fbpx

Hellerup Laserklinik

Behandling

Fraxel laser

Mere end 5.000 tilfredse kunder
5/5

Et yngre udseende
uden kirurgi

Over tid bliver vores hud beskadiget af uundgåelig udsættelse for sollys, luftforurening, stress og træthed. Fraxel laser er mere effektiv og mindre invasiv end ældre laser typer. Det er en effektiv behandling med kort restitutionstid.

Fraxel laser behandling reparerer og genopretter din hud. Den giver en moderat behandling af fine linjer, akne-ar og dårlig hud tekstur. Den er især velegnet til hudforyngelse og til behandling af solskadet eller arret hud.

Hvad er Fraxel Laserbehandling?

Fraxel laseren behandler en brøkdel af vævet ad gangen, og efterlader det omgivende væv intakt, hvilket fremmer en meget hurtig heling. Varmestrålerne skaber tusindvis af mikroskopiske ”lasersøjler”/ kanaler i huden. Derfor kaldes behandlingen fraktioneret. Kroppen går straks i gang med at reparere skaderne, de elastiske fibre aktiveres og produktionen af kollagen øges, hvilket regenererer huden og erstatter de gamle og beskadigede celler med frisk, glødende og sund hud.

Det første skridt i en Fraxel behandling er en vurdering af din huds egnethed til behandlingen. Ikke alle hudproblemer og hudtyper er egnede, eller der kan være en anden behandling, der er mere egnet til dig. Selve Fraxel-proceduren tager 20 til 25 minutter for et fuldt ansigt.

Behandlingen vil føles varm, lidt stikkende og prikkende, specielt omkring øjne, næse og mund. Der vil efterfølgende være en rødme af huden. Der vil blive behandlet med 3-4 passager.

Det kan Fraxel laser behandling bruges til:

Fraxel Laser er en nænsom behandling, der ikke beskadiger overhuden, men som meget effektivt behandler strækmærker, linjer omkring øjne og læber, forstørrede porer og ar – både akne-ar, operationsar og ar efter forbrænding – derudover forbedrer behandlingen din huds generelle struktur og kvalitet.

Vi har fået en mere effektiv metode til behandling af strækmærker og ar efter akne, operation eller forbrænding med Fraxel 1550 end vi tidligere har haft og vi har fået en revolutionerende løsning til disse områder:

• Forbedret hudfarve og tekstur og andre mere overfladiske tegn på aldring
• Reducerede fine linjer og rynker omkring øjnene
• Forbedret udseende af akne ar og kirurgiske ar
• Forbedret udseende af strækmærker
• Fremragende hudforbedring for ansigt, nakke, bryst, arme, ben og ryg.

Resultaterne er øjeblikkelige og progressive og forbedres i løbet af behandlingsforløbet.

Fraxel behandling er en mere skånsom overfladisk behandling, der behandler mindre hudlidelser. Der er minimal restitutionstid ved denne behandling, og de fleste patienter er i stand til at vende tilbage til deres rutinemæssige aktivitet efter behandling.

Er der nogle bivirkninger?

Efter behandling vil huden ofte føles varm, se rød ud og hæve lidt eller føles stram. Intensiteten og varigheden af bivirkninger afhænger af niveauet af behandlingen. Rødme og hævelse fortsætter normalt i et par dage, men i mere aggressive behandlinger kan det vare længere. Der kan også være en mild peeling (huden føles ru) effekt på huden efter behandling. Denne tilstand kan vare op til en uge. Det er vigtigt at fugte huden godt under ophelingsprocessen.

Hvilke forholdsregler skal tages efter behandling?

Efter Fraxel-behandlingen vil du kunne lægge makeup umiddelbart efter og forsætte din dag. Mens behandlingsområdet er rødt, må behandlingsområdet ikke være i sol. Vi anbefaler at være beskyttet med SPF 50 i mindst en måned efter seneste behandling.

Hvor længe holder behandlingen?

Det afhænger af hvordan du holder din hud. Det er vigtigt at din hud er velfugtet og beskyttet mod sollys med effektiv solfaktor. Resultaterne er både øjeblikkelige og progressive. Kort efter behandlingen vil overfladen af din hud føles blødere og glattere, se lysere ud og vise en mere jævn tone. De næste 3 til 6 måneder vil huden fortsætte med at skabe nyt kollagen og elastin. Resultaterne er langvarige afhængigt af din livsstil, alder, hudens tilstand og hudpleje. Vedligeholdelse af dine behandlingsresultater er meget vigtigt. Vedligeholdelsesbehandlinger med Fraxel laser kan gentages en eller to gange om året, hvis det er nødvendigt.

Gør behandlingen ondt?

De fleste patienter beskriver en øget følelse af varme under behandlingen. For at minimere ubehag kan der påføres en bedøvende gel før proceduren, og kold luft anvendes på behandlingsområdet under proceduren. Efter behandlingen føler de fleste patienter, at de har en mild solskoldning, som normalt falder efter 1 til 3 timer. I løbet af de første 24 timer efter behandlingen kan din hud føles som om den er solbrændt, og den vil fremstå lyserød eller rød.

Hvor mange behandlinger?

Kliniske undersøgelser tyder på, at i gennemsnit vil et effektivt resultat opnås efter 3 til 5 behandlinger fordelt med ca. 4 uger imellem. Denne tidsramme mellem behandlingerne giver mulighed for genopbygning og produktion af nye kollagen til at erstatte det beskadigede væv. Afhængigt af din huds tilstand kan du og behandleren vælge at tidsrummet mellem behandlingerne er længere fra hinanden.Sommetider anbefaler vi en IPL-behandling inden din Fraxel-behandling for endnu bedre resultater, da IPL kan fjerne eventuel rødme i området. Dette vil en kosmetisk sygeplejerske vurdere og rådgive dig om til konsultationen.

Kontakt os for en
gratis konsultation