fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Karsprængninger i ansigtet

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5

Karsprængninger i ansigtet

For rigtig mange kan karsprængninger i ansigtet være en stor irritation. For nogle kan det endda lede til usikkerhed og dårligere selvtillid. Hos Hellerup Laserklinik mener vi ikke, at det er noget man skal finde sig i. Vi tilbyder derfor en hurtig og smertefri behandling, så du kan slippe for dine karsprængninger.

Sådan fjerner vi karsprængninger i ansigtet

Behandlingen virker ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF) på samme tid. Når laserlyset rammer huden, vil det med det samme søge mod de synlige blodkar, få det til at størkne og derefter vil karrene lukke sig. Resultatet vil være en glat og ensartet hud.

I klinikken benytter vi Galaxy med Elos laserteknologi. Det er den nyeste laserteknologi på markedet, hvilket er din garanti for et resultat med de bedste forudsætninger.

Rosacea og karspræninger
Har du fået karsprænginger i ansigtet som følge af rosacea, har du nok allerede været igennem møllen med cremer og tabletter. Som oftest går symptomerne på sygdommen væk, men de røde karsprængninger i ansigtet vil forblive, hvis ikke der bliver foretaget nogen form for behandling efterfølgende.

Hos Hellerup Laserklinik har vi mange års erfaring med at fjerne rødme og sprængte blodkar i ansigtet med laser. Behandlingen er smertefri – læs mere her.

Hvad er karsprængninger?

Karsprængninger er små grene af blodkar, som kan ses i overfladen af huden. De er hverken farlige eller gør ondt. Som oftest er de dog til stor gene, da de kan være svære at dække, hvis man ønsker en ensartet og glat hud. Karsprængninger kan i princippet opstå overalt på kroppen, men viser sig primært i ansigtet, på halsen og benene.

Hvordan får man karsprængninger i ansigtet?

Der er flere grunde til, at du får karsprængninger i ansigtet. Som oftest er det noget der sker naturligt med alderen. 60 % af befolkningen får karsprængninger i den ene eller anden grad på et tidspunkt i livet. Dog er det primært kvinder, som er udsat.

De hyppigste årsager til, at kvinder får karsprængninger i ansigtet:

 • Graviditet
 • For meget sol
 • Rosacea
 • Alder
 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Ny viden hver MÅNED
  Kontakt os for en
  gratis konsultation