Karsprængninger

Karsprængninger

Klinikken udfører behandlinger mod følgende:

  • Karsprængninger (ansigt, hals, bryst, ben) ”vejrbidt ansigt”, ”rød næse”
  • Rosacea, en hudsygdom som bl.a medfører rødme eller sprængte kar i ansigtet.
  • Solskader
  • Nyere ar og strækmærker
  • Leverpletter – (har intet med leveren at gøre, men er ”solskader”, der optræder på soludsat hud).

Hvorfor får man karsprængninger i ansigtet? 

Karsprængninger ses oftest på kinder, næse og næseryg. Vind, vejr og sollys er typiske medvirkende faktorer. Karsprængninger er for de fleste til stor irritation – særligt når der skal lægges make-up. De små spindelvævs lignende streger i huden gør, at den synes ujævn og rødlig.

Lider du af rosacea er karsprængninger på næsen og kinderne næsten umulige at undgå. Selvom sygdommen ikke kan kureres, kan de efterfølgende blodsprængninger godt.

Hvorfor får man karsprængninger på benene? 

De fleste kvinder oplever karsprængninger på benene. Alder, graviditet og forstyrrelser i benenes kar kan være årsagen til at der opstår karsprængninger. For mange kvinder er det til stor irritation når sommeren melder sin ankomst, og shorts og kjoler bliver den foretrukne uniform. 

Der er dog hjælp at hente, hvis du gerne vil de små blodsprængte kar til livs – uanset om det er i ansigtet eller på benene.

Hvordan behandler vi karsprængninger i ansigtet og på benene?

Vi bruger den unikke Galaxy med Elos laserteknologi, (radiofrekvent styret laserterapi) markedets nyeste udvikling til behandling af ovenstående lidelser. Ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF) på samme tid, opvarmes hudens protein, så collagenen gendannes. Ved karsprængninger søger lyset mod karrenes hæmoglobin (blod), så det koagulerer og forsvinder. Huden bliver atter lys og ensartet.

Har du appelsinhud du gerne vil af med, kan du læse mere på vores side om → appelsinhud behandling.

BESTIL EN TID

Bestil en tid til behandling via knappen

Ring til os, hvis du ikke finder en tid der passer. Vi har ydertider der ikke findes i online booking.

Få en gratis konsultation?


Behandlingstid

Varierer fra 5 min. og opefter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses et resultat. Det anbefales at sørge for, at huden er velplejet og ikke mangler fugt, inden man starter på behandlingen. Desuden er det vigtigt, at du ikke har dyrket sol/solarium eller brugt selvbrunercreme, da vi ellers ikke har mulighed for at behandle dig.

Hvor ofte?
Behandlingen gentages 1 gang om måneden, 3-5 gange. Ofte ser man resultat allerede efter første behandling.

Gør det ondt?
Behandlingen føles som en varm “prikken”, der varer en brøkdel af et sekund. Mange mærker intet.

Hvis du vil bestille en tid, kan du enten skrive en mail til info@hellerup-laserklinik.dk eller give os et kald på tlf. 39 18 19 39.

Det mener vores kunder om Hellerup-laserklinik

Fantastisk sted. God service og fine priser. Tak for det. 🧡
Tobi H
Søde, dygtige og professionelle - altid ;o)
pernille W.
Altid en yderst kompetent beh., Og god service. Kliniken får topkarakter herfra.😁
Kirsten L.
Altid professionel og sød behandling
ErIk F.
Professionel klinik med de absolut sødeste og dygtigste behandlere . Ville gerne give klinikken 6 stjerner, hvis det var muligt!
birthe nordby K.
Fik laserbehandling mod karspræninger for noget tid siden. Prisen var rimelig og resultatet rigtig godt.
Helle S.
Har ila de sidste 10 år fået forskellige laserbehandlingsforløb (mod karsprængninger og rynker) samt fillerbehandling! Har den fineste hud! Jeanette er exceptionelt dygtig og indbegrebet af god service. Især kan anbefales Jeanettes fillerbehandling af læber, det ser bare naturligt ud. Kun de bedste anbefalinger herfra!
Helle A
Jeg har fået behandlinger på klinikken.Personalet er yderst kompetente behandlere. Der en hyggelig, behagelig, men samtidig professionel atmosfære på klinikken.
Vagn B.
Helt igennem empatisk og yderst KOMPETENT behandling af veluddannede mennesker, der er passionerede og velmenende omkring deres arbejde. Klinikken rummer både skønhedsbehandlinger, smertebehandling, fertilitetsbehandling, komplicerede dermatologiske problemområder og ophelingsacceleration.Selv har jeg været i et længerevarende forløb, hvor jeg er kommet på klinikken og jeg i venteområdet er stødt både på sportsudøvere, “Hellerup-fruer”, teenagere med svær akne - her er plads til alle. Mit indtryk er, at der er investeret i medicinsk exceptionelt udstyr, fx gigalaseren, som der ikke er mange af i Danmark - kun det bedste er godt nok. Jeg fornemmer et oprigtigt ønske om at hjælpe, ikke kun at tjene penge - og jeg har gennem en længere behandling været i kontakt med alle medarbejdere på klinikken. Min behandling har skabt overraskende gode resultater.Derfor gætter jeg på at de nedenstående negative anmeldelser må være “trolls”, der slet ikke sat fod på klinikken. I hvert fald er deres andre anmeldelser på Google også kun på én enkelt stjerne. Da jeg så disse anmeldelser måtte jeg lige sætte mig til tasterne og beskrive virkeligheden!Jeg håber, at andre kunder, der har været på klinikken vil gøre det samme.Det fortjener klinikken virkeligt. Ellers ville jeg ikke cykle fra Vesterbro til Hellerup :)
Stine H