fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Permanent hårreduktion
med laser

Mere end 15.000 tilfredse kunder siden 2005
5/5

Hvordan udføres behandlingen?

I klinikken benytter vi os af Nordlys Candela laserteknologi. Det fungerer ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og derved nedbrydes proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Da IPL nedbryder hårsækkene betyder det, at destruktionen er permanent. Gennem varmeudviklingen ødelægges hårets vækst, og derfor oplever man, efter opstart af behandling, at der går meget længe, før at hårene kommer igen.

For at nedbryde proteinet i hårsækkene, er det nødvendigt, at der tilføres en helt bestemt temperatur. Benyttelsen af IPL giver mulighed for netop den temperatur, og derfor er det et særligt effektivt middel til dig, der har uønsket hårvækst.

Hvor ofte skal man behandles?

Hårfjerning gentages som regel med et interval på 4-8 uger, alt efter hvor på kroppen behandlingen udføres. De fleste får 8-10 behandlinger, men antallet kan variere fra person til person, afhængigt af hårets farve og struktur.

Gør behandlingen ondt?

Mange kommer ind med en overbevisning om, at det gør ondt at få reduceret sine hår permanent. De fleste mærker intet, men det kan ikke garanteres, at man vil undgå ubehag, da gener afhænger af den enkelte person.

Hvad er permanent hårreduktion?

For rigtig mange er uønsket hårvækst et generende problem. Mange bruger rigtig meget tid på det, med det resultat, at det alligevel altid kommer igen. Hos Hellerup Laserklinik udfører vi permanent hårreduktion af både krop og ansigt. Det gør vi på mørke hår.

Hvorfor få reduceret hår permanent?

Det kan være til stor irritation at have hårvækst steder, man ikke ønsker. Derfor er der mange fordele ved permanent hårreduktion på eksempelvis ben, bikinilinje, ansigt eller andre steder.

Slut med barbering og irritabel hud

Mange er trætte af at skulle barbere sig diverse steder på kroppen. For de fleste bliver det en ond cirkel, hvor hårene med tiden bliver flere og mere genstridige. Det er utroligt tidskrævende, hvis resultatet skal være jævnt og flot. I sommerperioden er det derfor ofte et større irritationsmoment samt krævende arbejde fordi man er meget “bar” i en længere periode ad gangen.

Vi hører ofte, at nogle lider af hudgener grundet hårvæksten. Hårvækst kan nemlig genere huden i en sådan grad, at det bliver en udfordring. Resultatet efter barbering er derfor også et problem og til stor irritation for huden. Problemer som indgroede hår og skægpest er som oftest en følge af det.

Permanent hårreduktion i ansigtet med laser

Vores behandling med Nordlys Candela Laserteknologi kan, ligesom på resten af kroppen også foretages i ansigtet.

SÅDAN UDFØRER VI BEHANDLINGEN

Efter ca. 14 dage er de behandlede hår vokset ud og faldet af. Fordi der er flere hårfollikler i hver hårsæk, kræver det flere behandlinger, før du er hårfri. Der er ingen synlig effekt efter den første behandling og du skal regne med minimum 8 – 10 behandlinger før du er helt hårfri.

Efter vi har taget et billede af det område, du skal have udført permanent hårreduktion på, kommer vi en speciel gel på din hud, for at skabe en bedre kontakt mellem laseren og huden. Huden bliver tilført intensivt pulserende lys (IPL), der nedbryder proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Gennem varmeudviklingen ødelægges hårets vækst.

Selve laserbehandlingen foregår ved at der ”skydes” en serie af laserlys. Laserlyset ledes via den mørke farve i håret ned til hårsækken, som ødelægges af varmen fra laseren. Fordi laserlyset ledes ned i hårsækken via den mørke farve i håret, er det ikke muligt at bruge denne form for behandling på lyse, røde og grå hår.

Der er ingen gener når du har fået foretaget behandlingen, og du kan efterfølgende foretage det, du plejer at gøre. Du skal dog undgå sol før og efter behandlingen i 14 dage.

Kontakt os for en
gratis konsultation