PatientINFORMATION

Sunekos

I Hellerup laserklinik udfører vi behandling med Sunekos. Sunekos er velegnet til at opstramme og forbedre hudkvaliteten.

Sunekos er en behandling, som indeholder en kombination af ren hyaluronsyre og essentielle aminosyrer. Disse stoffer er afgørende for opretholdelse af spændstighed og elasticitet i huden og kombinationen stimulerer til produktion af ny, frisk collagen og elastin samt tilfører optimal fugt til huden.

Hyaluronsyren skaber fugt og elasticitet, mens aminosyrerne har en genopbyggende effekt i huden.

I løbet af et par uger, vil huden opnå større elasticitet, spændstighed, fasthed og glød.

Behandlingen egner sig til alle (både mænd og kvinder) som ønsker en flottere og fastere hud. Behandlingen er særdeles god, til behandling af mørke rander og løs hud rundt om øjnene, men er også velegnet til at udglatte og opstramme huden på stort set alle hudområder, hvor der er fine linjer, rynker og/eller tab af elasticitet i huden, og derfor mangler opstramning – f.eks. på hænder, hals, decolleté (bryst) og arme.

 

Behandlingen med Sunekos gives som et kurforløb på 3 behandlinger med 10-14 dages mellemrum. Herefter anbefales 2 årlige enkeltbehandlinger for at opretholde det flotte resultat.

 

Før du kan få foretaget en Sunekos-behandling, skal du have foretaget
en konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Selve behandlingen med Sunekos foregår ved, at der afrenses og sprittes i behandlingsområdet og herefter injiceres der flere små doser af Sunekos ind under huden.

Selve behandlingen tager ca. 15-30min. afhængigt af området. De fleste mærker små stik under selve behandlingen.

Direkte efter behandlingen vil man være lidt hævet, og der kan forekomme små blå mærker. For de fleste er hævelsen aftaget til næste dag.

Du kan ofte allerede se en begyndende effekt efter din anden behandling og resultatet vil blive bedre og bedre i løbet af de næste fire til seks uger, når produktionen af ​​nyt kollagen og elastin øges. Du vil kunne se det endelige resultat et par uger efter din sidste behandling med Sunekos.

Resultatet holder i 6-8 måneder og det anbefales at få frisket resultatet op med en enkelt behandling hvert halve år.

Der kan forekomme mindre gener som rødme, små blå mærker og hævelse efter en behandling med Sunekos. Disse gener opstår typisk dagen efter behandlingen og vil aftage hurtigt. Nogle gange kan der forekomme lidt hævelse i optil en uge ved behandling med Sunekos – især ved behandling rundt om øjnene – dette kan mindskes med at påføre kolde omslag.

Der er altid en potentiel risiko for infektion, når man stikker hul på huden.

Der er ikke rapporteret nogle tilfælde af allergisk reaktion ved behandling med Sunekos.