Hellerup Laserklinik

Behandling

Karsprængninger

Mere end 500 tilfredse kunder
5/5
Tanned legs

Karsprænginger

Vi bruger den unikke Galaxy fra Elos laserteknologi, (radiofrekvent styret laserterapi) markedets nyeste udvikling til behandling af ovenstående lidelser. Ved at tilføre huden intensivt pulserende lys (IPL) og radiofrekvens (RF) på samme tid, opvarmes hudens protein, så collagenen gendannes. Ved karsprængninger søger lyset mod karrenes hæmoglobin (blod), så det koagulerer og forsvinder. Huden bliver atter lys og ensartet.

Har du appelsinhud du gerne vil af med, kan du læse mere på vores side om → appelsinhud behandling

Klinikken udfører følgende behandlinger

  • Karsprængninger (ansigt, hals, bryst, ben) ”vejrbidt ansigt”, ”rød næse”
  •  Rosacea, en hudsygdom som bl.a medfører rødme eller sprængte kar i ansigtet.
  • Solskader
  • Nyere ar og strækmærker
  • Leverpletter – (har intet med leveren at gøre, men er ”solskader”, der optræder på soludsat hud).

Hvorfor får man karsprægninger i ansigtet?

Karsprængninger ses oftest på kinder, næse og næseryg. Vind, vejr og sollys er typiske medvirkende faktorer. Karsprængninger er for de fleste til stor irritation – særligt når der skal lægges make-up. De små spindelvævs lignende streger i huden gør, at den synes ujævn og rødlig.

Lider du af rosacea er karsprængninger på næsen og kinderne næsten umulige at undgå. Selvom sygdommen ikke kan kureres, kan de efterfølgende blodsprængninger godt.

Hvordan får man karsprægninger på benet?

De fleste kvinder oplever karsprængninger på benene. Alder, graviditet og forstyrrelser i benenes kar kan være årsagen til at der opstår karsprængninger. For mange kvinder er det til stor irritation når sommeren melder sin ankomst, og shorts og kjoler bliver den foretrukne uniform.Der er dog hjælp at hente, hvis du gerne vil de små blodsprængte kar til livs – uanset om det er i ansigtet eller på benene.

BEHANDLINGSTID
Varierer fra 5 min. og op efter, afhængig af størrelsen på behandlingsstedet. Jo lysere din hud er, jo hurtigere ses et resultat. Det anbefales at sørge for, at huden er velplejet og ikke mangler fugt, inden man starter på behandlingen. Desuden er det vigtigt, at du ikke har dyrket sol/solarium eller brugt selvbrunercreme, da vi ellers ikke har mulighed for at behandle dig.

Karsprægninger - hvor ofte
Behandlingen gentages 1 gang om måneden, 3-5 gange. Ofte ser man resultat allerede efter første behandling.

Gør det ondt?
Behandlingen føles som en varm “prikken”, der varer en brøkdel af et sekund. Mange mærker intet.

Making mesotherapy injections
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Ny viden hver uge
Kontakt os for en
gratis konsultation