fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Permanent hårfjerning
med laser

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Woman shaving armpit after the shower

Permanent hårfjerning
og hårreduktion

For rigtig mange er uønsket hårvækst et generende problem. Mange bruger rigtig meget tid på det, med det resultat, at det alligevel altid kommer igen. Hos Hellerup Laserklinik udfører vi permanent hårfjerning på alle slags hår – også lyse, grå og røde.

Hvorfor få permanent hårfjerning?

Det kan være et kæmpe irritationsmoment at have hårvækst steder, man ikke ønsker. Der er derfor mange fordele ved at få permanent hårfjerning på eksempelvis ben, bikinilinje, læber, eller andre steder.

Træt af barbering
Mange er trætte af at skulle barbere sig diverse steder på kroppen. For de fleste bliver det en ond cirkel, hvor hårene med tiden bliver flere og mere genstridige. Derudover er det utrolig tidskrævende, hvis resultatet skal være jævnt og flot. I sommerperioden er det derfor ofte et større irritationsmoment samt krævende arbejde fordi man er meget “bar” i en længere periode ad gangen.

Irritabel hud
Vi hører ofte, at folk lider af hudgener grundet hårvæksten. Hårvækst kan nemlig genere huden i en sådan grad, at det bliver et problem for mange. Resultatet efter barbering er derfor også et problem og til stor irritation for huden, og dermed også for klienten. Problemer som indgroede hår og skægpest er som oftest en følge af det.

Hvordan fungerer permanent hårfjerning?

I klinikken benytter vi os af Elos laserteknologi. Det fungerer ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF ) på samme tid, og derved nedbryde proteinet i hårcellerne og hårsækkene. Det betyder, at du efterfølgende ikke behøver bekymre dig om mange tilbagevendende hår. Gennem varmeudviklingen ødelægges hårets vækst, og derfor kommer det ikke igen.For at nedbryde proteinet i hårsækkene, er det nødvendigt, at der kan tilføres en helt bestemt temperatur. Kombinationen af IPL og radiofrekvens giver mulighed for netop den temperatur, og derfor er det et særligt effekt middel til dig, der har uønsket hårvækst.

Doctor doing a fractional skin laser treatment
Waxing - Beautician Removing Unwanted Hair from Female Leg with Wax Strips
young woman getting laser hair removal procedure on face in salon

Behandlingstiden for permanent hårfjerning

Behandlingstiden for laserfjerning af hår varierer meget, alt efter hvilket område du skal have behandlet. En armhule tager f.eks. 5 min. mens et par ben kan tage op til 90 min. Overordnet er det dog en god idé at sætte minimum en halv time af til behandlingen.

Inden behandlingen

Inden du får foretaget permanent hårfjerning, skal du sørge for at have barberet hårene af på det område, der skal behandles. Huden skal også være velplejet, så den ikke mangler fugt. Desuden er det vigtigt, at du ikke har dyrket sol/solarium eller brugt selvbruner, da vi ellers ikke kan udføre behandlingen på dig.

Når du møder i klinikken skal der, forud for behandlingen, tages et billede af det område der skal behandles - da dette er et krav fra Sundhedsstyrelsen.

Hvor ofte skal behandlingen gentages?

Hårfjerning gentages som regel med et interval på 4-8 uger, alt efter hvor på kroppen behandlingen skal udføres. De fleste får 8-10 behandlinger, men antallet af behandlinger kan variere fra person til person og er afhængig af hårets farve og hudens struktur.

Gør hårfjerning med laser ondt?

Mange kommer ind med en forudindtagelse om, at det gør ondt at få fjernet sine hår permanent. Det er som oftest et resultat af andre smertefulde metoder, såsom brug af epilator eller hjemme voksning. De fleste mærker dog faktisk intet, og nogle føler kun et varmt prik, der varer en brøkdel af et sekund. Du kan derfor med ro i maven bestille tid hos os, med en forsikring om, at det ikke er en smertefuld behandling.

Permanent hårfjerning i ansigtet

Uønsket hår i ansigtet er for mange kvinder et ømt punkt, da det oftest forbindes med noget maskulint. Virkeligheden er bare sådan, at rigtig mange kvinder kommer til at se forandringer af hårvæksten i ansigtet på et tidspunkt i livet. Årsagen til det er, at alle kvinder producerer en lille mængde af det mandlige kønshormon testosteron. Når man derfor når det vi kalder overgangsalderen, falder produktionen af det kvindelige kønshormon, hvilket for nogle betyder, at det mandlige kønshormon får lov at dominere. Resultatet af det kan være øget hårvækst i ansigtet.

Skin care concept
Cosmetic clay powder for skin and hair

Permanent hårfjerning i ansigtet med laser

Vores behandling med Elos Laserteknologi kan, ligesom på resten af kroppen, også foretages i ansigtet.

SÅDAN UDFØRER VI BEHANDLINGEN

Efter ca. 14 dage er de behandlede hår vokset ud og faldet af. Fordi der er flere hårfollikler i hver hårsæk, kræver det flere behandlinger, før du er hårfri. Der er ingen synlig effekt efter den første behandling og du skal regne med minimum 8 – 10 behandlinger før du er helt hårfri.

  1. Efter vi har taget et billede af det område, du skal have udført permanent hårfjerning, kommer vi en speciel gel på din hud, for at skabe en bedre kontakt mellem laseren og huden.
  2. Herefter påsmøres et lag ultralydsgel på de områder, hvor ultraterapien skal foretages.
  3. Når selve behandlingen med ultraterapi er påbegyndt, vil punktvis energi sendes dybt ind i huden. Dette vil mærkes som små, korte, varme stød. Får du foretaget behandlingen ved hage, mund eller pande, vil det stikke lidt i huden efter behandlingen. For nogle kan det derfor være en ide at tage en smertestillende pille en times tid inden behandlingen.
  4. Efter behandlingen vil du kunne fortsætte din dag uden nogen form for gener.

Selve laserbehandlingen foregår ved at der ”skydes” en serie af laserlys. Laserlyset ledes via den mørke farve i håret, ned til hårsækken, som ødelægges af varmen fra laseren. Fordi laserlyset ledes ned i hårsækken via den mørke farve i håret, er det ikke muligt at bruge denne form for behandling på lyse, røde og grå hår. I stedet benytter vi Thermolyse, til at fjerne uønsket hårvækst permanent.

For nogle prikker det i huden, hvor der er hår. Andre kan mærke en meget kortvarig varme i forbindelse med laserskuddet.

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

Selvom vi aldrig kan gardere os helt mod rynker, findes der stadig gode råd du kan følge, hvis du gerne vil mindske dem. Klik her og læs mere om → sådan undgår du rynker

Der er ingen gener når du har fået foretaget behandlingen, og du kan efterfølgende foretage det, du plejer at gøre.

Kontakt os for en
gratis konsultation