Rosacea
Rosacea
Rosacea

Hvordan virker laserbehandling på din Roscea?

Når vi behandler din Rosacea med candela Nordlys laserteknologi, tilfører vi intensivt pulserende lys (IPL).

Det specielle ved denne behandling er, at når lysstrålen rammer blodkarrene, overføres energien fra strålerne, der gør at de bliver opvarmet til bristepunktet og derefter opløses. Huden vil altså efterlades lys og ensartet – noget de fleste Rosacea patienter kun drømmer om.

Hvor længe tager behandlingen?

Selve behandlingen tager ca. 5-15 minutter og de fleste ser resultater allerede efter første behandling. Vi anbefaler at behandlingen bliver udført 1 gang om måneden i 3-5 måneder alt efter, hvor slemt dit tilfælde af Rosacea er.

Derefter vil der formentlig gå et godt stykke tid, før du har behov for nogen form for behandling igen. Derudover er det vigtigt, at din hud er renset og at du ikke har dyrket nogen form for solarie eller solbadning eller benyttet selvbrunende cremer forinden behandlingen.

Hvorfor blive behandlet for Rosacea?

Rosacea er et rigtig ømt punkt for mange. Ofte kan selv den dyreste makeup og hudpleje ikke gøre nogen forskel. Derudover kan Rosacea lede til dårligt selvværd.

Hos Hellerup Laserklinik er vi af den holdning, at uanset hvilket stadie din Rosacea er i, er det ikke noget, du behøver at leve med. Behandlingen kan derfor finde sted, uanset hvor slemt dit tilfælde er.

Vil du gerne vide mere om hvad vi kan gøre for dig, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 39 18 19 39 eller sende en besked i vores kontaktformular. Vi vender tilbage, så hurtigt vi kan, med tid og dato for en uforpligtende konsultation.

Stadier af Rosacea

  1. Forstadiet til Rosacea varer typisk i flere måneder til år, før det reelt set går i udbrud. Symptomerne i dette stadie vil ofte være udbrud af rødme og varme i ansigtet. Som oftest vil det ske, når du enten har været udsat for kulde, varme, stærk mad eller alkohol.

Det første reelle stadie vil fremstå som mild Rosacea. Du vil formentlig opleve symptomerne på mere regulær basis, og rødmen vil for mange være kronisk begyndende. Derudover vil du have op til flere permanente karsprængninger (også kaldet teleangiektasier) i huden.

På andet stadie vil rødmen være kronisk. Udover karsprængninger vil mange også opleve røde og gule aknelignende udbrud. Betændte små blærer vil være det største ubehag.

Derudover er det individuelt, hvor stor en forbedring der sker. Det kommer meget an på alder, hudkvalitet, soldyrkning og hvor god din hud er til regenerering.

På tredje stadie vil symptomerne fra andet stadie forværres og de fleste vil opleve, at huden er så irriteret, at den hæver op. Er du nået til dette stadie, skal vi have styr på den betændte del, før vi kan fjerne rødmen og karsprængningerne.

Kontakt os for en
gratis konsultation