ensartet.

 

Huden skal være velfugtet og fri for makeup. Kemisk peeling kan ikke foretages, hvis der er infektion i huden eller udbrud af herpes.

 

Behandlingen tager ca. 30 minutter suppleret af 25 minutter GigaLaser. Selve behandlingen er ret skånsom og det eneste ubehag kan være en sviende fornemmelse mens peeling ligger på huden.

 

Der anvendes ikke lokalbedøvende præparat.

Proceduren varer få minutter.

Cremer og makeup kan anvendes umiddelbart efter ligesom daglig aktivitet kan genoptages uændret efter behandlingen. Til behandling i hjemmet anbefales det at bruge et præparat, som indeholder glycolsyre. Glycolsyrecreme bør kun anvendes efter vurdering og anbefaling fra behandleren. Det anbefales endvidere at benytte en god fugtighedscreme.

 

Der kan opstå en let rødme og varme i det behandlede område. Der kan ligeledes forekomme let tørhed i huden. Da behandlingen suppleres af GigaLaserens lys dæmpes de fleste bivirkninger umiddelbart efter behandlingen.

 

Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Der tilrådes typisk fra 3 – 6 behandlinger med 3 ugers mellemrum.

 

Retinol peeling

Retinol peeling har til hensigt at stimulere hudens regeneration og produktionen af elastin og kollagen, hvilket vil hjælpe til at forbedre hudens kvalitet og udseende.

 

Behandling med Retinol peeling vil få din hud til fremstå mere glat og ensartet, den har en god effekt på aknehud, den minimerer porerne i huden, udglatter overfladiske rynker og minimerer pigmentpletter.

Huden skal være velfugtet og fri for makeup. Ofte er det nødvendigt at forberede huden til Retinol Peeling ved at øge hudens tolerance med 1-2 behandlinger med kemisk peeling forud for behandling med Retinol peeling, der kan ikke foretages behandling, hvis der er infektion eller herpes udbrud, i det hudområde der ønskes behandlet.
Den del af behandlingen som foregår i klinikken, tager ca. 20 min. Her bliver huden afrenset og Retinol peelingen påføres. Herefter afrenses peelingen efter 6-8 timer hjemme med et mildt renseprodukt, efter vejledning fra klinikken.
Til behandling i hjemmet anbefales det, den første uge efter behandlingen, at anvende et mildt renseprodukt. Efter afrensning påføres en fugtgivende og genopbyggende creme denne anvendes både morgen og aften.
Der kan opstå rødme og varme i det behandlede område. Ligeledes kan der forekomme afskalning af huden og huden kan føles meget tør.
Antallet af behandlinger vurderes individuelt. Det tilrådes typisk 2-4 behandlinger med 4 ugers interval.