PatientINFORMATION

UltraTerapi

I Hellerup Laserklinik udfører vi UltraTerapi behandlinger med henblik på opstramning af løs hud i ansigtet og på kroppen.
UltraTerapi er fokuseret Ultralyd med høj intensitet og fokus på lille område.

Du kan ikke blive behandlet med UltraTerapi hvis du har:

  • Implantater af metal
  • Pacemaker
  • Får blodfortyndende medicin
  • Har fået silikone indsprøjtet i behandlingsområdet

UltraTerapi er en terapeutisk ultralydsbehandling
Behandlingen er en såkaldt non-invasiv behandling, som ikke penetrerer huden. Behandlingen aktiverer produktionen og regenerering af kollagen der hvor den befinder sig i hudlagene.
Behandlingen varer typisk fra 30 til 75 min. Dog afhængigt af området, der behandles.
Behandling har fokus på 3 dybder: 1,5 mm, 3 mm og 4,5 mm med det formål at aktivere disse hudlag ved hjælp af energien fra ultralyd.

Behandlingen opstrammer huden, udvisker rynker og fine linjer, formindsker porer, udjævner V-linjen (området fra siden af næsen ned mod hagen) og kæbelinjer, samt opstrammer huden på hals og decolté.

På kroppen benyttes den til opstramning af huden og forbedring af hudens elasticitet og spændstighed.
Behandlingen virker langsigtet, så det endelige resultat først er slået helt igennem efter 3-6 måneder. Den langsigtede virkning har den store fordel, at du kun skal have en behandling ca. 1 gang om året, for at vedligeholde effekten.

Før behandlingen foretages en afrensning af huden. De områder, som skal behandles, bliver optegnet og du får anlagt en ultralydsgel.

 

Behandlingen startes på de områder der skal behandles i 4,5 mm’s dybde. Undervejs skiftes ultralydshoved til 3 og 1,5 mm.

UltraTerapi er ikke totalt smertefrit, men for de fleste opleves de enkelte skud fra ultralydshovedet som små elektriske impulser eller en prikkende fornemmelse i ansigtet.

Solcreme med SPF 30+ bør påføres ansigt og hals. Undgå direkte solpåvirkning i 48 timer. Brug mineralbaseret makeup efter behandling. Undgå varmt vand/bad så længe der er rødmen eller hævelse.

 

Umiddelbart efter behandlingen vil nogle føle øget sensitivitet, rødmen, mild hævelse og let ømhed. Hovedpine kan forekomme, men ca. 60 % har ingen bivirkninger overhovedet.

 

Der gives én behandling. Behandlingen virker langsigtet, så det endelige resultat først er slået helt igennem efter 3-6 måneder. Den langsigtede virkning har den store fordel, at du kun skal have en behandling ca. 1 gang om året, for at vedligeholde effekten.

UltraTerapi patientvejledning