Hellerup Laserklinik

Behandling

Profhilo

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Young woman touching smooth skin of her legs in bed

Behandling med profhilo

Profhilo er behandlingen til dig, der ønsker en naturlig opstramning af huden eller til dig, som gerne vil forebygge og udskyde hudens ældning og forfald.

Med årene mindskes mængden af Hyaluronsyre i huden og huden mister sin naturlige elasticitet, en del af fedtvævet forsvinder, og produktionen af Kollagen og Elastin, som holder huden ung og spændstig, falder. Profhilo er et ideelt produkt der kan hjælpe din hud til at regenerere og booste sig selv.

Profhilo adskiller sig fra filler og Skinbooster ved at den ikke indeholder et fyldstof. I stedet udfyldes huden ved at aktivere dine egne naturlige fyldstoffer, som effektivt udglatter rynker, furer og fine linjer samt giver en øget fyldighed og spændstighed af huden.

Hvordan fungerer profhilo?

Behandlingen er progressiv og virkningen kommer gradvist. Det anbefales, at man får foretaget to behandlinger med tre til fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig.

Profhilo er udviklet med en ny teknologi. Det har en af de højeste koncentrationer af Hyaluronsyre på markedet. Det høje koncentrat af Hyaluron i Profhilo-gelen stimulerer vores egen hud til at producere store mængder af Kollagen og Elastin, hvorfor huden opstrammes og rynker glattes. Profhilo forynger og booster hudens egen naturlige foryngelsesproces. Det regenerer bindevævsceller og fedtvævet, der binder fugt og hydrere huden indefra. Hyaluron-gelen injiceres med en unik 5-punktsteknik. Den særlige injektionsteknik gør, at produktet virker ”selvnivellerende” ved at søge og udjævne områder med kreppet og løs ”kalkunhud”. Profhilo er i særdeleshed egnet til den kreppede løse hud som kan være svær at glatte ud med almindelige filler. Profhilo er en meget populær behandling, da man med få behandlinger opnår et flot og naturligt resultat. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter cirka et år.

Tanned legs
Half of woman's face with freckle
two young beautiful smiling women in white bathrobes

Hvor på kroppen behandler man med profhilo?

Profhilo er yderst effektivt til behandling af kreppet hud i ansigtet, på hals og décolleté/bryst. Ligeledes bruges behandlingen med stor succes til at stramme op i maveskind, huden på knæene, mormorarme, kreppet hud ved armhulen og rynker på hænderne.


Hvad er profhilo?
Profhilo er stabiliseret Hyaluronsyre. Det har en af de højeste koncentrationer af Hyaluronsyre i markedet. Hyaluronsyre er et stort molekyle, som findes i kroppens bindevæv, deriblandt huden. Hyaluronsyre er naturens måde at give huden fylde og mekanisk modstandskraft. Før du bliver behandlet med Profhilo skal du konsulteres hos en af klinikkens sygeplejersker. Det er et lovkrav i Danmark, at konsultationen foregår mindst 2 dage før, vi foretager behandlingen. Reglen er til for at sikre, at du er sikker på, at du ønsker behandlingen, efter du er blevet informeret om forventet resultat og eventuelle bivirkninger.Behandlingen består af punktvis injektion af Profhilo. Antallet af injektioner afhænger af behandlingsområde, men udføres efter en bestemt teknik, så gelen udjævnes i hele området. Behandlingen foretages typisk over 2 omgange. Det kræver lidt længere tid at opnå det endelige resultat, end en filler behandling vil gøre. Til gengæld varer resultatet i længere tid. Efter første behandling aktiveres kollagenet i din hud, og du vil allerede kunne se et resultat efter 4 uger, hvor du oplever en mærkbar forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Efter anden behandling opleves yderligere et boost til huden, som resulterer i en langt glattere, spændstigere og mere elastisk hud i området. 4 uger efter 2. behandling (altså 8 uger inde i processen) ses det endelige resultat. Efter behandlingen kan du opleve små buler/stik i de injicerede punkter, hvilket vil udjævnes i løbet af de første 12-24 timer. Der kan dog forekomme let hævelse og blå mærker i den første uge efter behandlingen, da nogle trækker væske ved injektionen.

Hvor længe holder effekten af en Profhilo® behandling?

Resultatet varierer fra person til person, da alle kroppe er forskellige og reagerer forskelligt. Det er derfor ikke muligt at garantere en bestemt holdbarhedstid. Du vil opleve effekt af hver behandling. Jo yngre din krop er, jo mere modstandsdygtig er den. Og derfor holder resultatet længere. Typisk holder resultatet i mere end et år. Vi anbefaler, at du får foretaget behandlingen én gang om året for hele tiden at opretholde resultatet optimalt

Portrait of smiling woman

Kontakt os for en
gratis konsultation

HUSK!

Vi holder åbent uden fremvisning af coronapas

Kosmetiske klinikker, herunder Hellerup Laserklinik, med sundhedsfagligt personale, er IKKE underlagt kravet om fremvisning af Coronapas.

Healthy smiling woman outside